Няколко въпроса за глюкозата и монохидрата.

01.07.11
19:54

Здравейте, знам че има много теми за глюкозата и креатина , но не намерих това което търсех.
Въпроса ми е, мога ли да си разделя глюкозата на две дози като креатина ? Демек така - преди тренировка 5 грама креатин разтворен във вода и мед и веднага след него 10 грама глюкоза , след тренировка 5 грама креатин разтворен във вода и мед и веднага след това още 10 грама глюкоза ? Това ми е въпроса удачно ли е да ги пия така , благодаря предварително :)

Разбира се, че може. Но сигурен ли си, че ти трябват чак 10 грама монохидрат на ден?

01.07.11
21:03

Ами не знам, човека от който купих креатина така ми каза :) В нетренировъчни дни не го пия, защото е 100 грама и ще ми стигне за съвсем малко време . Още един въпрос - в колко вода да разтварям глюкозата ?

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 01.07.11 21:04.

В колкото искаш. Зависи как я предпочиташ. А относно креатина - пий спрямо етикета, не според оня, който ти го е продал.

01.07.11
21:15

Добре, благодаря :) Това което ме интересуваше го разбрах, може да се локва ;п

Н

01.07.11
21:22

То и на кутиите за протеин пише 2 пъти на ден преди и след трен :D :D :D Ако слушаш кво ти викат ония нз за къде си :D

01.07.11
21:42

Добре ще го приемам така както пише на етикета, но какво лошо има да се приема по 10 грама на ден ?

1. Creatin Monohydrate – най-популярна формула и най-евтина също така.
Как действа не мисля да обяснявам.Има много материали из инет пространството.

1.1. Дозировка – по 5гр. преди тренировка и след тренировка.В почивни дни може еднократна доза от 5гр,

Emzo си го е обяснил даже в една тема ..

П.П На мойте килограми трябва да приемам 25 грама глюкоза (0.5 х телесно тегло) , ще се омазня ли ако приемам направо 25 след трен ?

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 01.07.11 22:06.

HE

02.07.11
09:42

казано от dorianyates Borisov на 01.07.11, 21:03:

Ами не знам, човека от който купих креатина така ми каза :) В нетренировъчни дни не го пия, защото е 100 грама и ще ми стигне за съвсем малко време . Още един въпрос - в колко вода да разтварям глюкозата ?

Щом ще пестиш добавките - спести си парите! Или пий, както трябва или не се хващай.

02.07.11
21:22

Глюкозата 0.8 на килограм лично тегло.

02.07.11
23:12

Знам ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1