Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.07.11
23:26

Въпрос на вкус.
Аз намирам волейбола за много интесна игра ;) Тениса същo :P

01.07.11
23:33

01.07.11
23:36

Ако някой пуши наргиле, какъв тютюн използва. От къде може да се купи хубав тютюн?

01.07.11
23:43

Скоро тия китайци няма ли да измислят някаква машинка за белене на ЯЙЦА БЕ (headbang).

01.07.11
23:44

казано от Стоянчо на 01.07.11, 23:36:

Ако някой пуши наргиле, какъв тютюн използва. От къде може да се купи хубав тютюн?

http://zadimeno.com/nargile/tutun Дано не нарушавам правилата :)

Сегашният ми е AL Waha, вкусът му е пъпеш - не ми харесва, не го препоръчвам. Разцъкай сайтчето, мисля, че ще ти помогне :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.07.11 23:53.

какви са тея сайтове бе карфичкее... я я дай нещо от сорта на cvqtzeleno.com :D :D

02.07.11
00:05

Знам го сайта, но там не пише от къде мога да намеря тютюните (хубавите такива). Около женския пазар има едни боклуци за по 2лв, минали покрай истински тютюн. В Студентски има един пич, който продава насипно - същата работа. До сега пуших Фумари, но ми бе подарък и свърши :(

02.07.11
00:43

:D

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 02.07.11 10:34.

казано от Boby_ на 01.07.11, 23:15:

Трети опит да напиша нехаплив и лишен от сарказъм отговор. :)
Говоря само като зрител и изразявам личната си гледна точка. Волейболът ми е скучен.

Нямам капка желание и намерение да влизам в подобна дискусия - лишена е от смисъл, тъй като тези неща са въпрос на индивидуален вкус и разбиране. :) Не е много коректно, обаче, да анатемосваш нещо, което не познаваш - това имах предвид.
Не прави повече такива опити, щом се тормозиш... (giggle) Аз не влагам нищо лично и хапливо в думите си (свикнал съм).

А ако си мераклия, мога лесно да ти покажа, че волейболът хич не е статичен спорт, независимо че няма пряк физически контакт с противника (то и в тениса няма реално)... (party) Този спорт определено не е за хора с лоши физически данни и психологически възможности - необходими са множество комплексни качества на високо ниво, за да го упражняваш ефективно и успешно. Както и да е... аз пък се отегчавам от гледане на тенис (както на маса, така и на корт), но пък си доставям огромно удоволствие като го играя (и двата вида). Отново напомням - въпрос на лично възприятие.

02.07.11
08:16

казано от Стоянчо на 02.07.11, 00:05:

Знам го сайта, но там не пише от къде мога да намеря тютюните (хубавите такива). Около женския пазар има едни боклуци за по 2лв, минали покрай истински тютюн. В Студентски има един пич, който продава насипно - същата работа. До сега пуших Фумари, но ми бе подарък и свърши :(

Ооооо, ти си стар фен!!! ЧУдно! За съжаление:

“Често ни пишат хора с въпроса „от къде мога да намеря в България тези марки, които коментирате?„. Става дума за марки от класата на Starbuzz, Romman, Fumari, Tangiers – в световен мащаб едни от най-добрите. Специално Fumari е най-скъпият тютюн в онлайн магазина в САЩ, от който пазарим.

Отговорът е: не можеш се намери! Това е и причината, заради която внасяме всичко, което пушим. Цената е значително по-висока, от сорта на 20 лева за 100 грама, но си заслужава. Ако ви интересува, драснете един мейл и ще видим с какво можем да ви помогнем!”

Тия около Женския пазар и на Ботев не са си работа. Моя също ми е подарък и от сумати време се опитвам да се отърва, защото е ужасен! Но това е, което има в България, за наше голямо нещастие. Нашите ми бяха донесли Fumari - северен елен - нищо общо няма! :D :D :D Така, че драсни на момчетата от “задимено” ;)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.07.11 08:25.

казано от karfi4ka на 02.07.11, 08:16:

Така, че драсни на момчетата от “задимено”

Те си пазаруват сравнително редовно и доколкото знам всеки може да се включи в груповата поръчка (като с добавките :D). Отделно, че понякога може да има някоя изостанала кутия за “бърза помощ на другарче” :)

02.07.11
11:34

Кой не мечтае за офис със секси секретарка,
вместо фермерски тен от стоене в автопарка,
Ядове излиши с ацетиленова заварка,
после в очно отделение със кофти санитарка.
Отивай на Малдивите, за да си свежарка-
там е абсурд да срещнеш някоя скинарка.
Може да се хванеш с тъмнокожата цветарка
-тя е имунизирана и за едра шарка.
На сутринта зората ще й бъде ярка,
а ти след нощен маратон ще си палиш цигарка... ;D

02.07.11
13:28

02.07.11
17:24

казано от Стоянчо на 01.07.11, 23:36:

Само от ebay си купувам тютюн

02.07.11
19:04

Vlado89 И тази е много яка  :)

02.07.11
21:22

Бих казал , че са далече от вечните DAFT PUNK.
http://www.youtube.com/watch?v=L93-7vRfxNs&feature=related

02.07.11
23:02

..... звукът при контакта между главата и металната рампа ... прайслес :D :D :D

+ урудливия смях на оператора + гробната тишина след това ммммммм

в сайт за запознанства един ми казва, че съм педал и ме блокира още преди да му отговоря :D странни хора има по тази земя....

Кличко срещу Хей - ще е страшен мач.

02.07.11
23:56

дада ся ще видим кличко на ко ще го напрай :D (punch)

03.07.11
01:21

Скучен бокс. Кличко веднъж не го видях да пуска десен. Все пак се радвам, че спечели :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 01:22.

KY

03.07.11
01:33

Не се сещам да съм гледал по-скучен мач за световна титла. Радвам се поне, че подскачащата маймуна падна. Ама и Кличко защо не удряше, като треньора му поне 10 пъти му каза да удря. Както и да е.

03.07.11
01:35

Британски симулант хайде излез от залата сега с главата напред както се пускаше по време на двубоя!!!

03.07.11
07:18

Безкофеиново кафе... (puke)

Да се похваля - видях “Летен”. Вече си мислих, че това са само митове и легенди или аз тренирам в някакъв елитен фитнес, но ето, че и аз изпитах удоволствието да видя как здраво може да се помпа ръка от 30см. и да се дзвериш в огледалата. За ориентир - пича беше 170см. мах и около 50 до 55кг. Всичко беше ок, без проблем го игнорирах, но останах потресен като в един момент, както седеше до мен, стана и си съблече потника и започна да се стяга и напъва пред огледалото. Така ме фрапира, че щях да изпусна лоста върху краката си. Поне да предупреждава, мамка му!
Между другото мислих, че хората се обръщат и гледат само здравеняците, но щом пича се съблече цялата зала спря погледите си в него. Като по филмите. Миг мълчание, лек кикот от другия край на залата и всичко продължи по старо му. Някои започнаха да клатят глави сякаш си мислиха: “Боже, защо?!?”Аз тактично се преместих по-настрани, да не вземат да помислят, че го познавам. Беше...приятно преживяване. :)

03.07.11
09:30

Тъпотия, вчера се обзаведох с нови плавници и очила, с идеята за размазващо гмуркане днес, но в момента едва ли не се кани да завали.

В West side (София демек) цяла нощ не е спряло да вали, че продължава и сега. Иде и към вас в East Side :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.07.11 09:51.

03.07.11
09:55

казано от Thrashmetal на 03.07.11, 07:18:

Безкофеиново кафе... (puke)

Аз пия безкофеинова Лаваца и да ти кажа разлика с норманото кафе във вкуса няма. Опитай някой път.

@Тихомир Велев - колкото пъти отида на успоредките, толкова пъти съм чувал, че трениращите в зала за нищо не стават. 90% от ‘лостарите’ са летни :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 09:59.

казано от Стоянчо на 03.07.11, 09:55:

90% от ‘лостарите’ са летни :)

Пробвай ти зимата на лостовете когато ръцете ти направо залепват за железото :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 10:18.

03.07.11
10:19

казано от Иван Шишманов на 03.07.11, 10:05:

казано от Стоянчо на 03.07.11, 09:55:

90% от ‘лостарите’ са летни :)

Пробвай ти зимата на лостовете когато ръцете ти направо залепват за железото :)

Да ти кажа на лостовете “зад кортовете” зиме-лете има хора по потници, но са шепа. И в най-големия студ съм виждал хора.

П.П. Ванка, извинявай, не съм ти редактирал нищо, просто вместо “цитат” цъкнах на”редактирай”.

казано от Тихомир Велев на 03.07.11, 09:50:

В West side (София демек) цяла нощ не е спряло да вали, че продължава и сега. Иде и към вас в East Side :)

В East side of the West side (сиреч квартал Изток) спря :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 10:21.

HE

03.07.11
10:35

Ако продължава така да вали - почвам да строя кораб и да събирам от всички животни по 2 :D

идеята за Ноев ковчег е добра... аз ще направя една голяма табела Хед с надпис ‘’ Всички без плажните... плувайте с бицепси’’ :D

казано от head_hunter на 03.07.11, 10:35:

Ако продължава така да вали - почвам да строя кораб и да събирам от всички животни по 2 :D

Ха-ха! Ти пък животните ще спасяваш. Вземи от фитнесджийте, лостаджийте, кросфитърите и другите видове спортяги по 2-ма. Поне спорта да спасим. От животните само прасето и пилето ще качим. :D

03.07.11
11:10

Утре ще е първият ми опит за тежка тренировка като храненето е мазнини и протеин.
Ако пиша утре значи съм жив ако не ГОЛЕМИ ДА ПОРАСНЕТЕ :D

03.07.11
11:37

http://www.bulpics.com/images/guest/300620111260.jpg :D

Мнението беше редактирано от introducer на 03.07.11 11:38.

казано от introducer на 03.07.11, 11:37:

Веднага ще отида с велосипеда до Хеликона да си я купя, вече толкова години се чудя защо правят такива неща жените, но беше време някой професор да го напише, сано да е направил хубави и скъпи изследвания по въпроса  :))

казано от introducer на 03.07.11, 11:37:

Пропуснали са едно “НЕ” в заглавието. ;)

03.07.11
12:14

казано от Тихомир Велев на 03.07.11, 10:41:

казано от head_hunter на 03.07.11, 10:35:

От животните само прасето и пилето ще качим. :D

Дали не се самопокани :D :D :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.07.11 12:15.

Мииии... (wasntme)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1