04.07.11
11:44
creadrenextreme.com какво мислите за този продукт .
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 08.09.11 11:06.
интересен продукт
но ми е доста интересно тези как го ползват от 4 седмици като продукта се рекламира едва от днес а в интернет няма никакви подробни данни за този продукт
и мога да кажа че този човек който рекламира продукта в интернет взима процент от печалбите никой не би дал пари да рекламира нещо просто така.
100 процента не може един продукт който няма нито 1 резултат в интернет при търсене за него нито пък излиза на главни позиции сайта при търсене на креатин
също така този сайт от днес се рекламира което значи че онези пичове няма шанс да са намери продукта още преди 4 седмици та вече и да казват резултатите си аз лично не бих дал 70 лв за продукт точно от този сайт :)
04.07.11
13:46
А случайно да сте видели нааай-доли с нааай-малки буквички менюто - съставки -
Състав на 3 таблетки:
Креатин Монохидрат 4800 мг
Креатин Фосфат 190 мг
Креатин Пируват 10 мг
И случайно да сте наясно, че искат да ви вземат 70 лв. за креатин МОНОХИДРАТ??? wtf айде не в този форум. Смятам, че голяма част от хората тук са наясно с нещата, така че въпросният тарикатлък едва ли ще мине.
Съгласен съм с Румен, това е 100% начин да ви пробутат нещо което струва 20 лв. за 70.
Не мога да повярвам , че има хора които са си купили това. Преди малко видях рекламата и ме изби на смях , тоя охлйов Драго да земе да се скрие някаде и да не лъже хората , че ми идва да го размажа за дето се прави на пишман търговец
04.07.11
14:33
Просто не я взимай и ще му я върнат - не е коректно от твоя страна, но в случая това заслужават
Той куриера като ми я донесе до нас, аз кво да му кажа малко тъпичко наистина ;x ?
04.07.11
14:43
Връщаш го, казваш, че отказваш поръчката и готово или даваш 70 лв за да не се чувстваш тъпо :D
.. Братлета ей сега ми звъннаха тези от creadrene xtreme за да потвърдя поръчката и аз им казах, че се отказвам !
04.07.11
14:50
Ако се пазим от грешките си никога няма да си научим урока. Аз бих си платил парите на куриера, за да ми държи влага за дълго време напред.
В дългосрочен план ще си един щастливец, щото само за 70лв ще си научил нещо, което и хората на по 70 години не знаят. А именно - няма магически добавки, които правят принцове от жаби за нула време. Снимките от сайта са на хора, които са изпили доста добавки и са тренирали доста години внимавайки какво ядат.
Радвам се, че се осъзнах на време.. Аз просто търся нещо за да комбинирам с Oxy Elite pro същевременно да изгаря и мазнини и да гради ММ, ако може да ми препоръчате нещо истинско, ще съм доволен.. :)
04.07.11
14:57
казано от ico на 04.07.11, 14:56:
Радвам се, че се осъзнах на време.. Аз просто търся нещо за да комбинирам с Oxy Elite pro същевременно да изгаря и мазнини и да гради ММ, ако може да ми препоръчате нещо истинско, ще съм доволен.. :)
Изглежда не си се осъзнал...
04.07.11
15:05
Този продукт го видях днес много лъжат тама сигурно е измама според мене е просто креатин 4 седмици се надуеш а после като го спреш си станеш същия
04.07.11
15:25
Нещо истинско - хранителен и тренировъчен режим! Закъснял си за плажа тая година - язък, че си дал толкова пара за Окси-то. Да му се невиди и мен много ме е яд, че няма да надуваш бицепси и да вадиш преса ;(
И аз искам заплата да си седя в къщи и по възможност някоя хубава количка и ако може някой да ми ги донесе до вкъщи.
Всъщност покачването на мускулна маса и чистенето на мазнини съществува в представите на полу-идиоти /полу е за благозвучие/, умствено ограничени индивиди, мързящи ги да прочетат два реда и такива, които почват с добавките преди да са започнали с тренировките, а и едни които поръчват нещо, но не знаят какво пият, как и какво съдържа.
Всъщност този продукт не е трябвало да го отказваш - точно като за теб е! Перфектния продукт за летни билдъри!
Крайно време е да направя фирма за хранителни добавки, като гледам какви малоумници са се навъдили по тия географски ширини! Продукта ще е “Най-доброто за изгаряне на мазнини и покачване на огромна мускулна маса”.
казано от Oranje на 04.07.11, 14:57:
“Някои хора, никога не достигат период на зрялост, а преминават от безотговорен инфантилизъм в старческа деменция” - цитат от вече покоен автор, но доста актуален.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.07.11 15:26.
Остана само да пишеше,че от него ти расте и па*ката и продуктът несъмнено щеше да стане бестселър!
казано от Deuce на 04.07.11, 16:45:
Остана само да пишеше,че от него ти расте и па*ката и продуктът несъмнено щеше да стане бестселър!
• Дори има позитивен сексуален ефект, което си е перфектна странична придобивка! (Не се шегувам! От разширените кръвоносни съдове всичко изглежда по-голямо).
Пише го !! ;д
04.07.11
22:26
казано от stoineff на 04.07.11, 13:59:
Съгласен съм с Румен, това е 100% начин да ви пробутат нещо което струва 20 лв. за 70.
В повечето сайтове е 34 лева ,като например тук CREADRENE silabg.com/bg/7605-VITAFOCUS-CREADRENE-5000-mg-90-Tablets.html
Иначе супер ефектна реклама за 69 лева ,двойна печалба за нов сайт и аз се заблудих :)
ето линка на производителя http://www.newton-everett.com/(S(3i1f3e55qjfosd55pgpwoh55))/Data/1270.pdf
Мнението беше редактирано от Фитнес Мания на 04.07.11 22:34.
04.07.11
22:47
Капсули в опаковка: 90 броя.
Състав на 3 таблетки:
Креатин Монохидрат 4800 мг
Креатин Фосфат 190 мг
Креатин Пируват 10 мг
Koето означава, че общото съдържание е 150грама от които: Креатин Пируват - 300мг, Креатин фосфат - 5 700мг и Креатин монохидрат - 144грама и всичкото това таблетирано в 90 таблетки. Така, че и 20лв са му много.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 04.07.11 22:51.
23.07.11
06:51
казано от head_hunter на 04.07.11, 15:25:
Нещо истинско - хранителен и тренировъчен режим! Закъснял си за плажа тая година - язък, че си дал толкова пара за Окси-то. Да му се невиди и мен много ме е яд, че няма да надуваш бицепси и да вадиш преса ;(
И аз искам заплата да си седя в къщи и по възможност някоя хубава количка и ако може някой да ми ги донесе до вкъщи.
Всъщност покачването на мускулна маса и чистенето на мазнини съществува в представите на полу-идиоти /полу е за благозвучие/, умствено ограничени индивиди, мързящи ги да прочетат два реда и такива, които почват с добавките преди да са започнали с тренировките, а и едни които поръчват нещо, но не знаят какво пият, как и какво съдържа.
Всъщност този продукт не е трябвало да го отказваш - точно като за теб е! Перфектния продукт за летни билдъри!
Крайно време е да направя фирма за хранителни добавки, като гледам какви малоумници са се навъдили по тия географски ширини! Продукта ще е “Най-доброто за изгаряне на мазнини и покачване на огромна мускулна маса”.казано от Oranje на 04.07.11, 14:57:
“Някои хора, никога не достигат период на зрялост, а преминават от безотговорен инфантилизъм в старческа деменция” - цитат от вече покоен автор, но доста актуален.
Този човек направо ме накара да видя какъв глупак съм, платих 44 $ (понеже в момента съм в щатите) получих продукта след няколко дена, реших да прочета по подробно, какво точно пия . Винаги съм бил страшно скиптичен относно такъв вид продукти и никога не бих си поръчал такова нещо. Но не знам защо по дяволите реших да го направя но пък нека ми, нека се опаря, че да се осъзная колко съм тъп да си троша тялото за нищо . Прочетох точно и как работи въпросният “МОНОХИДРАТ” помпайки вода от бъбреците и вкарвайки я в мусколите. Прочетох също така, че и в около 1 кг телешко месо има 5 гр. Креатин. И страшно много съжалявам, че си го купих и се чудя сега да продължавам ли да го пия или да го спра. Понеже в момента имам още 1 месец и половина да ходя на фитнес по често и сигурно ще продължа в България но не знам, какво да правя относно този Креатин . Да спра ли го вземам? Или да продължа поне докато си свърша опаковката и после мисля да спра с такива глупости вовеки! Но ако трябва да съдя по по горните постове трябва да го хвърля в кофата.
Мнението беше редактирано от Atanas Kovachev на 23.07.11 06:54.
23.07.11
10:18
Щом си го почнал - довърши опаковката, като приемаш достатъчно вода. По този начин ще видиш, че действително файда няма. Хубаво е, че си се замислил по въпроса и си извадил поука - моите поздравления за което. Имаш време и за добавки, а докато си изградиш хранителния и тренировъчния режим, ще си понаучил с четене и нещо за добавките, съответно ще можеш да извлечеш максималната полза. Успех и наистина се радвам, когато някой се замисли по въпроса.
23.07.11
17:33
казано от head_hunter на 23.07.11, 10:18:
Щом си го почнал - довърши опаковката, като приемаш достатъчно вода. По този начин ще видиш, че действително файда няма. Хубаво е, че си се замислил по въпроса и си извадил поука - моите поздравления за което. Имаш време и за добавки, а докато си изградиш хранителния и тренировъчния режим, ще си понаучил с четене и нещо за добавките, съответно ще можеш да извлечеш максималната полза. Успех и наистина се радвам, когато някой се замисли по въпроса.
Мерси за съвета снощи съм изчел страшно много статии, като цяло и когато се върна в България надявам се да съм изградил още някаква представа, как точно се пият добавките за да мога бавно но сигурно да постигна някакъв резултат.
27.07.11
10:25
Тия банери за този “магичен” продукт вървят навсякъде, че чак дразнят.
Толкова пари за креатин си е чиста лудост да се дават, а и да се очакват резултати най-вече.Опитах се да го кажа това в сайта на този Драго на ,но не са го публикували естествено.
Жалко, че някой ще се излъже, но както казва Oranje ще им е за урок за друг път.
В началото на годината имаше нещо подобно, как взимаш суплементите на Холивуд на невероятна цена, как не се продавали въобще,но за нас в България правели изключение и пак едни снимки Преди и След на пичове, който си личи, че не са българи, само имената им бяха.
От хората, който посещават този форум, не вярвам някой да се хване. Това му е ценното на това място в нета - Започваш да знеш все повече.
Пък ако някой си го взел вече, ноже да ни обори като стане титан след 1 месец. :D
27.07.11
10:49
Коментарите в сайта са отбрани, по-скоро публикувани от един и същ човек, но с различни имена. Нали се сещате, че коментар който противоречи на качествата на продукта ще бъде изтрит. Хората залагат само и единствено на неосведомеността на голяма част от младежите, които ще видят рекламата. Схемата е ясна - евтин продукт - тройно по-скъп от обикновения монохидрат - голям бюджет вложен в реклама. Разчитат си на големият процент печалба от всеки продаден продукт и ето ти бизнес :D
27.07.11
12:37
Хей, това е пълна измама...
Модерация: Моля уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.07.11 12:39.
01.08.11
15:46
Здравейте, взех си ето този боклук : http://www.creadrenextreme.com/ . Искам да ви попитам какво да взимам с него, за да има все пак някакъв малък резултат след като ми свърши опаковката. Благодаря предварително!
казано от Iwwcho O’Conner на 01.08.11, 15:46:
Здравейте, взех си ето този боклук : http://www.creadrenextreme.com/ . Искам да ви попитам какво да взимам с него, за да има все пак някакъв малък резултат след като ми свърши опаковката. Благодаря предварително!
Със този боклук се ядът и пият само боклуци или така наречните “junk food”
ПП. Ще се гръмна хора, престанете :(:(:(:(:(
01.08.11
16:55
казано от Iwwcho O’Conner на 01.08.11, 15:46:
Ако си ти на снимката - храна, защото определено изглеждаш недохранен.
02.08.11
19:15
Здравейте на всички, имам наблюдение върху рекламата за този продукт, виждал съм го в чуждестранни сайтове реклама е 1 към 1 просто сменят езика и името на тези които уж са го ползвали. Още тогава като прочетох за продукта се усъмних в него, но така или иначе не съм го ползвал. Това според мен е просто рекламен трик да си го купиш тоя продукт.
Въпросния Драго, ако въобще така се казва, си взима сериозни печалби от афилиейт сигурно 40-50% от стойността на продукта и хич не му пука, че лъже хората, редактира коментарите на хората (пуснах един) Лошото е, че средностатистическия тийнейджър, който иска да направи мускули бързо и сигурно, не осъзнава, че всичко това е измама и даже може да му навреди. Не случайно хората спазват стрикни режими с по 6+ хранения на ден и тренират здраво, ако ставаше така...
Мнението беше редактирано от gost на 05.08.11 00:42.
05.08.11
07:20
казано от gost на 05.08.11, 00:41:
Въпросния Драго, ако въобще така се казва, си взима сериозни печалби от афилиейт сигурно 40-50% от стойността на продукта и хич не му пука, че лъже хората, редактира коментарите на хората (пуснах един) Лошото е, че средностатистическия тийнейджър, който иска да направи мускули бързо и сигурно, не осъзнава, че всичко това е измама и даже може да му навреди. Не случайно хората спазват стрикни режими с по 6+ хранения на ден и тренират здраво, ако ставаше така...
Значи средно статистическия тинейджър е пълен идиот и си заслужава напълно измамата! Бързо и сигурно покачване на мускулна маса НЯМА! Независимо какво обясняват търговците на хранителни добавки, такова положение, като бързо и сигурно покачване на мускулна маса не съществува. Всъщност, който се е вързал - заслужил си го е, защото докато има малоумници, ще има такива, които ще ги доят. Някой може ли да ми обясни, как взимаш нещо, което не си проверил какво е, не си прочел как стават нещата и т.н. Не е ли редно преди да се захванеш с нещо, да се ограмотиш малко с какво се захващаш? Всяко лято се появява подобна реклама, я за отслабване, а за невероятно покачване на мускулна маса и таргет групите към, които са адресирани подобни продукти са - мързеливи идиоти /от мъжки и женски пол/ с желание да изглеждат перфектно, но да не полагат елементарни усилия. Такива продукти няма да спрат да се предлагат.
Вместо хората да пискат “колко съм прецакан” и “каква измама е това” - ГДБОП имат електронен адрес и отдел занимаващ се с компютърни престъпления и измами по интернет. Пишете една грамотна жалба и следва проверка по случая.
07.08.11
23:13
Кратко Изявление този така наречен и с право боклук имам още към 50-60 хапа който иска да дойде до Асеновград и му ги подарявам :) само да ми каже до няколко дена за да не ги изхвърля та... за да не се набутвате и вие и да са чудите дали действат напрао да ви дам да пробвате а след 1рвата седмица като почнат ва болят бъбреците ги дайте на някои друг :)
10.08.11
16:59
Поредният майтап из нета. Виж съставките на “чудната” формула.
охо.. това чаках до сега.. най-вече излезе на пазара магическа креатинова матрица под подвеждащо име.. Иначе мисля , че “пича” ще направи доста пари.. 2-3 момчета от моят малък град вече са се сдобили с този продукт, уви ще останат разочаровани.
10.08.11
16:47
Коментирайте, моля?!
11.08.11
00:40
казано от vatman на 10.08.11, 16:59:
Миро ти си сериозен човек кви коментари искаш на това.
Eми до сега не бях попадал на толкова плоска измама на БГ пазара!!!!!!!!!!!!!1
Плоска, обаче явно има много риби. Защо го казвам това. Рекламите на въпрния продукт не слизат от замунда и vbox7, банер в замунда е от рода на 200-300лв на ден, vbox-a да е и 100 щом дава хиляди, значи си ги избива. За въпросните цифри съдя от тема в predpriеmach.com където за по-навътре в нещата, макар че какъвто трафик има замунда и vbox ми се струват реални.