30.06.11
11:30
Здравейте,
Към средата на месец юли смятам да тегля чертата и да направя една почивка в Гърция,но на Халкидики съм ходил само на средния полуостров и то защото имам близки там. Тази година се ориентирам към Касандра,но не знам къде,как,какво,защо.
Моля,ако има някой,който е ходил или пък има информация относно полуострова да пусне едно мнение отдолу.
Знам,че там има най-много нощен живот и търся някое нормално хотелче, хем да не е евтино,хем да не е 300 евро на нощ
(по тези критерии 3 звезди или 4 ми се въртят в главата) :) Търсих тук-там,но си е друго да получиш информация от човек,който е ходил или е в час. :)
Благодаря предварително.
01.07.11
10:34
На Касандра, Селцето е Ханйоти. Там е най - големия гъч. Има кръчми, барове, дискотеки, много хора. Приятно е ако обичаш такава почивка(без деца). Ако искаш спокоиствие на Касандра селцето е Каландра има едно хотелче Сани май се казваше 4* с басеин на самия бряг за една седмица беше 500 лв. за двама на All inclusiv с наш транспорт.
Приятна почивка-:)
01.07.11
12:44
Здравей,
Мерси за информацията. Можеш ли малко повече информация да дадеш за Сани,защото единственото,което намирам е Sani Beach Club и цените там са звездни. :-)
Поздрави.