28.06.11
22:31
Здравейте!
Някъде четох,че с увеличаване нивото на хормона на растежа(тестостерона) и чрез прием на стероид от такъв характер се уверичава размера на костната система заедно с мускулната.
Въпроса ми е:ще ми се увеличи ли костната маса и дебелина чрез приема на тестикулин ( извлича се от тестиси на животно не е стероид).И вобще има ли някакъв начин това да стане.
28.06.11
22:38
Защо като за начало не обясниш защо ти е това не доказана чудо на Абаджиев? При това си само на 17 години, за какъв тестостерон мислиш тогава?
п.п. Ако това се произвеждаше от топки на бик, то нямаше да остане в България бик с ташаци :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.06.11 22:39.
28.06.11
22:44
Това е наистина безумен въпрос.Към автора-не се обиждай!Ама едното няма нищо общо с другото.Отвори някой учебник по анатомия и прочети там пише доста неща.И ако не е тайна,кой ти даде тази безумна идея да правиш експерименти с тялото си?
Кой му го е дал не знам, ама го е излъгал, че хормона на растежа е тестостерон (headbang)
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 29.06.11 20:04.
29.06.11
21:39
Ок.Явно и с това няма да си увиличи костната дебелина,мислех си,че с това бях открил “Америка” .А има ли вобще някъкъв начин това да стане,защото китката ми е само 16.5-17см.,а съм висок 1,80 и много се дразня като я гледам.Коста на предмишницата нагоре от китката и тя ми е много тънка.Четох че трябва да се пие витамин А,Д и калции ама това ми се струва вятър работа.
а съм висок 1,80 и много се дразня като я гледам.Коста на предмишницата нагоре от китката и тя ми е много тънка.Четох че трябва да се пие витамин А,Д и калции ама това ми се струва вятър работа.
Хич не е вятър работа.Но за предпочитане е тези 3 съставки да се набавят по естествен начин от подходящи храни. Сирене, мляко, месо.Може да се вземат и по малко разтворими витамини с трите съставки,особено през зимата.А сега не забравяй да ходиш на плаж.Много е полезно за костите,натрупва се витамин Д. 180 см,а колко кг?
29.06.11
22:47
Здравейте!
Някъде четох,че с увеличаване нивото на хормона на растежа(тестостерона) и чрез прием на стероид от такъв характер се уверичава размера на костната система заедно с мускулната.
Въпроса ми е:ще ми се увеличи ли костната маса и дебелина чрез приема на тестикулин ( извлича се от тестиси на животно не е стероид).И вобще има ли някакъв начин това да стане.
Не ми е известно хормона на растежа да има връзка със костната плътност,но да ,има ЛЕКАРСТВА на стероидна основа които действат точно така,като нандролон деканоат-а примерно,по известен в БГ като Ретаболил.
Все пак това е лекарство за остеопороза и “сериозно трениращи” персони...но темата определено не е за този форум така че спирам до тук
ТОва с екстракта от тестисите на бик е интересно и увлекателно :)