Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

28.06.11
21:30

казано от kristiancho на 28.06.11, 17:29:

мда всичко е със собственото тегло :) комплекса е труден в началото поне за мен и след това е по-лек ако имаш силни набирания като коз може да свалиш страшно много време от моето :)

Ами по принцип си правя като тренирам гръб по 4х8 повторения с 20кг, така че ще се надявам да успея поне да правя по 25 наведнъж, няма значение от хвата нали :D. Това ще е второто ми такова предизвикателство след 90 кофички + 90 набирания

ами моя хват е широк надхват... и повярвай не прави 25 на веднъж ;) ... ще ти се напомпи гърба и предмишниците и останалите 75 ще ти се сторят като 750.. прави малки серии от по 10 и 5 повторения с 10-15секунди почивка между тях.... не тръгвай юруш. и аз правех с 22.5кг 10тина бройки набирания... едно е да концентрираш силата си в 10повторения друго е в 100. Така, че бъди малко разумен и много надъхан това е формулата... в Кросфит раздела има много такива комплекси мисля, си че ще ти харесат и други щом ти хареса този :)

29.06.11
12:29

казано от kristiancho на 28.06.11, 21:34:

ами моя хват е широк надхват... и повярвай не прави 25 на веднъж ;) ... ще ти се напомпи гърба и предмишниците и останалите 75 ще ти се сторят като 750.. прави малки серии от по 10 и 5 повторения с 10-15секунди почивка между тях.... не тръгвай юруш. и аз правех с 22.5кг 10тина бройки набирания... едно е да концентрираш силата си в 10повторения друго е в 100. Така, че бъди малко разумен и много надъхан това е формулата... в Кросфит раздела има много такива комплекси мисля, си че ще ти харесат и други щом ти хареса този :)

В събота ще опитам да направя този комплекс, ако ми хареса ще потърся и други в дневниците на Кросфитърите.

29 Юни 2011 - Crossfit ( WM )

6min: пътека
~15min: заучаване на обръщане и стойка на ръце
12min: HJ
      - Сумо хай-пул с 40кг, 10повт.
      - Скачане на въже, 50повт.
      10 рунда за време

Заден клек
3,3,3,3,3,2, вадене за 10-15сек, вадене за 10-15сек х 60,70,80,90,100,110,120,130кг

повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 5 420кг

Днеска реших, че е време да поклякам затова комплекса който избрах не беше лесен но поне не натоварвах краката много... Хай пула го правих направо с кръст от долу засилвах на горе и тя щангата сама се вдигаше с минимална работа на ръцете... незнам дали така е редно но така го правех важното е, че движението е спазено нали така :) и тук може да се смъкне до 9-10мин. Клека беше неадмбициозен за това до 110кг чиста двойка ако може да се каже така :) след това вадене на 120 и 130кг за да посвикне скелета нервната система и прочие с тежеста. Получи се хубава тренировка доволен съм :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.06.11 16:47.

Научи се да използваш гъз, не кръст.

Аз си клякам на гъз от край време затова и порасна :) Кръста изобщо не го усещах днес като правех клек...

или ако говориш за хай-пула там гонех време а и не се е натоварил толкова много в долна позиция тръгвах с гъза да но след това с кръста хвърлях тежеста направо нагоре :)

купих си хронометърче вече... от утре започвам да го използвам за по-голяма точност :P

днес в залата много се измумих на един дядо... до сега който съм питал или е ставало дума за Кросфит всеки казва ‘’какво е това’’ а днес дядото ми вика ‘’ а да кросфит и какво за него’’ ... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.06.11 18:03.

30 Юни 2011 - Crossfit ( GWM )

~15min: заучаване на обръщане, клек с изпънати ръце и стойка на ръце
20min: LBJ - 6рунда, 20напада и 7 повт. на лежанка
      - напади, 20повт. ( по 10 на крак )
      - лежанка с BW тежест - 70кг, 10повт.
      - скачане на въже с един крак, 20повт. ( по 10 на крак )
Възможно най-много рундове за 20мин.
повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването -  4 690кг

Такаа... направих един неуспешен опит на 60кг обръщане ( хлъзна ми се единия крак ) после се надъхах много и направих 4 обръщания на 60кг :D отностно комплекса... лежанка нарочно я сложих в голям обем уж да свикна голяма мъка бешееее.... направих 6рунда, 20напада и 10повт. лежанка но хронометъра показа 20:18:19 минути... тоест съм 18сек. отгоре като си знам темпото накрая на лежанката да съм направил към 3 бройки и затова ги махнах уж да се изравнят нещата :) Храненето е стабилно... След тренировка психиката ми беше подложена на тест след като душа в финтеса не бачкаше и кат излязох заваля дужд... в момента в който се пробрах дъжда спря... Другия път ще сложа въжето до лежанката да спестя време от разкарване :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.06.11 15:48.

01 Юли 2011 - Почивка

днеска кофти временцето ходих за инструктажа по практика... само дето станах рано ама пък така ще ям повече :D реших да се снимам малко да видим има ли напредък или не.... Храненето е добро :)

http://assets.bb-team.org/users/134638/580/d920896f550218f0b1dc6e8c3f544515.jpg
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/ae6d1f47131f2f2d990e9fbacbee12a6.jpg
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/76e868849cdcbefab51c02d7f6bfc975.jpg
http://assets.bb-team.org/users/134638/580/0af8f82414949b4ca07af8251ee281e2.jpg

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 12:12.

10

01.07.11
15:28

Ше си позволя да те цитирам :D - на втората снимка си много “нелегален” :D

хихи... щом казваш :D :D :D изненадан съм,  че момиче ( Petq ) ми гледа дневника :D приятно изненадан де ! :D (blush)

ПП: на мен най-много ми харесва 3тата снимка... само като я видях на дисплея на фотоапарата и си викам ‘’това е’’ :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 15:39.

10

01.07.11
19:09

Аз не съм Петя, ве :Д (ако визираше мен :Д)

01.07.11
19:33

Тоз балкански юнак бързо дърпа, като гъба след дъжд расте !

видях че Петя е един от хората които са харесали коментара със снимките ми... :D знам че не си Петя ами си Петю Dique :D

Владо мерси за настървителните думи (devil)

Подкрепящото мнение на Вик е наистина Важно за мен - Мерси ! поканиха ме в твойта кросфит банда ако се завъртя около Варна това лято :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.07.11 19:39.

02 Юли 2011 - Crossfit ( W )

~40min: Мъртва тяга
5,5,5,5,5,5,4,4,4,2,2,1,1,1 х 60,70,80,90,100,110,120,130,140,150,160,170,175,180кг

повдигната тежест за тренировката без загрявката и заучаването - 5 260кг

Доволен съм от тренировката... до 150кг без фитили и без колан... приятно изненадан от стабилноста на ядрото при 150кг ръцете ме предадоха. Може би и на 160кг щях да устискам без колан но викам да не си натягам късмета толкова. След като сложих колана още по-малко проблеми за кръста. Целта беше 175кг... но си викам да се пробвам и на 180кг ако ми дотежи ще я пусна какво толкова и взех, че и 180кг вдигнах. Като се има в предвид, че тренирах с недуобния ми тираджийски бял потник с дупка, факта, че се подстригах сам и ми бодяха косми във връта и в главата ми бяха дупетата на акробатките които гледах по-рано и които отивам да гледам сега тренировката беше ИДЕАЛНА :D много добро възстановяване на мускула по-време на работа :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.07.11 20:16.

TN

02.07.11
16:32

kristiancho яки гърди , як трицепс , як зоб , продължавай все така :D

мен най-много ме радва рамото :)

TN

02.07.11
20:28

казано от kristiancho на 02.07.11, 20:17:

мен най-много ме радва рамото :)

Личи си,че е обемно,ама то рамото и много гадна работа,защото трудно личи релефно и нацепено,сещаш се :D Дори и при професионалисти отпред не личи много..

Вземи постни някоя снимка на заден двоен бицепс да ти видим рамо - гръб :D

Мислил ли си за проф. bodybuilding :?

02.07.11
20:30

Много добре! Я опиши как ти е храненето през дните.

ами актуална снимка немога да дам.. мога да дам стара но ще добиеш представа разликата не е кой знае колко голяма

http://assets.bb-team.org/users/134638/580/45a5a2adb6f3be15065dbcdf011c4961.jpg - ето двоен бицепс в гръб...

За професионална кариера не съм мислил сериозно... по-скоро къде на шега къде на майтап :) но напоследък тежката атлетика ме привлича доста :) мъртва тяга, клек, обръщане, обръщане с преса такива щуротии :) ... все пак ако няма пари за хляб ш’ се явим да вземем някой лев :D

brusakch - храненето ми е долу горе :
1хранене - 150гр. ориз, 100гр. пилешко филе и малко
2хранене - 150гр. ориз, 100гр. пилешко филе и малко
3хранене - 150гр. ориз,  100гр. пилешко филе и малко
4хранене - 150гр. ориз, 100гр. пилешко филе и малко
5хранене - вечеря .. напоследък е риба и пак хубава храна

за момента не мога да ям разнообразно към храненето добавям лютеница, чушки, хляб, подправки разни , сирене и др. за да стане по-вкусно основно това.. като мога заменям ориза с картофи... филето е около 500гр. на ден твърдо не падам по-малко без значение тернировъчен или нетренировъчен ден ми е... случва се между храненията да изям сандвич защото ми е вкусен и плодове ям тук таме но нищо строго ангажиращо ( както беше зимата ).

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.07.11 20:37.

TN

02.07.11
21:06

150 грама ориз ?! Ама го теглиш сварено или сурово?

А и да знаеш,че на хората като отидеш не им пука много-много как си направил тялото ,нали се сещаш.. Ако можеш да си като Рони Колман и да ядеш хамбургери и пици всеки ден през годината дори и в състезателен период , добре дошло , не е ли така ? :D

така е прав си.. :) важното е на сцената как изглеждаш :) ... ориза е готвен естествено аз го меря на око де.. като ми се напълнят очите ще ми се напълни и стомаха :D като цяло лятото ще си хапвам и каквото не бива... на есен и зима ще му мисля по-точно и по-сериозно

ПП: егати никой ли не иска Creactiv-a който предлагам... готов съм за пазарлъци... трябва да си плащам фитнеса мамка му :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.07.11 21:12.

TN

02.07.11
21:48

Колко ти излиза протеина/ден? Има нужда разбира се малко от разнообразие,ама и аз вече не знам кво да правя с моят “разнообразен” , квото и да планувам под 400 лева няма как да падна..От къде ще ги изпизвам тези 450-500 лв не знам :)

Може да добавиш неща като мултивитамини , рибено масло,ти само ориз и месо :D За закуска месо ли набиваш ? :D

Ми то сутрин най-готино влиза месото в стомаха :D няма пари за странични неща... месото ми излиза към 4лева на ден към 150грама от месото.. и ако има сиренце и мляко хващам и повече :)

02.07.11
22:13

казано от kristiancho на 28.06.11, 16:52:

- 100набирания
      - 100лицеви опори
      - 100коремни преси
      - 100клека

Току що го направих, чувствам се доволен, само, че първо правих клековете, а после пресите (мислих, че е този ред..). Като за втори път кросфит (първи не успешен 90 набирания, 90 кофи и останалото не можах да го довърша :D), доволен съм времето, за което го направих е 19:09:95. Ще ти следя дневника и за други подобни предизвикателства свързани главно с набирания, кофи, лицеви, бърпита, лицеви и т.н. В дневника ми съм го описал подробно как съм го направил (ако някой го интересува де :D)

Мнението беше редактирано от Borko на 02.07.11 22:14.

TN

02.07.11
22:29

казано от kristiancho на 02.07.11, 21:49:

Ми то сутрин най-готино влиза месото в стомаха :D няма пари за странични неща... месото ми излиза към 4лева на ден към 150грама от месото.. и ако има сиренце и мляко хващам и повече :)

Сутрин някое яйце няма ли поне ? :)

яйцата съм ги спрял категорично от месец... целия се обривам от тях и след месец без яйца кожата ми сякаш се чувства по-добре... та’ така де имам кожа на манекен малко и за това така някоя буболечка налази ли ме или яйцата или нещо по-такова веднага се обривам целия... за това карам на месо само и съм по-добре ( говоря за кожата )

02.07.11
22:46

казано от kristiancho на 02.07.11, 22:33:

яйцата съм ги спрял категорично от месец... целия се обривам от тях и след месец без яйца кожата ми сякаш се чувства по-добре... та’ така де имам кожа на манекен малко и за това така някоя буболечка налази ли ме или яйцата или нещо по-такова веднага се обривам целия... за това карам на месо само и съм по-добре ( говоря за кожата )

Ако имаш възможност пробвай с пъдпъдъчените яйца, едва ли ще имаш същия проблем както с кокошите яйца.

TN

02.07.11
23:17

Е не знам тогава,аз си хапвам по 10-15 яйца по принцип и съм си супер :D

03.07.11
00:12

Радвам се за теб, че си оправил храненето и имаш възможност да спазваш добър режим.Винаги има възможност за още, но всичко с времето си.Ае отивам да гледам Клечко срещу Хайе :D

TN

03.07.11
00:31

kristiancho колко лв ти излиза хранителният режим на месец? Като вземеш всичко:? Ориз/банани/месо/сирена -  всичко

към 130лв. на месец излиза :) аз си купувам само месото и ориза другите добавки са от наще :)

TN

03.07.11
11:10

казано от kristiancho на 03.07.11, 10:19:

към 130лв. на месец излиза :) аз си купувам само месото и ориза другите добавки са от наще :)

Заедно с “добавките” на ваще? :D

ПП: Де да можеха и наще да ме снабдяват със зоб и то безплатно ,радвай се :D

е не го смятам тяхното няма как да го сметна просто :) казвам с парите които ми дават си купувам месото и ориза :) ама аз пари за кафета и глупости не съм давал от месеци насам всичко за храна и тренировки отива която има мерак за мене тя плаща кафето :D :D ( шегувам се никоя няма мерак :D )

добра логика, бачи кико! :D

03 Юли 2011 - Crossfit ( MG )

~15min: заучаване на обръщане, стойка на ръце и изхвърляне с една ръка
8:48:97 - JBBS
        - Скачане на въже, 50повт.
        - Бърпи+набирание, 10повт.
        - Бърпи+коремна преса, 10повт.
        - Клек, 10повт.
3 рунда за време

Обръщането вече го правя с 60кг.. направих няколко малки серии от по 3 обръщания... малко трудно се надъхвам, защото тежеста ми се струва голяма но направя ли 1то повторение другите са лесни вече... утре мисля да сложа обръщане за пръв път в комплекс мисля, че е време за това :) Снача с една ръка ми пасна добре бързо свикнах с техниката и ми хареса... като цяло от към заучаването мисля сега започна клек с изпънати ръце и изхвърляне с щанга... след като науча всички щангистки движения, ще започна с гимнастическите ( силови възлизания, преси от стойка на ръце, клекове на един крак и други ) Комплекса беше труденн.. тея бърпита с набиране и бърпи с коремна преса ги правех за пръв път.. затормозяваща работа си беше може да се свали разбира се от времето накрая вече и скачането на въже ми беше трудно и накъсано... ако се изгладят тези неща и с малко повече мускули ще се свали доста :) Храненето е добро

04.07.11
13:42

Кристианнннннчо я обади за какви пари си взе хронометъра :D ?

за 2лева от пазара е :D китайска работа.. Вик сподели, че има такъв или подобен и вършел работа та и на мен ми върши.. има и от 20лв. дето са по скъпи боклуци но като за мен този от 2лева ми върши работа сега ще сложа и снимка :D

04.07.11
13:52

А така покажи какво да търся и да знам колко да се пазаря :D
А ако не намеря, тая седмица ще идвам до Русе да си взема дипломата за основно, че без нея не мога да почна шофьорския и ще взема направо от там :D :D :D

ами то колко да се пазариш... всичкото това е 2лева.. като тоя от магазина ми вика, че батерията само е 1лев.. представи си само :D щом ще го взимаш от Русе : аз го взех от часовникарските магазинчета които са точно на входа водещ към у-ще Йордан Йовков предполагам се досети къде са... не ми се търсеше повече за това взех направо това... много е смотано като устройство има и часовник но намериш ли часовника после да намериш хронометъра изисква доста време за това не го бутам :D стартираш с бутон ‘‘D’’ и даваш край със същия бутон ‘‘D’’ ако искаш да нулираш за да направиш ново засичане даваш бутон ‘‘S’’ това е цаката :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.07.11 14:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1