30.06.11
20:01
Скъпи съфорУмници,
пак ме мъчи любопитство и неистово желание да обменя информация и идеи. Затова ви питам: как релаксирате? Всички стигаме до момент, когато сме на предела на силите си. Работа, учене...трениране трениране трениране. В следствие умората рано или късно си казва думата и всеки го избива по различен начин. Какъв е вашият начин да се отпуснете? Къде ходите? С кого предпочитате да сте? Какво правите и колко време отделяте за почивка?
пОздрави :)
30.06.11
20:05
хероин
Дано сега не ме нападнат съфорумниците, но.... не държа на алкохол, ама въобще... събираме се с приятели, вкарвам 2 рекии и съм 12 часа напред в бъдещето.Това се случва 1, мааааксимум 2 пъти в годината и не ми пречи.
30.06.11
20:27
Не пия, не пуша, не обичам чалгатеките, не обичам тесните шумни заведения, не обичам и планините, не обичам и дългите пътувания с кола- изцеждат ме съвсем.
Сега е лято. Най-добре си почивам на плаж/басейн и да си чета нещо различнo от медицински учебници. Даже ако сваря болничен сериал по тв и бързам да го сменям. Перфектната вечер е четворка белот, интересен мач по телевизията (независимо от спорта) и големи количества диня :D
30.06.11
20:31
...чрез активно асоциално съществуване...
Плаж, масаж, когато имам възможност - пътуване (колкото по-далеч, толкова по-добре ;) )
притеснявам се,че ако отговоря ще ме баннат от форума за здравословен начин на живот :(
казано от tra^la^la на 30.06.11, 20:45:
притеснявам се,че ако отговоря ще ме баннат от форума за здравословен начин на живот :(
А мен ще ме цензурират :D
30.06.11
21:10
Ах, вие палавници :D
За мен как да си го кажа, най-добре е вечер на спокойствие да си удариш една.... ама след кросфит предмишниците са ми така разбити и се схващат, та и това не мога да направя... баси мизерния живот :(
30.06.11
21:11
аз не релаксирам.... целия ми живот е един релакс за сега ! :D
казано от Десо на 30.06.11, 21:10:
Ах, вие палавници :D
За мен как да си го кажа, най-добре е вечер на спокойствие да си удариш една.... ама след кросфит предмишниците са ми така разбити и се схващат, та и това не мога да направя... баси мизерния живот :(
Ми то когато не ги чувстваш (предмишниците) е най-хубаво, се едно ти я прави някой друг, или друга - по твой избор :D
Релаксирам като тренирам ;)
Естествено също с приятелки/приятели,книги,музика,филми,пътувания,басейни,алкохол(рядко) и понякога джънк.
Зависи от какво...релаксирам от работа и всичко останало с тренировки. Това ми е най-якото хоби и най-добрият и ефективен начин за релакс.
При нужда от релакс от тренировки - спирам тренировките. :D
Шофирам нанякъде..накъдето ми видят фаровете. Понякога по Тракия, друг път по Хемус, често хващам пътя към Самоков заради завоите.
Понякога ми е просто кеф да си се возя, дори и да не е с големи скорости. Отвреме навреме ме удря глад за книги и чета лека развлекателна литература. Също така, може и да затворя 2-3 кръчми, както и да се запозная с нови хора и т.н., но това вече не ми е такава тръпка, а и май като цяло, нощния живот е доста западнал в последните години.
казано от Rikoo на 30.06.11, 21:18:
В зависимост : Жена или ръка.. в момента 2рото ;Д
Ей, голяма излагация. Целия форум ли сте го ударили на ръкоблудство??? Я се стягайте и си намерете жени, поне по 2-3 на човек!
Тези тела дето ги правите за какво ви са?
30.06.11
21:25
Жуленето на самотни ножки не го споменавайте- то е като да му се дояде сладко на човек :D
30.06.11
21:27
То Валдис трудно се намира вече спортно гадже... все трябва да се стои или по магазини или по кафета... живеем в различни светове :D
казано от Valdis на 30.06.11, 21:22:
Тези тела дето ги правите за какво ви са?
автоеротика :D лявата ръка стяга бицепс и трицепс в огледалото а другата “помпи” мускула долу :D само нарциси сме тука
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 30.06.11 21:31.
Работа, учене...трениране трениране трениране. В следствие умората рано или късно си казва думата и всеки го избива по различен начин.
Рядко имам възможност да спя и не го правя, така че предполагам че това е моят отговор :D
А реших, че приключвам работата за днес. Отивам и го удрям на релакс, стига жената да не е заспала :D
Най-вече релаксирам като тренирам :) също като съм на гора с приятели или в голямата жега по некоя биричка :P
30.06.11
21:56
казано от Valdis на 30.06.11, 21:48:
А реших, че приключвам работата за днес. Отивам и го удрям на релакс, стига жената да не е заспала :D
И ние тази вечер ще те подкрепяме морално :D
Аз имам чувството че релаксирам май само когато спя :( тъжно ама е истина надявам се да не съм единсвения , а на последък сънувам толкова интересни неща че ми се ще по цял ден това да правя.
30.06.11
22:19
WoW, LoL, PvZ или четене и гледане на филми докато не ми изтекът очите и не заспя.
30.06.11
22:32
Момчетаааааааааааа!!!!!!!!
Какви са тия отчаяни самопосягания от вас!!! :X :O Ама моля ви се, до колкото виждам, изглеждате си супер! Я се стягайте! Това, че кифлите по кафенетата и магазините правят сърдити и недостъпни муцки въобще да не ви притеснява. Верно, малко са, но все пак има момичета (и жени), които имат различна гледна точка. Мъжът не е издръжка. Мъжът не е превоз. Мъжът не е добитък за разплод. Не знам какво е мъжът, но поне за мен е нещо прекрасно. И, вярвайте ми, знам какъв труд хвърляте на тренировка. Разбирам усилието и старанието, които полагате, просто защото в борбата си със слабеенето аз също се заинатих да направя някой мускул. Ако фустите можеха да разберат колко стриктни и старателни могат да бъдат мъжете, когато изпитват жив интерес към нещо, щяха да проумеят, че начинът, по който се държат те с тях, се дължи на тяхната собствена празноглава същност.
Вярвайте си малко повече, аз вярвам във вас!
П.п.: Те - не вися по кафенета, не кисна по магазини, спортувам активно и “партньор” нямам. Това е-да приемем, че плашим противоположния пол с това колко яки сме всъщност :D :D
Както казваше дядо ми - ще си почиваш цял живот като те заровят 2 метра под земята, дотогава много работа те чака :D
30.06.11
22:38
WOW е един добър начин -:) аз съм си сложил лимит. Играя 3 месеца после 6 месеца почивка, че много време ми отнема и съня не стига. Най добре разтоварвам, когато се занимавам с дъщеричката си. На година и половина е и е невероятно малко човече(сигурно всеки баща говори тъка-:)). Като се прибера излизаме в парка и почва едно щапуркане , падане, учимесе да копаем в пясачника и да правим кофички(от пясък). Абе голям смях пада. Днес разрева едно дете, каза му - “Яау ма га га ги ” на висок тон и с насочен пръст към него и другото като ревна(май трябва да и спра гледането TV - реклами, ама сташни таци падат като ги гледа).
казано от Miss Fight на 30.06.11, 22:32:
Момчетаааааааааааа!!!!!!!!
Какви са тия отчаяни самопосягания от вас!!! :X :O Ама моля ви се, до колкото виждам, изглеждате си супер! Я се стягайте! Това, че кифлите по кафенетата и магазините правят сърдити и недостъпни муцки въобще да не ви притеснява. Верно, малко са, но все пак има момичета (и жени), които имат различна гледна точка. Мъжът не е издръжка. Мъжът не е превоз. Мъжът не е добитък за разплод. Не знам какво е мъжът, но поне за мен е нещо прекрасно. И, вярвайте ми, знам какъв труд хвърляте на тренировка. Разбирам усилието и старанието, които полагате, просто защото в борбата си със слабеенето аз също се заинатих да направя някой мускул. Ако фустите можеха да разберат колко стриктни и старателни могат да бъдат мъжете, когато изпитват жив интерес към нещо, щяха да проумеят, че начинът, по който се държат те с тях, се дължи на тяхната собствена празноглава същност.
Вярвайте си малко повече, аз вярвам във вас!
П.п.: Те - не вися по кафенета, не кисна по магазини, спортувам активно и “партньор” нямам. Това е-да приемем, че плашим противоположния пол с това колко яки сме всъщност :D :D
Издигна ми се в очите бих се радвал повече момичета да мислят като теб. Една дори ведъж ми вика недей да тренираш аз предпочитам по-дебели щот иначе ставате много твърди по тялото :D :D
1.Секс
2.Вдигане на адреналина с по-бясно шофиране - това ми помага най-много, защото обичам да карам кола! Ама без музика, само аз и двигателя :)
3.Пазаруване - сега искам ATV/пистов - помага за т.2
4.Да си отида на вилата - това става в петък вечер до неделя - там пинг-понг, барбекю, сега мисля да си правя баскет игрище
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.11 00:21.
На разходка високо в планината със стабилна компания.
Събиране с добра компания от приятели.
Плуване с добра компания.
Цял ден спане, гледане на филми .
Не стига, че го карам леко, ами пак си релаксирам ;) Спане до обяд, по масите в ресторантите и после в дискотеките, обичам да карам кола със силна музика, разходки - кафенетата не толкова, нито басейни, нито море.
01.07.11
07:09
Aй специално за СтоянчО... (music)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 07:09.
01.07.11
07:54
Релаксирам вечер в дискотеката :)
Не съм привърженик на дискотеки,кафенета и т.н. Обичам да гледам филми и анимета,а най-вече обичам да играя на игри на компютъра, playstation и скоро вземам и xbox360.
Това е. Сигурно ви звучи детско,но това ми харесва.
01.07.11
08:41
Miss, ти си най-голямата мъжелюбка, която съм срещал. Пък и си го признаваш публично.
Иначе за мен по-добър релакс от удобен стол и 10-тина серии от някое сериалче тип “Доктор Хаус”, “Монк”, “Двама мъже и половина” и т.н. е идеален релакс, като естествено трябва да съм сам. Наличието на родителско тяло или други човек, който да ми мрънка или ръси простотии разваля всичко. :)
01.07.11
08:54
оооо, само да дочакам момента на релаксиране...Плажчета (там плажен волейбол задължително), вечерта разходки, дискотечки, после креватно чудо :)
След изпитите отивам за няколко дена на бунгала. Е там вече ще е пълният релакс. Направо като го казвам нямам търпение да свърши всичко и да почна да почивам. После 5 години студенстки живот :)