нужен ли ми е хранителен режим ,когато тренирам на лостове?

03.07.11
15:31

здравейте,
ясен ми е въпросът . Искам да заякна малко за месец и половина някъде,защото средата на август ще ходя на море,но не искам отсега да почвам с фитнес,защото 15-20 с морето ще прекъсна и се губи смисъла според мен и затва мисля да почна фитнес септември по-сериозно, а сега само на лостове. Но не знам какви храни да ям и дали да спазвам някаква диета.

Н

03.07.11
15:33

Хранителния режим е важен и има смисъл да ходиш от ся на фитнес ;) Колкото по-рано толкова повече :P

03.07.11
16:04

За толкова малко време, едва ли ще направиш кой знае какво... НО, да трябва ти хранителен режим! Яж риба, месо, яйца, сирене, кашкавал, мляко, ядки, картофи, ориз, макарони, боб, леща, грах, спагети, извара, овесени ядки :) Гледай да яжеш през 3 часа някъде и си готов, но наблягай на ориза, месото, картофите, яйцата и млякото! По-просто не може да се обясни

03.07.11
18:32

Нужен ти е хранителен режим не като тренираш на лостове, а до края на живота ти. Той ще ти помогне да го удължиш и да живееш пълноценно, да си здрав и да не боледуваш. А до август месец ако заякнеш, тичай в Гинес да вземеш някой лев.

03.07.11
18:52

Момче ти си от късните летни билдър.Даже май си изпуснал полседния влак. :D
Твоите мускули,когато решат да растат не знаят дали тренираш в зала или на лостове.

АЧ

04.07.11
12:17

И след морето спираш с тренировките и хранителния режим ли ? Резултатите идват с постоянството и упоритоста ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1