28.06.11
23:59
как мога да се науча да правя това? имам добре изразени коремни мускули ,но това упражнение не мога посмъртно да го направя
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.06.11 07:56.
Доста е трудно и изисква много много тренировки.. :) Аз лично съм го правил но повече от 1-2 секунди не мога да се задържа :(
Не знам,но усещах че гърба ми се ‘пържеше’ много :) Според мен няма определени мускули нужни за изпълнението-трябва си цялостно развита горна част на тялото.
29.06.11
08:33
Цялото тяло трябва да ти е едно ;) Наблегни на гръб,рамо,корем,трицепс,бицепс.
29.06.11
08:37
Изразените мускули не са критерий за силни мускули ;)
Това според мен е абсурд да е световен рекорд.... Задържа само 30 секунди....
Иначе на мен най вече ми се натоварват бицепс,рамо и предминица в това упражнение... dragon flag е идеаленен за прогрес във фронт левъра
Ето хубав урок с улеснение за изпълнение със свити крака... или само с един изпънат което го прави доооста по лесно http://www.youtube.com/watch?v=ysqkaCxv2bI&feature=channel_video_title има и дълъг вариант в който пича повече обяснява за тези които знаят английски :)
пс. ей ся холднах 22-23 секунди някъде :)
Мнението беше редактирано от Manigga на 29.06.11 13:31.
Ако нямаш проблем да го задържаш и в най долната част на упражнението мисля че само в бицепс и рамото ти е проблема но както по горе казаха хората е упражнение в което се изисква стягане на цялото тяло.
Сега като гледам клипчето което дадох пича обяснява в момента да драгун флага че корема има 30% участие във фронт левъра а гърба 70%. ..... за ръце нищо не казва.... Деазнам сигурно ми е много як гърба щом не усещам той да поема натоварването :D
Мнението беше редактирано от Manigga на 29.06.11 13:53.