С колко завършихте?

Прескочи до:

30.06.11
15:04

Нека тука всеки се похвали с колко е завършил училище:
Аз 10 клас - 5.83 годишен успех :)

30.06.11
15:08

Сигурно oценката по спорт ти е свалил успеха.  :D

30.06.11
15:13

9 клас с 5.00. При условие, че не съм пипал учебник, повече от половината година не съм стъпвал на училище съм доволен.
Дори някой учебници се седят опаковани, както са купени.

30.06.11
15:22

5.88 по Диплома за средно образование преди 13 години :)

Ако говорим за средно образование - 5.40 :) (випуск 1996)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.06.11 15:24.

30.06.11
15:26

Не помня, а и няма значение. После никой не те пита с колко си завършил и какви са ти оценките, гледа се колко знаеш и какво можеш.

30.06.11
15:27

казано от Chucky B на 30.06.11, 15:13:

9 клас с 5.00. При условие, че не съм пипал учебник, повече от половината година не съм стъпвал на училище съм доволен.

Горното говори или, че си пълен тъпанар за да се хвалиш с това, или учиш в бахти смотаното училище !

30.06.11
15:29

11 клас : не знам, имам производствена практика до 15 юли, и от там ще се реши последната оценка, но мисля, че ще имам около 4;80 или 4.90. Прецакаха ме мазни тлъсти госпожи... Щях да имам над 5;10 уви.. Но е добре, като се има предвид, че имам само 1 учебник и 4 тетрадки по 14-5 предмета ;Д

30.06.11
15:32

казано от Rikoo на 30.06.11, 15:29:

11 клас : не знам, имам производствена практика до 15 юли, и от там ще се реши последната оценка, но мисля, че ще имам около 4;80 или 4.90. Прецакаха ме мазни тлъсти госпожи... Щях да имам над 5;10 уви.. Но е добре, като се има предвид, че имам само 1 учебник и 4 тетрадки по 14-5 предмета ;Д

Горното което написах важи и за тебе. По-жалкото е , че и студенти ще станете , даже и диплома ще ви дадат .

30.06.11
16:11

10 клас - 6.00 :)

5,58 - нямам нито един учебник (tmi) само от тетрадките уча...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.06.11 16:13.

След седми клас влязох от олимпияда в математическа гимназия. После завърших средното с 5,97 с една петица по английски. Висше също ме приеха от олимпиадата в 11 клас.
Но Петко е прав, оценките са без значение. Важно е какво знаеш и какво можеш. Като цяло общественото образование за мен  е пълна пародия! Ако нямаш интересни и шантави учители, които да разчупват учебния процес и да те провокират да мислиш креативно, колкото и да си умен, училището само ще те прецака.

30.06.11
16:20

родих се умен образованието ме направи тъп :D

30.06.11
16:21

казано от Madboy на 30.06.11, 15:32:

казано от Rikoo на 30.06.11, 15:29:

Горното което написах важи и за тебе. По-жалкото е , че и студенти ще станете , даже и диплома ще ви дадат .

Пич,оценките не дават обща стойност на индивидуалността ти,нито някой в училище или унито дава оценка на упоритостта или находчивостта ти

Аз завърших ВИАС с 4,51 и бях далеч отзад зад отличниците,с ЦЯЛА ГОДИНА след випуска си понеже прекъснах,роди ми се първото дете.....И в момента,смея да твърдя че съм най добре реализирания строителен инженер от всичките ми приятели от университета....имах един познат Жоро от потока,който в момента е преподавател в Холандия,но на дали преподавател може да се сравнява със частен предприемач

И не,нито някой ме е покровителствал,нито имам вуйчо владика,нито съм прал комунистически пари...просто ината,упоритостта и другите ми гадни качества са големи,и за разлика от колегите ми теоретици аз от първи курс вече бях на скелето

Оценката от дипломата е просто една много малка насока това човек какъв е,така че аз не бих бил толкова краен за хора оценявайки хората само по този показател

нали знаеш:

Едно е да искаш,второ да можеш,а трето и четвърто да го направиш
Николай Хайтов
Хайдушки времена

Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 30.06.11 21:19.

казано от Dean Petrov на 30.06.11, 16:21:

Пич,оценките не дават обща стойност на индивидуалността ти,нито някой в училище или унито дава оценка на упоритостта или находчивостта ти...
...Оценката от дипломата е просто една много малка насока това човек какъв е,така че аз не бих бил толкова краен за хора оценявайки хората само по този показател

Говорим не за оценката като число, а за гордостта да имаш висока такава без покритие. Това е впечатляващото. ;)

30.06.11
16:33

казано от Madboy на 30.06.11, 15:27:

казано от Chucky B на 30.06.11, 15:13:

Горното говори или, че си пълен тъпанар за да се хвалиш с това, или учиш в бахти смотаното училище !

Нека съм си тъпанар, не ме интересува мнението на някъв селски дрисльо.
Пък до училището води се най-елитното в града.

Господа, нека спазваме Добрия тон и малката закачка да остане до тук.
Който може да чете между редовете, ще разбере Истината.

30.06.11
16:56

5,58 от 29 само 4ма сме с отличен успех !

30.06.11
17:00

Четете не за оценката, а за себе си! Аз съм си късал задника от учене, имам отлична дипома от Софийския, специалност право (+имам три 6-ци на държавните) и НИКОЙ НЕ ГО Е*Е ЗА ТОВА, а работа имам благодарение на връзки!!!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.06.11 17:01.

30.06.11
17:04

В България е така. Ама по-добре да съм тъпанар, който постоянно е на някъде, постоянно се запознава с нови хора и донякъде това много помага в живота, отколкото да съм някой сдухан зубар, който само оценки са му в главата. Един от моя клас, днеска като си видя бележника, имаше 5 по някакъв предмет почти се разциври.

30.06.11
17:04

И аз съм 10 клас и аз завършвам с точно 5.83 :D

30.06.11
17:13

10 клас 5.83 :D

Средно образование : 5.64

казано от Chucky B на 30.06.11, 17:04:

В България е така. Ама по-добре да съм тъпанар, който постоянно е на някъде, постоянно се запознава с нови хора и донякъде това много помага в живота, отколкото да съм някой сдухан зубар, който само оценки са му в главата. Един от моя клас, днеска като си видя бележника, имаше 5 по някакъв предмет почти се разциври.

Малко е преиграл за петицата,но пък момчето ако иска да кандидатства в чужбина и да щипне от държавата и да получи едно къде-къде по-добро образование - много ясно че ще се бори за високи оценки вместо “постоянно да е на някъде и се запознава с хора” и да си вдига социалното,но не и интелектуалното ниво. Мисля,че правилно разбирам,че за да получиш референция(нещо,което искат от много унита) трябва да имаш уважението на учителя,а за да го получиш - трябва да покажеш знания... За всичко има време - и за учене и за приятели. В България е така защото ние така си го правим, защото всеки обича да говори и да се оплаква,но когато трябват действия - стои и гледа какво ще се случи и пак само коментира,защото българина обича да му казват какво да прави,а не да поема нещата в ръцете си,защото,защото,защото....

п.п сори за офтопика,до тук съм.

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 30.06.11 17:46.

30.06.11
17:56

11 клас - 5.90 8-) ( Спортно училище :D :D :D )

Средно образование - 5,81 и то с доста трудни учители и не лошо училище, което впоследствие пропадна :)

30.06.11
18:08

10 Клас - 5.82, можеше да е пълна шестица, яд ме е, че точно на края ми писаха три 5ци

Chucky B, значи ако някой ти каже, че си тъпанар, ще се радваш, защото е по-добре ? Ами то с това мислене, ти си !

Мнението беше редактирано от Overlord на 30.06.11 18:12.

HE

30.06.11
18:39

Егати, тук само отличници (giggle)

30.06.11
19:05

5.50 с малко учене и много слушане в часовете.

30.06.11
19:08

Гимназия - 5.99 :D По много странна система ни изчисляваха средния успех и затова се получи толкова интересно :)

DO

30.06.11
19:12

Много отличници наистина.
Спомням си аз като бях ученик,че отличничките в класа ми не можеха да намерят големи мегаполиси по картите ;)
В университета пък...

Мнението беше редактирано от donsir на 14.10.13 03:53.

30.06.11
20:09

Вярно само отличнци. Брех. Те другите и затова не пишат - място тук нямаме хората с не-отличен, психологическата среда ни смазва. Upvote за поста на Стоянчо + добавка от мен:

казано от Chucky B на 30.06.11, 17:04:

по-добре да съм тъпанар, който постоянно е на някъде, постоянно се запознава с нови хора и донякъде това много помага в живота, отколкото да съм някой сдухан зубар, който само оценки са му в главата.

Казано по този начин, Врачански, никой няма да те вземе насериозно и да се замисли дали случайно съжденията ти не са истинни.

Образованието е предпоставка за два изхода - от единия хората стават кучета - независимо дали честно са си изкарали високите дипломи, единствените им мотиви са да се бият в гърдите с тях и да се натискат за по-високият етаж на сградата.

А от другия те стават онези, които се връщат и ни казват ”спокойно, това е просто атракцион”. Те са тези, които си спомнят, че света е просто лунапарк и се опитват да го направят по-добър за тях и за всички останали след тях.

И оценката накрая на соу-то, ТОХ-а или университета няма значение за това кой път ще избереш. Част от чара на второто е, че си психически зависим от оценката ти.

п.п. Хора, променили света към добро дори не са имали образование.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.06.11 20:12.

30.06.11
20:15

9 клас- 5,70, важното за мен е, че имам отлични оценки по най-важните за мен предмети - Английски език, Български език и История. :)

01.07.11
13:58

казано от Biad__ на 30.06.11, 15:08:

Сигурно oценката по спорт ти е свалил успеха.  :D

Защо мислиш така ? :D

01.07.11
14:37

Средно образование с 5.47

Грам няма значение с колко е завършил човек.
Гледайте връзка да завържете някъде за по-голям шанс за добра работа. Естествено може и без връзки, но пак казвам - шансът е по-голям с такава.

01.07.11
19:25

10 клас - 6.00

01.07.11
19:35

Аз лично ще следвам медицина. Не че е с голяма реализация, но това ми харесва и влече. После май ще се бяга от България..

01.07.11
21:05

Много зор ще видиш с тая медицина...Много се учи, за да се влезе. Смело казвам, че дори правото не е толкова трудоемко, колкото медицината, но ако си го решил сериозно, се захващай от по-рано с материала, че е доста обемен.

Среднообразование в езикова гимназия 5.64. Лично последната година съм си учил само по БЕЛ и История.

01.07.11
22:16

Пък аз пак завърших с 6 (вече магистърската я клатя), ама тъжното в цялата работа е че за пореден семестър не ме научиха на почти нищо ново, а още по-малко полезно и приложимо.
Образование ли е, чудо ли е това тук :D

01.07.11
22:23

Влязох в математическа гимназия след 7 клас с бал 29.93 от 30.00. После влязох в УАСГ с бал 30.00. Преди два дни се дипломирах с 5.75. Добре, че е тая тема да споделя тези факти, че едва ли някой някога ще ме пита пак...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1