Протектор за лакти и колена + ръкавици.

03.07.11
16:10

Здрасти. Може ли някой да ми препоръча добър “протектор” за лакти и за колене.
Трябват ми , защото се тревожа да не се контузя правейки кофички с тежести  и тяга/клек.
Незнам дали точното наименование е протектор , но мисля ,че се сещате какво имам предвид.
Също ако може да ми кажете някои добри (издръжливи) ръкавици , тъй като вече не понасям плъзгането на щангата.

Н

03.07.11
17:47

Съпортъри да не са :D не че знам ама протектори са тия в бойните спортове и също така си земи фитили ;) А ако те е страх при кофичките да не са нараниш тогава имаш сериозен проблем брат :(

06.07.11
01:40

Мм да,т’ва е все едно да скъсаш бицепс при най-обикновенно вдигане на дъмбел за бицепс...опа,кажи го на Бранч :/ за лактите да не говорим..точно от кофички ме съмнява,по-скоро от френско , но пак е добре да имаш “протектори” (и аз нз как се наричат,освен налакътници може би?) наколенки , фитили и колан също е хубаво да се има ^^

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1