30.06.11
16:25
Тренирам волейбол от около година и половина и реших освен тренировките в залата да правя и упражния в нас.На 15 съм,187 см и 90 кг.Последния път когато с теглих бях 81 кг и сега съм направо шокиран.Имам малко повечко мазнини в долната част на корема,но не мога да кажа,че съм дебел.Гледам да се ограничавам в храненето като почти не ям сладко и хляб,не пия газирано.Допълнителните упражнения ги правя през ден като тренирам цялото тяло. http://www.youtube.com/watch?v=WunYXFVXTtY&feature=related Това ми е долу-горе тренировката.Надебелял ли съм или просто съм качил мускулна маса?С доста дебели кости съм,ако това е от значение:)
30.06.11
16:28
Не знам защо се шокираш.90 кг на 187 см е добре,има хора,които си мечтаят за такива размери.Стига да не ти пречи на волейбола няма проблем :)
Тези килограми за този ръст не са много, напротив - ОК са. Ако искаш пусни снимка.
Да ти е хрумвало, че на тази възраст е нормално да растеш, а това става не само на височина, ами се развиваш цялостно, костите се уплътняват, качваш мускули и т.н. Тепърва ще натежаваш.
02.07.11
12:49
Ако си качил 9кг. от мазнини определено няма да ти е нужен кантар, за да го видиш. Щом не си го забелязал в огледалото, а е трябвало да се премериш, значи си качил повече мускул. И да си качил мазнини са били малко.
Поздрави!