Рони Колман - напьлно отпуснат

PR

31.05.05
00:17

http://forum.bodybuilding.com/photo/data/2/18991ronniecollage-med.jpg

Нямам думи - май е време за нов mr.Olympia ;)

31.05.05
00:29

Кое му е отпуснатото бе човек? :shock:  Той си е по-принцип с такъв корем! Той с тази преса би Декстър Джексън на коремно бедрена поза! Не се учудвай, такава му е генетиката - Крис Кърмиър също е така!!! Пък и на него преди състезание обикновено му се подува корема! Не е за пръв път!

31.05.05
00:34

Йода е прав. Според мен пак ще стане МР. Олимпия :)

PR

31.05.05
00:37

Мноо грозно ...
Това за Декстьр и на мен ми беше странно - понамириса ми но нагласено!

Иначе - тук Рони е поизловен отпуснат ,по-принцип си поприбира стомаxа(поне се мъчи де)

Време му е според мен - 7 пъти не са малко !

JOKE
Чудя се да не земе да роди на самата Olympia 2005 - може да е запланувано като част от таз годишното шоу ;)

PR

31.05.05
00:40

[quote author=“kaloiancho”]Йода е прав. Според мен пак ще стане МР. Олимпия :)

...Може ,ама не може никой да ме убеди ,че това е красиво...
но където не играят $ играят  mного $ ;)

31.05.05
00:59

Това не е ген, а страничен ефект. Вижте Олимпийте от преди 4-5 години.

31.05.05
01:00

Изрод е, да не говорим за красота :) Но е непобедим :) Абонирал се е за първото място за дълго време :)

31.05.05
01:55

[quote author=”Чукундур”]Това не е ген, а страничен ефект. Вижте Олимпийте от преди 4-5 години.

Имах предвид, че е по-предразположен към по-отпуснат корем (ако въобще има такова нещо :)! Сравнявам с Кърмиър, че той има същия корем като визия, а и на него му е малко отпуснат!

31.05.05
02:12

Има доста по-големи кореми (справка - тазгодишното издание на Арнолд Класик - който го е гледал знае за кого говоря)!

31.05.05
02:56

[quote author=“Pc_genius”]Има доста по-големи кореми (справка - тазгодишното издание на Арнолд Класик - който го е гледал знае за кого говоря)!

Там дори Декстър изглеждаше дебел, за Густаво  - без коментар!!! :lol:

31.05.05
09:10

Хаха , не бях виждал досега Ронито със шкембе , доста ми е смешно  , но тои пак си остава шампион.

JI

31.05.05
10:12

ебати горозната горила , да ма извинявате ама мр олимпя ли НЕ мистър
свиня тря му окичат на тоя ... то олимпията е да е показва хубаво тяло а какво е това на ронито вярно много релефно ама ...това не оправдава горизотията .... ситга бе я погледнете арнол като пропорции като сички погледнете лии ... моля ви се  то тва си е подигравка според мене да се натъпчем с маса стероиди и 1 тон храна на ден да станем свине и айдеее на олимпия с маса и релеф без никва хармония и красота ... ама парите са си пари , а бизнеса бизнес ... така че явноо от сега нататък хармоничен и красив в тяло олимпия няма да видим !

31.05.05
10:57

[quote author=“JiVk0”]ебати горозната горила , да ма извинявате ама мр олимпя ли НЕ мистър
свиня тря му окичат на тоя ... то олимпията е да е показва хубаво тяло а какво е това на ронито вярно много релефно ама ...това не оправдава горизотията .... ситга бе я погледнете арнол като пропорции като сички погледнете лии ... моля ви се  то тва си е подигравка според мене да се натъпчем с маса стероиди и 1 тон храна на ден да станем свине и айдеее на олимпия с маса и релеф без никва хармония и красота ... ама парите са си пари , а бизнеса бизнес ... така че явноо от сега нататък хармоничен и красив в тяло олимпия няма да видим !

Наистина си много прав!

31.05.05
12:55

Абе това не е ли стара снимка отпреди 2-3 години, а и сигорно от основният период. Значи от 2001 до 2004 постигна доста голям напредък и трябва да му се отчете, защото на 2001 Олимпията седеше с по-голям корем от 2004г.

31.05.05
14:44

и на мен ми се вижда стара.
сега е по-голям

PR

31.05.05
16:43

Еми може и стара да е - ама шкембето е голямо :)
от прекалена злоупотреба с хормон на растежа ще да е ....

грозното си е грозно - спор няма.
а че Pони е голям и тук спор няма.

31.05.05
16:54

Виж рони на мр. Олимпия 2004 и ще ти стане ясно, защо е най-добрият. Корема му въобще нямаше нищо общо с това на снимката, която си дал! И според мен си заслужаваше 7мата титла, но съдийте оплескаха нещо нещата и направиха последният рунд леко смешен.
по-здрави

PR

31.05.05
17:08

Имам я отдавна олимпията - гледал съм я няколко пъти !
Направи ми впечатление Mаркус - подобрил е доста.
Густаво - стои много добе
Джей - мазничък както обикновено
Декстър - супер ..

aбе на Рони само гърба му е извънземен и бедрата му ме kефят !
иначе не ми е бил фаворит никога ....
относно кoрупцията в Olympia - мисля че спор няма ...

31.05.05
17:31

[quote author=“PROMPT”]Имам я отдавна олимпията - гледал съм я няколко пъти !
Направи ми впечатление Mаркус - подобрил е доста.
Густаво - стои много добе
Джей - мазничък както обикновено
Декстър - супер ..

aбе на Рони само гърба му е извънземен и бедрата му ме kефят !
иначе не ми е бил фаворит никога ....
относно кoрупцията в Olympia - мисля че спор няма ...

Джей никога не е бил мазен братле и ако за теб около 3-4 процента мазнини на границата на опасноста е мазничък... !
по-здрави

PR

31.05.05
17:38

Еми незнам - може да е с дебела кожа :)
Пусни си пак олимпията ... ;)
Джей е типичен ендоморф - виж му раните снимки !
Никога не се е славил с добра релефност ...

Виж как седи до Густаво и Декстьр

...Е Гюнтер нямаше равен по мазно тая година .

31.05.05
17:43

:) ами незнам братле аз толкова много пъти съм го гледал Джей и съм му се удивлявал от жестокият релеф честно казано! Общо взето на мр. Олимпия над 4 и нещо % мазнини няма, така че за мазни неможе да става дума! И братле в Олимпията не е корупция, а просто управляване на голям бизнес и всичко е въпрос на икономически облаги. Общо взето спорта се изроди яко, но какво да го направиш все пак е нормално като се има предвит реалноста, в която живеем.
по-здрави

PR

31.05.05
18:18

Еми взаимните облаги са си един вид корупция !
За Джей - изразих лично мнение !

Но уважавам и мнението на другите разбира се :) !

31.05.05
18:32

[quote author=“PROMPT”]Еми взаимните облаги са си един вид корупция !
За Джей - изразих лично мнение !

Но уважавам и мнението на другите разбира се :) !

Взаимните облаги са си бизнес братле :)
И аз уважавам твоето мнение и аз имах подобно, но братле ако имаш възможност мало повече да се информираш или живот и здраве да го видиш на живо сигорно ще си смениш мнението. А за едноморфа да ти кажа не смятам така, поне с толкова много забранени медикаменти тялото му 100 пъти се е променило
по-здрави

PR

31.05.05
18:58

[quote author=“Emil_mlo”]
Взаимните облаги са си бизнес братле :)
И аз уважавам твоето мнение и аз имах подобно, но братле ако имаш възможност мало повече да се информираш или живот и здраве да го видиш на живо сигорно ще си смениш мнението. А за едноморфа да ти кажа не смятам така, поне с толкова много забранени медикаменти тялото му 100 пъти се е променило
по-здрави

Еми да не спорим вече :)
За взаимните облаги - xмм - странен вид бизнес - това е спорт а не търговия с компютри примерно - на такьв бизнес викам корупция !
Смея да твьрдя че съм поне малко - да не кажа достатьчно информиран ;)
Дано да го видя на живо - както и всички потребители туk - сигурно е огромен :)

31.05.05
19:01

Да, наистина това с облагите не е точно. Но професионалният бодибилдинг си е абсолютен бизнес и така стоят нещата за момента. Няма смисъл да спорим за глупости наистина. Aко си наистина достатъчно информиран можеш да пишеш за сайта ако имаш желание братле.
пп това с латинското К е голяма гъзария :) но моля да не става навик то само едничко де та сори, но е кофти.
по-здрави

31.05.05
19:18

смешна работа беше на 2004 когато Декстър предизвика Рони на преса и дадоха точка на Рони след това когато излезнаха Рони и Кътлър и дадоха точка на Кътлър просто нямам думи Рони е доста напред с материала но просто генетично пресата му е слаба това е мое мнение и не засягам никои с него
поздрави

PR

31.05.05
21:05

/offtopic
[quote author=“Emil_mlo”]пп това с латинското К е голяма гъзария :) но моля да не става навик то само едничко де та сори, но е кофти.
по-здрави

Еми незнам братле - ако виде голем проблем в това (k) - ще се постараем да ползвам това (к) !
.....Надявам се забележката ти не е продиктувана от различната ми гледна точка по някои въпроси ;)

Oтносно офертата да пиша за сайта - ще я обмисля ...
Имам кореспонденция с няколко известни имена в BB!
Вярно има какво да напиша ;) ,но с времето незнам как ще съм !

btw - Превьрнаxме темата май в тотален офтопик ....
моля да се придьржаме кьм същноста и !
Ако има нещо на PM.

31.05.05
23:32

Да не мислите че само рони има такъв това е нещо нормално при всички не гледайте на сцената как са защото там са 100 % напрегнати видимите мускули и културиста и за момент не се отпуска за да изглежда като торба.Това са снимки извън сцена

31.05.05
23:42

[quote author=“JiVk0”]ебати горозната горила , да ма извинявате ама мр олимпя ли НЕ мистър

И кой трябваше да е мр олимпия през последните години според теб!
А ронито си има много хубаво тяло  - красив гръб, огромни крака, големи ръце - кво искате повече! Корема му бил голям - ми и моя е голям като ям 8 пъти на ден и пия по 7 литра вода на ден! Ама е голям като се отпусна на стола пред компа! През останалото време талията ми е 75см + яка преса!

06.06.05
21:16

[quote author=“PROMPT”]http://forum.bodybuilding.com/photo/data/2/18991ronniecollage-med.jpg

Нямам думи - май е време за нов mr.Olympia ;)

Това е в основен период предполагам. Сигурно си виждал тази снимка на Лий Прийст.
Ако искаш още смях виж тези снимки:
lee2
ronnie1
ronnie2
ronnie3
ronnie4
king kamali
vic richards
jay cutler
cutler2
melvin anthony
познахте ли тоя красавец?
dorian
dennis
dillet
dorian със скъсан бицепс и дебел
markus1
markus2
markus3

06.06.05
21:50

http://67.18.108.244//attachment.php?attachmentid=6188 Това Джей ли е или Грег Ковач ЕГАТИ ПРАСЕТО :)

06.06.05
22:11

малиии,Лий е  нещо страшно,на рони шкембака стои голям и отпуснат,ама тоя направо се е разплул,кой би казал че е билдър,а после с какво се тъпчат за да орелефяват,тц-тц...

07.06.05
00:07

Mr_Muskul много добри снимки нагледно доказателство

07.06.05
00:15

[quote author=“freakster”]малиии,Лий е  нещо страшно,на рони шкембака стои голям и отпуснат,ама тоя направо се е разплул,кой би казал че е билдър,а после с какво се тъпчат за да орелефяват,тц-тц...

С нищо! Тъпчат се за да запазят мускула, докато се чистят.

07.06.05
00:17

[quote author=”Чукундур”][quote author=“freakster”]малиии,Лий е  нещо страшно,на рони шкембака стои голям и отпуснат,ама тоя направо се е разплул,кой би казал че е билдър,а после с какво се тъпчат за да орелефяват,тц-тц...

е тва не го разбирам,как се тъпчат докато чистят,а аз трябва да карам на кисело мляко и извара,и накрая те с големите мускули,а на мене ръката -4,обясни как става номера

PR

07.06.05
01:36

[quote author=“Emil_mlo”]http://67.18.108.244//attachment.php?attachmentid=6188 Това Джей ли е или Грег Ковач ЕГАТИ ПРАСЕТО :)

Ковач приятелю ;)

PR

07.06.05
01:40

[quote author=“freakster”][quote author=”Чукундур”][quote author=“freakster”]малиии,Лий е  нещо страшно,на рони шкембака стои голям и отпуснат,ама тоя направо се е разплул,кой би казал че е билдър,а после с какво се тъпчат за да орелефяват,тц-тц...

е тва не го разбирам,как се тъпчат докато чистят,а аз трябва да карам на кисело мляко и извара,и накрая те с големите мускули,а на мене ръката -4,обясни как става номера

Лесно - качваш груба мaса - после чистиш !
btw - питай някой от шампионите на лична - ще ти обясни ;)

07.06.05
18:39

[quote author=“freakster”][quote author=”Чукундур”][quote author=“freakster”]малиии,Лий е  нещо страшно,на рони шкембака стои голям и отпуснат,ама тоя направо се е разплул,кой би казал че е билдър,а после с какво се тъпчат за да орелефяват,тц-тц...

Явно не сме се разбрали, за термина “тъпчат”. И между другото с кисело мляко не се чисти приятелю.

08.06.05
18:00

ок,не ги чувам много как стоят нещата с профитата,нека някой обясни как точно стоят нещата при тях

08.06.05
21:27

[quote author=“kaloiancho”]Йода е прав. Според мен пак ще стане МР. Олимпия :)

Йода е в лека грешка! Корема на Рози е порастнал, зависи снимките от кага са! Но от растежен хормон, расте и коремната кухина и червата и всичко! Нека зоб-хората ме разубедят  :wink:
Така че, това не е от добавки  :lol:  :D

08.06.05
23:49

[quote author=”Питона”]Корема на Рози е порастнал, зависи снимките от кага са! Но от растежен хормон, расте и коремната кухина и червата и всичко! Нека зоб-хората ме разубедят  :wink:
Така че, това не е от добавки  :lol:  :D

Органите им растът не само от растежния хормон, но и от някои други химии, които няма смисъл да споменавам :wink: ! Но това не е кой знае какъв проблем! Науката напредна и вече са направени доста неща по въпроса!
И въпреки всичко - като се отпусна на стола след обилно хранене или пиене на вода, изглеждам така, все едно съм в петия месец бременност! А талията ми е 73 санта :D ! Нормално е хора, които поглъщат такива количества храна, вода, добавки..... да им са разширени стомасите!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1