03.07.11
11:59
Здравейте! На скоро започнах ежедневните домашни тренировки от www.bodyrock.tv. Изисква се малко оборудване, но все пак трябва. Можете ли да ми помогнете да открия в БГ тези неща? http://www.bodyrock.tv/category/products/
Съжалявам за глупавата тема, но дори не знам как се казват на български... (wasntme)
ето и снимки...
03.07.11
12:06
Приличат на:
- секундомер (или оборотомер)
- вариант на успоредка
- българска торба
Уви, не мога да помогна с информация за намирането им, като според мен само последното може да бъде намерено у нас (без поръчване от чужбина).
03.07.11
12:12
Много благодаря за отговора :) А накаква алтернатива дали може да се измисли...
amazon.co.uk - мисля, че всичките неща ги има.
От тях ползвам само Gymboss (дори 2 :D ), доколкото имам спомен (понеже доста отдавна ги поръчвах), около 35 лв излезе (единия) заедно с доставката. В българия мисля, че няма да го намериш, поне аз не успях преди около година и половина.
Чувала имам спомен, че Reebok го продават - при тях, естествено, цената ще е по-висока от нормалното.
За успоредката - не знам :)
Или другият вариянт е ebay.co.uk. Също ги има. Gymbos-a беше около 35-40 зависи от търговеца,даже с аксесоарите.
03.07.11
12:29
http://vbox7.com/play:66ee8332 можеш да си направиш Bulgarian Training Bag
03.07.11
14:45
И аз да попитам нещо-:). Жената на средния уред с него ли върви или ая самата е уреда?-:). Ако е тя ще тренираш 3-4 разово сигурен съм -:). И ако го намериш дай линк и на нас!
Сори за спама. Стори ми се свежо -:)
03.07.11
15:10
Хаха, това е момичето което показва упражненията. Виж тук Bodyrock
Мнението беше редактирано от Виктория Лазарова на 03.07.11 15:11.
03.07.11
15:10
Виктория Привет !
Много от упражненията в “Bodyrock Tv’’ се изпълняват без уреди. Когато човек е начинаещ се нуждае най-вече от укрепвяане на скелетните муслули и сърдечно-съдовата система . Нека липсата на тези уреди не те спира да правиш упражненията с тежеста на тялото. Идеята на този сайт е именно такава, упражнеия и 20 минутни тренировки, където и да си ! С хронометъра на телефона си можеш да измерваш времето , но първо изучи в детайли за японският метод ” табата” защото това е метода , който най често се използва в тренировката на Сузана. Повече информация можеш да намериш отново във форума ( потърси в търсачката’‘табата’’ )
ще откриеш и хронометър за работа през компа. в случай че ще тренираш у дома. Това ще ти спести и някой лев.
Пожелавам ти желязна мотивация и успех !
03.07.11
15:15
Благодаря за окуражаващия отговор! Ще опитам. Избрах точно този сайт, защото нямам достатъчно време и четох доста препоръки за програмата на Сузана. От коментара ти съдя че и ти мислиш че е добър. Така ли е?
Ааа и между другото освен тези упражнения всеки ден ходя на работа с колело. Препоръчвам го на всички! Пести време, пари, дава страхотен сутрешен старт и вечерно облекчение на стреса.
Мнението беше редактирано от Виктория Лазарова на 03.07.11 15:16.
03.07.11
15:17
ето и един табата часовник ;) http://www.beach-fitness.com/tabata/ - Можеш и да си го дръпнеш на компютъра.
Както сама виждам по Сузана,явно има резултати и то доста добри,аз следя нейният канал в YouTube вече около 2 години и определено сложи по себе си доста мускул и изчисти много мазнини с тези тренировки.
Супер е че повечето могат да се изпълняват вкъщи стига да имаш желание.
03.07.11
15:30
Благодаря ви!
03.07.11
15:35
Ако се изпълнява 3 - 4 пъти седмично по един комплекс от нейните тренировки, гарантирам че ще бъдеш удивена от резултата !
Колелото и всички дневни активности , съчетани с подходящо хранене ти гарантират 100 % резултат.
Говоря от личен опит, а не просто теоритизирам ! Но не ми се иска сама да го порвериш и да се изкефиш на резултата !
Мнението беше редактирано от stanislav sabev на 03.07.11 15:37.
03.07.11
15:55
Супер, мерси много. С риск да ставам досадна, как решавате проблема с 4-5 пъти хранене на ден при доста заето ежедневие?
03.07.11
16:04
Въпрос на организация, но пример :
Купуваш всичката храна за седмицата наведнъж ! Вечер я приготвяш.
07.00ч Закусваш
10.00ч междинна Закуска 10.оо ядки сурови
13.00ч Обяд: Месо със саладка носиш с в кутия или ресторанче( зависи как си с паричките)
16.00 ч пак ядки или плод
19.00 вечеря пак месо, пиле риба или др. със салатка
и ето как: Отиваш веднъж до магазина в неделя !
Всяка вечер за 40 мин. подготвяш храната и слагаш в кутии
организираш се и си береш резултатите.
Да бъдеш във форма е начин на мислене и на поведения, но всичко това робува на навика! За да се превърне едно действие в навик са необходими 21 повторения.( или 21 дни ).
И моля те ако имаш въпроси ги задавай, не мисли за това дали досаждаш или не.
03.07.11
16:30
Ок, ще опитам! Благодаря за препоръките!