Добавка за подтискане на глада?

29.06.11
15:02

Здравейте свърших Oxy-то и искам да почина от бърнери за известно време. Интересува ме коя от добавките във фатбърнерите подтиска глада и дали се продава отделно? OxyElitePro в това отношение беше много добър, но искам да почина месец от него.

АН

29.06.11
15:05

Можеш да пробваш с кисело мляко. Чувал съм, че кафето подтиска глада.

29.06.11
15:06

ephedrine,synephrine избери си :) аз лично бих пробвал с Синефрина :) 2 опаковки мисля ще ти стигнат за около месец :) даже може и 1 незнам колко МГ са таблетките

По тази тема все се сещам за Худия - близки, приемали я с тази цел, изразиха задоволство от нея.

29.06.11
16:34

Мерси за отговорите. Нека това не спира останалите съфорумци да дават предложения ;). Иначе какво мислите за тези: healthstore.bg/Chitosan-500-mg-120-kapsuli.html; healthstore.bg/Relora-300-mg-60-kapsuli.html ? Да не се възприема като реклама на марката(досега не съм пил техни продукти)-просто те имат доста богата гама на продукти.

29.06.11
16:38

Димитър, търсейки Худия(hoodia) ми намери нещо подобно http://www.adept-bg.com/forum/viewtopic.php?t=100&sid=1d953af7f7ebb032c018ae54a24d2035 , но все още не мога да намеря откъде да закупя отделно само худия или каралума.

Худия се предлага от същата марка в по-предния ти пост, но преди да купуваш, нека чуем още мнения за билката. Моята информация не е от първо лице и не бих искал да те подвеждам с излишни очаквания.

29.06.11
17:02

Интересното е, че продуктът го няма на официалния сайт на марката, а го предлагат в друг online магазин ?!?

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 29.06.11 17:03.

29.06.11
17:07

Hoodia-та не я усещам по никакъв начин дори в двойни и тройни дози, мисля че и Emzo беше споменал нещо подобно. Синефрина и него няма да го усетиш, след окси.

29.06.11
17:16

казано от Valdis на 29.06.11, 17:07:

Hoodia-та не я усещам по никакъв начин дори в двойни и тройни дози, мисля че и Emzo беше споменал нещо подобно. Синефрина и него няма да го усетиш, след окси.

Все едно аз съм го писал това.

29.06.11
17:17

Все повече се замислям дали да не взема Oxy, но да не го пия 2+1 капсули на ден, а само 1 някъде по обяд? Обаче така ще превиша продължителността на препоръчания прием(8 седмици)-аз вече съм го пил 30 дена, а така ще имам за още 90 :)

29.06.11
17:23

Моя проблем с глада, е късно вечер, а оксито поне с глада си върши перфектно работата.

ПП Emzo, каква Худия си пил? Аз съм ползвал на EST - Suppressor.

ПП2 Сега гледам, че новата версия на Suppressor няма нищо общо със старата, тъй че автора може да я пробва и да сподели впечатления.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.06.11 17:27.

29.06.11
17:31

Без да правя реклама, но наиситна е супер против глада-аз съм изкарвал цял работен ден + 2 мача по 1 час на три протеинови шейка на ON-100% whey gold standart. Остава въпросът с препоръчаната продълйителност на приема.

29.06.11
19:38

В този клас има и някои други интересни билкови продукти, освен худия и синефрин, които са подходящи за експериментиране:

Глюкоманан (Glucomannan) е фиброзен полизахарид. Придава трайно чувство за ситост приет дори в минимални количества. Някои изследвания твърдят че подпомагал редуцирането на нивата на LDL холестерола и за повишаването на HDL холестерола в кръвта.
Caralluma fimbriata (Slimaluma): вид индииско кактусоподобно растение. Има за съжаление само едно клинично изследване което твърди че подтискало апетита.
Cha de Bugre: вид бразилско растение, няма кой знае какви изследвания, но из американските форуми доста го тачат.
Irvingia gabonesis/Африканско манго: има клинично изследване, което е положително, но по форумите хората са доста скептични.

29.06.11
20:02

казано от Toma Tomov на 29.06.11, 17:31:

Без да правя реклама, но наиситна е супер против глада-аз съм изкарвал цял работен ден + 2 мача по 1 час на три протеинови шейка на ON-100% whey gold standart. Остава въпросът с препоръчаната продълйителност на приема.

е протеина можеш да си го пиеш винаги няма препоръчителна продължителност ;)

29.06.11
20:51

казано от Стели на 29.06.11, 20:02:

казано от Toma Tomov на 29.06.11, 17:31:

е протеина можеш да си го пиеш винаги няма препоръчителна продължителност ;)

Да ама той имаше съвсем различна идея, става въпрос за Oxy Elite :D

30.06.11
09:03

Стели, говоря за оксито(препоръчителният период е 8 седмици), но си мисля че след като пия по-малки дози няма да има проблем да изпия една опаковка без значение продължителността на приема. Valdis, ти как мислиш при положение че си пил Окси?

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 30.06.11 09:04.

30.06.11
10:35

Офф-топик!

Потискане   (beer)

Мнението беше редактирано от NiceStyle на 30.06.11 10:35.

30.06.11
10:43

Offtopic: “Подтискам” и “потискам” - и двете са верни. Според стария правописния речник са дублетни форми. Според новия (в който има много спорни моменти и очевидни грешки), вече не са. Което не пречи двете форми все още да бъдат еднакво популярни. :-)

Мнението беше редактирано от Ани Костова на 30.06.11 10:46.

30.06.11
10:50

Еми дайте нещо и по темата ;)?

30.06.11
11:01

казано от Ани Костова на 30.06.11, 10:43:

Offtopic: “Подтискам” и “потискам” - и двете са верни. Според стария правописния речник са дублетни форми. Според новия (в който има много спорни моменти и очевидни грешки), вече не са. Което не пречи двете форми все още да бъдат еднакво популярни. :-)

То не пречи да са еднакво популярни, но мисля, че трябва да се ориентираме към съвременния правопис. ;) В училище ни обръщаха внимание на тази дума, в много тестове също съм я срещал, дори и на Word излиза подтискам .
Иначе мерси за пояснението. :)

А по самата тема не мисля, че бих изразил компетентно мнение, достатъчно поспамих вече. (nhappy2)

30.06.11
20:31

Съвременния - дублетни форми. Няма съвременно в случая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1