Препоръчайте Fat burner

28.06.11
09:28

Нещо не много скъпо и що-годе добро. За момента не съм взел заплата, иначе бих взел едно Окси, но няма кинти, затова нека е нещо по-евтинко. Тичам когато имам възможност като и диетата ми за момента е кът, тъй като съм по цял ден на работа, но в най-скоро време ще гледам поне малко от малко да си оправя храненето. И в този аспект може да помогнете за една НВД ;) Целта ми е да стопя малко корем, че навсякъде топя освен там :(

28.06.11
11:12

Аз лично в момента съм намерил Meltdown на промоция 43лв ;) в магазина на Power and beuty така че ако искаш се възползвай и ти :)

28.06.11
11:20

казано от Филип Буцев на 28.06.11, 11:12:

Аз лично в момента съм намерил Meltdown на промоция 43лв ;) в магазина на Power and beuty така че ако искаш се възползвай и ти :)

Цената е повече от пефектна, но това е бърнър, който не понася всеки. Иначе е един от най-ефективните продукти.

28.06.11
12:57

Бреее тънкана, де го има толкоз ?

28.06.11
12:59

Kaкво имаш впредвид с това, че не понася на всеки? :/ Иначе аз съм на морето и работя и нямам възможност да взема продукта от магазин, само с онлайн поръчка. А във Фитнес 1 го гледам, че струва 90лв. :/

28.06.11
13:10

Eто го тука- ако е толкоз качествен ще взема да си купя и аз един...
http://power-beauty.com/index.php/vpx-meltdown.html

28.06.11
13:11

Онлайн, онлайн какъв е проблемът http://power-beauty.com/index.php/vpx-meltdown.html човекът ти каза къде да търсиш. Иначе по първия въпрос, просто е силен продукт и трябва да се подхожда внимателно, за да няма въпроси от типа: изпих две капсули, ще умра ли? :D

Мила

28.06.11
13:34

казано от Скота на 28.06.11, 13:10:

Eто го тука- ако е толкоз качествен ще взема да си купя и аз един...
http://power-beauty.com/index.php/vpx-meltdown.html

Както @Valdis каза, това е един качествен продукт, също както и Redline-a на VPX.

Мнението беше редактирано от Мила на 28.06.11 13:35.

28.06.11
14:41

Благодаря ви, поръчвам ;)

Само, че имам проблем с поръчката. Направих си акаунт , обаче немога да вляза в него после. Опитвам директно да го купя, без да съм логнат и пак не става ... Ако някой успее, да сподели какъв е чалъма на тоя сдухан сайт :( И ако може помогнете за съставянето на някаква нискобюджетна НВД като имате впредвид, че съм по 12 часа плътно на работа от 8 до 8 ...

Мнението беше редактирано от Blackie Lawless на 28.06.11 14:48.

МЙ

28.06.11
15:20

http://power-beauty.com/index.php/contacts/

28.06.11
22:45

Има една малкa уловка - във Фитнес1 опаковката е 120 капсули, а тук гледам, че пише 60 + 12 free
Аз лично избягвам да купувам неща, които са драстично по-евтини. Просто винаги има нещо гнило.

Мнението беше редактирано от Anthony на 28.06.11 22:47.

29.06.11
09:24

Така или иначе нямам парите за по-голяма разфасовка, пък и не ми трябват чак толкова капсули. Поръчах най-накрая, надявам се утре по някое време да пристигне :) Вероятно на опаковката си пише как се приема, но все пак- ако някой може да даде съвет , да заповяда ;)

29.06.11
10:23

Безплатен обяд няма :D

29.06.11
10:55

Внимавай на истина с Meltdowna аз си взех и днеска започнах направо с 2 капсули защото бях пил Stim X преди това и ми понася за сега утре ще пробвам 2+1 но на истина си е силничко поразтрепериха ми се ръцете ;)

29.06.11
10:59

казано от Филип Буцев на 29.06.11, 10:55:

Внимавай на истина с Meltdowna аз си взех и днеска започнах направо с 2 капсули защото бях пил Stim X преди това и ми понася за сега утре ще пробвам 2+1 но на истина си е силничко поразтрепериха ми се ръцете ;)

А защо мина на Meltdown? От стим Х не си ли доволен? Аз също взех Стим Х, но го пия само вечер по една капсула за подтискане на апетита.

29.06.11
11:23

И върши ли работа ?
Гледай го, нищо не споделя нашия :D

29.06.11
11:40

ем свърши ама аз съм много амбициозен искам под 8% да падна а с стимуланта стигнах до 11% като започнах от 17% а нямам пари за 2ри :) и за това реших да си взема Meltdown цената ми хареса главно :).

Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 29.06.11 11:42.

29.06.11
11:52

казано от emzo на 29.06.11, 11:23:

И върши ли работа ?
Гледай го, нищо не споделя нашия :D

Вчера ми беше втория прием, като начало добре се справя, изобщо не интересуват останалите му ефекти търся само appetite suppressant, но поради причината, че не успях да намеря продукт само с тази функция и добър форумен рейтинг, минах на варианта със Стим Х. Взех 2 опаковки от Cheapuksupplements като пристигна за 3 дни и с доставката “ляга” на 66лв.

ПП По начина, по който го взимам, ако си върши правилно работата, една опаковка ще стигне за почти 3 месеца.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.06.11 11:59.

29.06.11
12:04

казано от Филип Буцев на 29.06.11, 10:55:

Отначало как ще е най-добре да го започна? По една капсула сутрин на гладно  или по 2, разпределени за деня ?

29.06.11
12:07

ем аз си почнах 2 сутрин на гладно 30 мин преди закуска в дни в които правя само кардио а в дни със силови 2 сутрин преди закуска и 1 към 16 часа преди силовата :) ама започни с 1+1 отначало че да няма нежелани ефекти :)

29.06.11
12:49

Ок, благодарско! Някой ще удари ли едно рамо за нискобюджетна НВД за човек работещ по 12 часа дневно? :/ Или да си пусна отделна тема в съответния раздел?

29.06.11
14:12

и моята е нискобюджетна вмествам се в 10лв ама е малко еднотипно 500гр пиле 10 яйца 500гр извара 1 кисело мляко и 500гр зелен фасул :)

29.06.11
14:40

Зеления фасул с 1 кило олио ли върви :D

29.06.11
14:59

тц варен на пара :)

29.06.11
17:12

казано от Филип Буцев на 29.06.11, 14:59:

Това с нож на гърлото не моеш ме накара да го ям!!! Независимо дали е на пара или под каквато и да е било друга форма.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.06.11 17:13.

29.06.11
19:57

казано от Valdis на 29.06.11, 17:12:

казано от Филип Буцев на 29.06.11, 14:59:

Това с нож на гърлото не моеш ме накара да го ям!!! Независимо дали е на пара или под каквато и да е било друга форма.

Абе по принцип и на мене не ми е от любимите храни ама за пресата съм готов да се жертвам ,и да ям страшни гадости :D

02.07.11
14:00

Абре, момци, кажете как да се пие тая тор, така , че поне малко да се усети?! Първия ден ми дойде към 14:00 куриера и взех само едно хапче за теста. Вечерта към 9 вече бях умрял за сън и малко след това си заспах като къпан... Викам си добре, малко е една таблетка. Вчера взех 1 след ставане сутринта, не го усетих ест. , и след това взех едно към обяд - ефект НИКАКЪВ , а вечерта даже бях нощна смяна и умрях за сън цялата нощ ... Днес ставам, взимам 2 на куп след ставане и в момента си ми се спи яко, никаква енергия и грам не го усещам тоя Meltdown…

Въпроса ми е, как аджеба да я пия тая тояга, така, че да се усети поне малко и да има някакъв ефект? Бих изпил и 3, но не съм сигурен дали вече е безопасно, все пак някой по-горе пишеше , че било силно?!!?!?

02.07.11
14:03

казано от Blackie Lawless на 02.07.11, 14:00:

Абре, момци, кажете как да се пие тая тор, така , че поне малко да се усети?! Първия ден ми дойде към 14:00 куриера и взех само едно хапче за теста. Вечерта към 9 вече бях умрял за сън и малко след това си заспах като къпан... Викам си добре, малко е една таблетка. Вчера взех 1 след ставане сутринта, не го усетих ест. , и след това взех едно към обяд - ефект НИКАКЪВ , а вечерта даже бях нощна смяна и умрях за сън цялата нощ ... Днес ставам, взимам 2 на куп след ставане и в момента си ми се спи яко, никаква енергия и грам не го усещам тоя Meltdown…

Въпроса ми е, как аджеба да я пия тая тояга, така, че да се усети поне малко и да има някакъв ефект? Бих изпил и 3, но не съм сигурен дали вече е безопасно, все пак някой по-горе пишеше , че било силно?!!?!?

Ти кардио изобщо правиш ли? Ефекта на бърнарите най-осезателно се чувства по време на кардио.

02.07.11
14:16

Брат, правя (с изкл. когато съм нощни, просто не съм такъв терминатор д’ге) , но за момента се чувствам така, както и преди бърнъра ... + това нали освен бърнър е енергетик , бла-бла, на опаковката пише, че капсула съдържа кофеин колкото в 3 кафета, бла-бла, аз ако изпия 3 кафета ще съм на самолет, а в случая от 2 капсули би трябвало да ми се ... майката , но няма нищо такова. Днес съм нощна отново, но утре ще видим как ще е с 2 капсули и кардиото, дано се усети малко, че за момента не съм особено доволен :(

02.07.11
15:40

и аз бях така пробвай така 2 сутрин 30 мин преди кардио/закуска и 1 следобед 40 мин преди тренировка с тежести :) а в дните в който не тренираш с тежести 1 към 4 часа че на 3 таба ти се разтупва сърцето вече :) аз съм доволен от бърнера :) като го взимам така даже аз права друго 3 в ден с тежести 2 в ден без :)

02.07.11
15:57

Ок, благодаря ти, Фика, ще пробвам пък ще видим ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1