29.06.11
20:06
Имам този проблем появява си след “големия финал” (giggle) . Не е нещо силно имам едно такова чувство на натиск или по-скоро напрежение максимум 2 часа трае и е така от около два месеца.Някой да има същия проблем или да знае дали да се притеснявам от нещо ?
ПС: Бих бил благодарен на тези на които темата им се струва смешна да си спестят тъпите коментарчета !!! (fubar)
Темата беше редактирана от Simpatqga на 29.06.11 20:07.
според мен, ходи на уролог (не се ебавам) изчакай и другите коментари, ако искаш ..
29.06.11
21:57
И мен ме боляха по същия начин зимата около 2 месеца но се оправи от само себе си. Не знам от какво е ,но тогава ходих на зала и тренирах с тежести.(не съм сигурен дали е от това) Ако продължава иди на лекар.Но аз много търпях и то мина.Пиеш ли добавки?
казано от Мариан Йорданов на 29.06.11, 21:57:
И мен ме боляха по същия начин зимата около 2 месеца но се оправи от само себе си. Не знам от какво е ,но тогава ходих на зала и тренирах с тежести.(не съм сигурен дали е от това) Ако продължава иди на лекар.Но аз много търпях и то мина.Пиеш ли добавки?
Само амино .
Може да е епидидимит - възпаление на епидидима (структура върху тестиса, където узряват сперматозоидите). Т’ва е най-честата причина за тестикуларна болка при възрастните (над 18 години) лица. Наистина иди на уролог ;)
П.С Изследвайте се с партньорката си за N. Gonorrhoeae и Chlamydia Trachomatis, тъй като те са най-честите причинители на епидидимит сред сексуално активни мъже ;)
Абе може и да отида ако не се оправи че сега съм много ангажиран . Колегата Мариан я описва по-същия начин както е и при мен ще изчакам малко ако има подобрение няма да ходя...ако не нямам избор .
ПС: Пак казвам болката не е нищо сериозно само леко стягане... нещо такова
30.06.11
09:35
Спри за 1на седмица аминото да видиш как ще се почустваш ;) щото аз получавам някви смущения от тях често.
Има си лекари за тая работа! Не чакай, защото това, което сам си причиниш, друг не може да ти го стори! Форумните диагнози за всякакви болежки може само да те вкарат в неприятни размисли, а в същото време нищо да ти няма, а гледам един вече е драснал вероятна диагноза. Сега ти като прилежен пич ще се разровиш из нета аджеба дали симптомите отговарят на посоченото медицинско заключение и като усетиш, че нещичко съвпада, ще си кажеш “край, ще се мре”.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.06.11 22:20.
Абе не ми се ще да си го вадя пред доктора само заради лек дискомфорт ако не се оправи или задълбочи ще ходя кво да правя .
ПС: Не че ме е срам (това е мойта гордост) ама съм ангажиран най-малкото не ми се разкарва да се занимавам пък да земе да се окаже за нищо
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 30.06.11 22:30.
И аз съм имал подобен дискомфорт и установих че е от тесни гащи :) Почнах да нося от широките обикновенни боксерки по 3-4 лева и забравих за каквито и да е болки в ташаците.
казано от Мариан Йорданов на 30.06.11, 09:35:
Спри за 1на седмица аминото да видиш как ще се почустваш ;) щото аз получавам някви смущения от тях често.
Направо ще е от аминото.. булшит нищо общо аминокиселините с шибаните топки.
03.07.11
19:56
Ако в следващите дни продължава, наистина е най-добре да отидеш на уролог. Дори и да се окаже нещо маловажно по-добре е да си подсигурен, нали ?
Мнението беше редактирано от Ангел Ненов на 13.07.11 21:29.