Бившият раздел за хранителните добавки

Темата е заключена.
DO

03.07.11
18:00

Когато го имаше въпросният раздел сайтовете бяха далеч по-дейни от към промоции.Не знам какви са условностите във взаимоотношенията между BB-team.org и представените магазини/сайтове,но от потребителска гледна точка имаше полза от него.

Нека анкетата да не се счита като опит за намеса в делата на сайта,а просто едно своеобразно форум-статистическо проучване.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.07.11 22:57.

03.07.11
18:20

Точно решението за този раздел май май да не зависи от нас.

DO

03.07.11
18:37

Е колко да не зависи.Аритметиката е проста - потребителите на ББ-теам дефакто са капитала на изданието.Трупат трафик,качват рейтинг -> рекламните площи се оскъпяват,цената на сайтът расте.
Потребителите имат полза от това сайтовете за хранителни добавки да бъдат стимулирани в насока маркетингова гъвкавост (-> промоции). -> при сполучлива политика сайтовете за хранителни добавки получават ръст в продажбите (по две направления - статична реклама,поле за изява на различни похвати като промоциите например) и са склонни на споразумения със BB-org -> BB.org получава % или фиксиран хонорар + доволни потребители  -> трафика на BB.org се трупа в прогресия,качва се рейтинг ...

с един куршум три заека - изданието трупа паричен и ресурсов капитал,сайтовете вдигат продажбите и популярността си,потребителите получават адекватна пазарна среда.

Мнението беше редактирано от donsir на 03.07.11 18:44.

DO

03.07.11
19:00

Тук ще се изкуша да отбележа,че сайтовете/магазините за хранителни добавки имат изключително некадърна бизнес политика..да не кажа,че нямат такава!Тотално нескопосана аматьорщина разчитаща най-вече на такъми за пишлемета.Единствено (айде да не казвам имена,за да не излезе като реклама) една верига за хран.добавки стои по-сериозно на пазара,но и там не пращят от кой знае каква креативност.

Може би е станало някакво неразбирателство относно процента/фиксирания хонорар между BB-team.org и сайтовете.
вариант 1.едните се лакомят за много - другите не поддават.
вариант 2.едните отстояват позициите си - другите си мислят,че продават лук на пазара.
вариант 3. липса на инициатива.

В крайна сметка някой трябва да завърти колелото,нали така...

Мнението беше редактирано от donsir на 03.07.11 19:06.

03.07.11
19:16

||| Заставам напълно зад мнението ти . Интелигентен човек изглежда да си, а още повече се радвам че вижданията ти са почти едни и същи с моите.

DO

03.07.11
21:37

Все пак твърде задкулисна беше цялата история (поправям се - така ми се стори на мен,но съм сравнително нов във форума) със съществуването и премахването на раздела и съм сигурен,че и много други потребители на BB-team.org са на същото мнение по това и по поставения в анкетата въпрос.
Несъмнено въпросният липсващ раздел имаше своите големи пропуски - да си го кажем направо - беше пълен мармалад,но това не е пропуск на идеята,а на изпълнението и липсата на ясен регламент (поне така изглеждаше)

Мнението беше редактирано от donsir на 03.07.11 21:40.

03.07.11
22:20

Заставам зад идеята че разделчето беше много полезно. Уж го махнаха за да предоставят по добра алтернатива а колко време мина и нищо.

|||, благодаря ти за споделеното мнение, макар да е по тема, която считаме вече за затворена страница.

До голяма степен мислим (или поне мислехме) еднакво с теб. Поради не една причина обаче, реализирането на тези идеи минава през различни гледни точки, резултатът от които не беше такъв, с който да сме доволни всички.

Създаването, както и закриването на този раздел е резултат на обсъждане и допитване до всяка от страните. Нещо повече, откакто съществува форумът, най-много позитивни оценки за дадено нововъведение или промяна получихме именно за решението да не поддържаме повече въпросния раздел. Поели сме по-различен курс, за който ще може да разкажем допълнително.

Не ме разбирай погрешно защо ще архивирам темата - правя го само заради факта, че обсъждаме, както казах по-горе, затворена страница - няма вариант този раздел да бъде възобновен.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.07.11 22:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1