Според вас как ви се струва цикала, РЕТАБОЛИЛ,ТЕСТОСТЕРОН и

Темата е заключена.

31.05.05
00:31

Момчета как ви се струва да комбинирам за 5 седмици РЕТАБОЛИЛ,ТЕСТОСТЕРОН и Метан?
Метана- права пирамида, почвам с 3
Тестостерона - 3 - инйекции на седмитца
РЕТАболил пърата седмитца по 1,  2/3/4-седмитца по 2 и 5-тата пак по 1 инйекция

Тренирам повече от половин година здравното ми състояние е много добро, режима ми на хранен е що годе добър. висок сам 185см/85кг

Според вас как ви се струва и моля тези дет ше ми даржат морал дали е вредно или не аз си знам, Интересувам се дали дозировката е много или е нормална!

31.05.05
13:18

Пропионат ли е тестостерона? А за ретаболила той е спрян от край време от производство ! Вземи си дека дураболин ! Направи курс 6 седмици като спри деката на 5-тата инжекция  ако го биеш на седмица веднъж! И пирамидално намали метана !

31.05.05
13:26

тостестерона е Enantate, а ретаболила го има в аптеката нали вчера си го купих :) А иначе не е много досировката нали?

31.05.05
19:35

Дано да ти е истински ретаболила ! Според мен с тестостерона не правиш нищо освен повече вода,сила и пъпки !
Иначе дозите са ниски и ще имаш ефект ако това ти е първи курс с АС !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1