Нещо ми куца

JI

30.05.05
20:19

здр така значи съм на навд искам да изчистя .... 174-5 72-3 искам да изчистя до 65 ..... ръка 37 .... години 15 ......почти 16 .....гръдна без да се стягам или да поемам въздух 100 .
Диета:
Сутрин бягане след бягането :) пия кисело мялко с малко овесени ядки (няма и 50 грама )
пия протеин преди бягането щото се чувствам като парцал иначе ....
след тренировка пия пак протеин
на дасакло и в нас тоест за обяд и за към 3 - 4 по 150-200 грама пилешки пържоли общо 300-400 грама се падат
за вечера пак някакво месо или извара сирене и три яйца + много домати и краставици , които ям и през деня ..... понякога си хапвам по 1 банан след трен....
чувствам се полу жив полу умрял не моа напрая нищо нямам никаква сила на какво се дължи дали да не овелича въглехидратите ....
ааа след 17 часа никакви  и грам въглехидрати не ям не ям хляб,картофи,ориз и тн то мойто прилича на кето диета ама нещо не ме кефи не свалям ...... много пък се чувствам постояно като парацал отпуснат , какво да горигирам подяволите. може да кажете че ми е малкло масата и такива работи , но съм още на 15 иамм став 9 месеца в сзалата и искам да изчистя мазнините за да имам старт от който да почна да трупам “чисто” със амино без протеин и тн .... кажете какво да коригирам в тъпата измилена от мен диета ;)

30.05.05
22:45

Абе да ти кажа... лесно няма да стане твойта работа. :) Защо не напишеш какво ядеш в точен грамаж в нещо като табличка, да се вижда ясно... Прочетох какво си написал, ама не ми стана много ясно.

Но това, че си изтущен не е добър знак, може да ти докара и проблеми със сърцето ако недохранваш откъм въглехидрати.

И най-важното според мен, вече на 10 места го казвам, РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ. Това ти гарантира пълно и ЧИСТО усвояване и благодарение на това си ускоряваш метаболизма. ПРосто не задържаш мазно, ДОРИ и да ядеш повечко ориз и пълнозърнест хляб.

Замисли се върху това.

Прочети за разделното в сайта примерно...

Успехец

30.05.05
22:50

Малко ми изглежда, че не си изчислил всичко - калории и тн, ама като цяло няма големи пропуски. Според мен лично не трябва да бараш повече въглехидрати - тия са си май достатъчно
1.в овесените ядки си има количество, нищо че хапваш 50гр
2.в 200гр шопска салата има 6гр. въглехидрати аз ям по кило на ден и не мисля, че това е много, значи при теб работата става страшна :))
3. 1средноголям банан - над 30гр въгл

За протеинчето - мисля ти стигат белтъчините от пържолите и протеина за тези твои килограми
Ако наистина си като парцал може според мен
1.да качиш маааалко месцето (пиле и пуйка и риба) и мазнинки - сипвай повечко зехтинче в салатката
2.намали бягането - лично аз не мисля, че е хубаво да е над 60мин. даже това е много
И един съвет - прочети темата за навличането с блузи по време на кардио, някои теми за НВД (може и да си харесаш някоя) и не бързай много. Резултатите няма как да не дойдат. Интересното при мен е, че винаги се чувствам свеж, но падат килограмите. Не много бързо, но пак...
УСПЕХ!

JI

31.05.05
08:22

значи банан е рядкост но 100% е от въглехидратите това че нямам сила 1 кило шопска рядко ям ;)
а за месото някъде около 500- 600 грама на ден се пада +  100 грама сирене задължидетелно и извара ако има + ако пия някоя друга доза протеин + 1 кислео мляко = 13 грама .
като цяло протеина ми идва добре .... ама въглехидратите както ги смятам + мазнините май идват много много много малко и отам идва че съм на -700 800 калории че и  повече а от там и кофти .... значи ще порчета за разделното тдп

JI

31.05.05
08:30

ок прочетох за разделното хранене но не разбрах друго!  в 1 вата част на деня да ям въглехидрати и мзанини а във втората белтъци и мазнини? и салатка  ок ама на обяд какво да ям свикнал съм си със пиленце .... ..... а на закуска овеса с какво да го ям млякото се явява белтъчна храна ?
след трен се препоръчва бананче с протеин да ама нали е разделно не трябва да се смесва тогава след трен какво да ям ! ?
моля разяснете ?!

31.05.05
09:29

Ех Живко..... Какво разделно хранене, ти да не си секретарка бе човек.
Виж сега, сам си се досетил>
стъпка 1. Вкарваш в диетата около 50гр растителни мазнини (от ония готините - виж, има 200 теми във форума)
стъпка 2 - Изчисляваш въглехидратите на около 50 (мин) - 100гр на ден. Салатки можеш и вечер да ядеш, не е проблем.
стъпка 3 - Изчисляваш наново цялостния калориен баланс (с въглехидратите и мазнините). Ако трябва да добавиш или премахнеш някакви калории, играеш с белтъчините.

Опитай храната да е равномерно разпределена през целия ден, с изключение на повечето въглехидрати в първото и следтренировъчното хранене.

Опитай да пиеш повече вода.

Протеина преди бягането ми се струва безсмислен.

Успех!

BO

31.05.05
09:33

абе остави това мляко ако ще сваляш (и кисело и прясно) особено в комбинации с друга храна.

въглехидратите за деня яж в храненето след тренировка, но не непосредствено.

пий много протеин или си го набавяй с месо.

веднъж седмично си позволявай някои забранени нещица и зареждай малко с въглехидрати - нито от един такъв ден ще нарушиш килограмите, нито от една тренировка ще постигнеш резултатите, но ще се чувстваш по-добре.

така мисля аз, така правя, за 2 месеца свалих 5 кг. и 5см в талията с 3.5см в ханша ....за съжаление 1 см в ръцете.. ама трябват жертви, като цяло изглеждам по-добре, отплеснах се... айде успех!  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1