Болка след сън.

03.07.11
18:53

След като стана от сън, ако си поема повече въздух получавам остра болка под долните ребра от дясната част на туловището. Не знам дали е черният дроб, белият дроб или нещо друго. Появява се от доста време и почвам да се притеснявам. Тренирам активно и така ме боли само при ставане от сън. Дали може да се получава ако спя свит..? не спя на течение покривам се с одеяло...кажете си мнението. :)

03.07.11
20:04

Сигурно се притискаш нещо докато спиш. Нямал съм такъв проблем, но ако това продължава във времето, няма да е лошо да отидеш при GP-то да ти хвърли едно око.

Мнението беше редактирано от Ангел Ненов на 13.07.11 21:30.

03.07.11
23:10

Ами точно под десните долни ребра е черният дроб,но по принцип болката при него е тъпа. Ако имаш проблем с жлъчката,възпаление,камъни може и остра да бъде. Най-добре да ти пуснат изследвания,може и ехограф/видеозон.

Н

04.07.11
12:36

И аз я имам от време на време са появява ,всеки път различно седи , но 1 път седя със седмица  :( Ако разбереш какво е да ми пратиш пм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1