01.07.11
12:00
Здравейте.
Тъй като сега съм нов и се уча около 1 месец за фитнеса може ли да ви запитам какъв е по качественият вариант-разделене сваляне на мазнини и качване на ММ или комбинираният метод,който съм описал тук http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54265.
С кой от двата метода по-бързо мога да кача ММ и да сваля мазнини-с комбинираният ли или с разделеният метод.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.07.11 12:16.
Ми...не те разбирам какво искаш да попиташ. Ако под “комбиниран метод” имаш предвид едновременно да сваляш мазно и да качваш мускул - забрави! “Разделеният” е твоя метод :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.11 12:59.
02.07.11
13:06
Въпросът ми е при периодите за маса и периодите на сваляне на мазнини и качване на ММ-при кой от двата периода се качва по бързо ММ?
02.07.11
13:15
В период за сваляне на мазнини е малко вероятно да трупаш мускули. Възможно е, но ще много по-малко отколкото ако се храниш като за период покачващ теглото.
A, какви са ти данните? В другата тема си написал, че си на 26% мазнини, но вероятността да си ги нацелил по някоя таблица е доста съмнителна. :)
Ръст, тегло?
Дори и с поддържащ режим, съобразен със започването на тренировките, тялото ти ще реагира на първите фитнес занимания.
02.07.11
17:24
В тази тема не са нужни според мен размерите ми просто исках да питам с кой метод се покачва повече ММ на който въпрос ми отговори г-н.Валев за което му благодаря:)