Дневникът на iwancho

Темата е заключена.

04.07.11
15:33

Здравейте,накратко за мен... казвам се Иван,на 16 съм,69 кг. 173-4см. Занимавам се със фитнес сериозно от около 7 месеца,преди също се занимавах,но по-разпокъсано... Сега,това лято,целта ми е да сваля излишните килограми и да урелефя..

Ден 1

Понеделник:
Закуска-проспана
Обяд ( 15:00h ) - 120 грама риба със  70 грама сирене,3 варени картофа и чаша сок

Тренировка (16:30 часа) :
първи ден - гръб, трицепс,корем

Днес ми почва първата програма от 5-дневния сплит и ще видим как ще се чувствам... Взех си едни аминокиселини,за да възтановявам по-добре и ще видим също от диетата какъв ще е ефекта! :))

04.07.11
15:57

Здравей Иване, добре дошъл! Късмет с целите! Въпреки, че със сплитове малко трудно ще стане, но не и невъзможно.

TN

04.07.11
15:59

казано от Enew на 04.07.11, 15:33:

Здравейте,накратко за мен... казвам се Иван,на 16 съм,69 кг. 173-4см. Занимавам се със фитнес сериозно от около 7 месеца,преди също се занимавах,но по-разпокъсано... Сега,това лято,целта ми е да сваля излишните килограми и да урелефя..

Ден 1

Понеделник:
Закуска-проспана
Обяд ( 15:00h ) - 120 грама риба със  70 грама сирене,3 варени картофа и чаша сок

Днес ми почва първата програма от 5-дневния сплит и ще видим как ще се чувствам... Взех си едни аминокиселини,за да възтановявам по-добре и ще видим също от диетата какъв ще е ефекта! :))

1 път на ден ли се храниш ?!

04.07.11
18:21

казано от The Next на 04.07.11, 15:59:

казано от Enew на 04.07.11, 15:33:

Ден 1

Понеделник:
Закуска-проспана

1 път на ден ли се храниш ?!

Разбира се че не.. просто се прибрах в 5 сутринта и легнах да спя и станах в 3.. иначе 4 пъти на ден - сутрин,обед,следобед и вечеря :)

TN

05.07.11
01:29

Ми само 1 хранене си писал и за това..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1