Креатин,амино,протеини

M_

30.05.05
18:38

http://fitnes-go.hit.bg/Medicine.html опитах се да събера едни от най известните и наи хубави хранителни добавки в 1 саит.. ( не сам оспял чак толкова ) Изчакаите добре да зареди защото снимките са 97 :shock:

[quote author=“M_7el”]http://fitnes-go.hit.bg/Medicine.html опитах се да събера едни от най известните и наи хубави хранителни добавки в 1 саит.. ( не сам оспял чак толкова ) Изчакаите добре да зареди защото снимките са 97 :shock:

Зареди ми за по-малко от секунда :) Браво, доста си се потрудил! Обаче ако напишеш и цените вече ще е смислено, защото сега не даваш много знания.

Ако повечко хора проявят интерес може да ти помогна с дизайна че така е много зле. Ако има интерес ще ти напиша едно CSS-че, ще стане бомба .. само цените сложи  :wink:

30.05.05
19:33

Браво - супер е! Продължавай в същия дух! 8)

30.05.05
22:05

браво!  доста добре си се потрудил! нищо че повечето снимки не ми ги отваря. (проблема можа да си е мои) и както каза manson ако сложиш  и цени ще е идеално  :D

M_

30.05.05
22:18

Мога да сложа цени но ше ми отнеме малко време.Но лошото е че само в долари $ може.. ако искате няма проблем ще сложа.Но по вупроса да слагам ли още Продукти... И какви Мисля още от креатиновите продукти да сложа но чакам ващо мнение..

Защо пук в долари? sncway.com power-beauty.com musashibg.com - тук са в левове.

M_

30.05.05
22:52

Но аз не ги земам от там.. и  тези саитове ще навестя... бе кот мога ще направя само трябва някои програмки да измисля

31.05.05
00:27

Можеш и да ги разделиш в групи според цената - така наистина ще е много полезен сайт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1