tigra, благодаря за бързото съдействие, но не мога да ги отворя :evil: ще ги видя довечера вкъщи. Благодаря и за поканата 8)
Абе Тигра , извинявай - може да ме обвиниш , че “неразбирам от жени” , ама къде го намери тоя голям сексапил в твойто тяло :?: :!: Признавам си , че ако те вида в дискотеката или на плажа ше се загледам , ама вярвай ми в никакъв случаш няма да е с някво желание , а обратното - ше се счупа да се хила :lol:
Не се обиждай , 100% има мъже дето те харесват такава квато си , ама за мене , тва дето си направила с тялото си ме отвращава - то в него няма нищо жеснско бре :wink:
Единствено - ако целта ти е да гониш някви билдърски резултати - тогава мога да те поздавя , ама да си мислиш , че си красива и сексапилна :shock: Не се излагай :lol: :lol: :lol:
[quote author=“xtasss”]още малко и арнолд изгоря:)))))
img][/img]
Мали-и-и-й, това жени ли са? :shock:
28.05.05
18:58
[quote author=“vania”][quote author=“xtasss”]още малко и арнолд изгоря:)))))
Мали-и-и-й, това жени ли са? :shock:
E АЗ изгарям със сигурност :lol: :lol:
Баси майката :shock:
28.05.05
21:35
Пич малко грубо е така да излагаш мнението си !
Мен пьк каката ме кефи - постигнала е доста .
както се казва - вьпрос на вкус ,но нали идеята на форума е да си помагаме ,а не да се обиждаме ..... или греша ?
Прав си , че тона ми не е от най-добрите :roll: Ама адски са ми смешни жени , които се мислят за невероятни , а всъщност имат роднинска връзка с Чубака от Междузвездни Войни :wink:
Може да се хвали , че е постигнала нещо в билдинга...тука не бих си и позволил да споря :arrow: ама да каже , че е сексапилна :roll: :lol:
Приятелю, спазвай добрият тон на форума и уважавай труда на другите!! Всеки има различен вкус и не мисля че е удачно да се подиграваш по такъв груб начин на останалите. Да не говорим че момичето е постигнало доста! Защо ти не сложиш някоя твоя снимка да я обсъдим? Приеми предупреждението най-сериозно. :wink:
К
Е, айде стига де... Сексапила си е субективна категория, за едни едно е сексапилно за други друго. Това е...
Тигра браво за труда, личи си, че доста си се потрудила.
29.05.05
03:40
За Мафия:
Сексапилът е нещо, което трудно може се категоризира или обобщи. Историята, обаче показва, че %-та мазнини към ту този на мускулната маса не е пречел на ренесансовите дами да минават за адски секси, пред селските недохранени кльощи. Поразтърси се налява надясно из нета и ще видиш какво се е харесвало през историята. Сексапилът на формите е най-лесно променящият се масов критерии, той е супер зависим от модата, която е властвала в процеса на преминаване през пубертета (и не само) при масата индивиди -> от там и изменчивите модни тенденции в харесването. Сексапилът, като част от сексуалността е много повече от това дадената мацка да е с определена симетрия, размери и пропорции. Водещият фактор винаги ще бъде човешкото поведение! А ако ти определяш критерия си за сексапил само по формите, то дано имаш достатъчно пари да си ги купиш, щото не се сърди ама едва ли с друго можеш да ги привлечеш :) :!: И пускай, често Васерман, че знае ли се к’во се знае...
Колкото за женския културизъм, смятам го за нехуманен и нездравословен точно колкото и всеки друг профи спорт където играят парите. Харесват ли ми културистките? Не ми харесват хората, които правят толкова големи компромиси със здравето си за такава ниска цена - има много по-добри подходи!
29.05.05
11:02
пффф ... хахахахаахахахахах :lol: :lol: :lol: а престави си такова животно да те хареса а ... нема бегане :P хахаха е баща ми е имал такъв случаи ... не чак с няква супер назлобена релефна донизавърка ама с жена дет е тренирала 2-3 години и кат го е фанала ... направо .... си го е изнасилила :twisted: за тва ! да му мислиме сичките :lol:
[quote author=“Image”]За Мафия:
Сексапилът е нещо, което трудно може се категоризира или обобщи. Историята, обаче показва, че %-та мазнини към ту този на мускулната маса не е пречел на ренесансовите дами да минават за адски секси, пред селските недохранени кльощи. Поразтърси се налява надясно из нета и ще видиш какво се е харесвало през историята. Сексапилът на формите е най-лесно променящият се масов критерии, той е супер зависим от модата, която е властвала в процеса на преминаване през пубертета (и не само) при масата индивиди -> от там и изменчивите модни тенденции в харесването. Сексапилът, като част от сексуалността е много повече от това дадената мацка да е с определена симетрия, размери и пропорции. Водещият фактор винаги ще бъде човешкото поведение! А ако ти определяш критерия си за сексапил само по формите, то дано имаш достатъчно пари да си ги купиш, щото не се сърди ама едва ли с друго можеш да ги привлечеш :) :!: И пускай, често Васерман, че знае ли се к’во се знае...
Колкото за женския културизъм, смятам го за нехуманен и нездравословен точно колкото и всеки друг профи спорт където играят парите. Харесват ли ми културистките? Не ми харесват хората, които правят толкова големи компромиси със здравето си за такава ниска цена - има много по-добри подходи!
Начи нещо не ти разбрах много мисълта :roll:
1-во да не искаш да кажаш , че сексапила е в поведението :?: Кажи да те възбуди една свиня , скелет или жена-мъж :?: :!:
2-ро не живея в Ренесанса и изобщо не се интересувам кви жени са се харесвали тогава :wink:
3-то Е тва най-не го сванах :roll: Що смяташ , че не мога да си позволя жени с перфектни форми :?: :!: Аз жените с пери не си ги купувам (като изключим , когато ходя на курва :lol: ) , все още смятам че ме харесват достатъчно красиви жени , а виж след 20-30 години , е тогава признавам си - ще си ги купувам с пари , ама никога няма да чукам крокодили :wink:
29.05.05
15:28
За всички “разбирачи на онова нещу сексъпилъ”!
Искате да проверите дали наистина сте толкова тежки? :) Е тук имате тази възможност! :) И моля след това мнение да спрем със сексизма, за да не заключа темата! Та, не било поведението водещия фактор... ОК!
За останалите незнам, но на мен Тигра ми харесва! Аз харесвам спортистки, защото болшинството момичета в момента са като кифли, а на мен лично не са ми е особено приятно! Освен това само спортистка може да те разбере като спортуваш, защото досега никое от момичетата, които познавам, не е харесало бодибилдинга, да те издържа (психически) докато си на диета! Това си е мое мнение де и е субективно! Аз манекенки не харесвам, основно спортистки 8)
Ами аз нямаше да пиша в тая тема, обаче момичето си е готино, какво! Здравичко е - лошо няма! Е, въпрос на вкус си е.....
Тигра, поздравления за формата!
Оф-ф-ф и аз нямаше да пиша, но не се стърпях. Това, че на някой не му харесват мускулести жени си е въпрос на индивидуален вкус и не е нужно да го прокламира толкова гръмко. Вместо това би трябвало да кажем: Браво Тигра за труда, който си положила и за резултатите, които си постигнала. :wink:
[quote author=“Image”]За всички “разбирачи на онова нещу сексъпилъ”!
Искате да проверите дали наистина сте толкова тежки? :) Е тук имате тази възможност! :) И моля след това мнение да спрем със сексизма, за да не заключа темата! Та, не било поведението водещия фактор... ОК!
Нито една грешка на тоя тест! Гадните траверси немогат да ме заблодят! Бтв тигра изглежда добре и я каня на нашите срещи, които организираме да се видим, само че това си е Крок :) поне подобни снимки ми ги представиха като на крок
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Бтв тигра изглежда добре и я каня на нашите срещи, които организираме да се видим, само че това си е Крок :) поне подобни снимки ми ги представиха като на крок
по-здрави
:))Малко смених имиджа:)Крок,Тигра както ти харесва така:))
Ама все си мисля,че сега лятото срещите трябва да са покрай морето,а ?Купона започва много да се разгаря :))
Мерси за хубавите думи ,за една година труд толкова се постига:)))
[quote author=“tigra”] Мерси за хубавите думи ,за една година труд толкова се постига:)))
Само за една година :!: :!:
Е, ти ме амбицира поне да не кръшкам от тичането и катеренето на стълби :lol:
Сигурно прекарваш доста време в тренировка, но аз пък нямам чак такива цели.
Ама тея яките жени като не са в “поза” добре изглеждат, неприятни са като си стегнат мускулите...
[quote author=“tigra”][quote author=“Emil_mlo”]Бтв тигра изглежда добре и я каня на нашите срещи, които организираме да се видим, само че това си е Крок :) поне подобни снимки ми ги представиха като на крок
по-здрави
:))Малко смених имиджа:)Крок,Тигра както ти харесва така:))
Ама все си мисля,че сега лятото срещите трябва да са покрай морето,а ?Купона започва много да се разгаря :))
Мерси за хубавите думи ,за една година труд толкова се постига:)))
Ами трябва някой ден да организираме среща на морето, но да ни посрещнеш подобаващо :)
[quote author=“vesi”][quote author=“tigra”] Мерси за хубавите думи ,за една година труд толкова се постига:)))
Само за една година :!: :!:
Е, ти ме амбицира поне да не кръшкам от тичането и катеренето на стълби :lol:
Сигурно прекарваш доста време в тренировка, но аз пък нямам чак такива цели.
Ама тея яките жени като не са в “поза” добре изглеждат, неприятни са като си стегнат мускулите...
Толкова някъде,да не кажа по-малко даже..Но дори да сметна изгубеното време във търсене на начини ,на знания ,на опитване оттук-оттам пак не се събира повече от година.
Недей да кръшкаш!Ако наистина имаш цел си я преследвай !Верно,че не винаги се получава толкова лесно,колкото ни се иска,но пък си струват всички усилия :))
Аз изглеждам така,защото съм искала да изглеждам така:)Твоята цел вероятно не е такава,което в никой случай не означава ,че трябва да се трудиш по-малко :)Каквото и да правиш,знай ,че го правиш за себе си,ти трябва да се чувстваш удовлетворена и шастлива от начина ,по който изглеждаш :))
[quote author=“Emil_mlo”]
Ами трябва някой ден да организираме среща на морето, но да ни посрещнеш подобаващо :)
Ее,разбира се !!Само да ми кажете поне седмица по-рано,за да съм фрий :))
След 10ти Юли заповядайте на морееееееееееееееееееее :)
Да видим кой кви мускули ще показва и къв релеф!
Такова животно ставам и аз, че си е....ло мадъра!
С тигра ще ви чакаме на някоя буна, ще има щур позинг и само волски пози!
Обмисляме рунд на предизвикатеството и куп фантастични релефни мускулуи!
За по-бледоликите - кремче против изгаряне - после из дикостеките, с бели потници и загар - кеф, а?
И по темата все пак - уважавам труда на всеки, който показва пакет качество!
По-добре голям и красив, отколкото малък и тъп като щъркел! “Животът е твърде кратък, за да си малък и безсилен”
Тигра готина си, ама ако спреш с натрупването на мускулна маса ще ти кажа евала :). Е така както си в момента си си перфектно. Просто... муцка. :)