Ефективен ли е Nitrix?

Темата е заключена.
JJ

04.07.11
17:06

Здравейте приятели.аз съм момче на 18 години с 2 години стаж. спрял съм се  на азотния бустер Nitrix. Искам да попитам хората КОИТО СА ГО ВЗИМАЛИ  наистина ли ефекта от този бустер е че стоиш напомпан 24 часа както си напомпан по време на тренировка и 2 часа след нея. наистина ли това е така :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.07.11 17:07.

HE

04.07.11
17:44

казано от justme justme на 04.07.11, 17:06:

Здравейте приятели.аз съм момче на 18 години с 2 години стаж. спрял съм се  на азотния бустер Nitrix. Искам да попитам хората КОИТО СА ГО ВЗИМАЛИ  наистина ли ефекта от този бустер е че стоиш напомпан 24 часа както си напомпан по време на тренировка и 2 часа след нея. наистина ли това е така :)

Хахахаха не 24 часа - цяла седмица седиш напомпан. Още ли вярвате на всичко, което се пише по етикетите, а в дядо Коледа?
Има търсачка и ако я беше използвал, нямаше да задаваш подобни въпроси!

JJ

04.07.11
17:48

Искам да попитам хората КОИТО СА ГО ВЗИМАЛИ,а ти head_hunter едвали си го взимал : ) нека тези които са го взимали само те да изкажат мнение от продукта  коментари от хора говорещи наизуст не ми се слушат

И аз не съм го взимал, извини ме. Обаче, нека направя опит да помисля логично - какви ще са въпросните съставки (от етикета), които да спомогнат за 24-часово напомпване на тялото?

04.07.11
18:34

Не , не стоиш напомпан 24 часа. В същност и за 2 се съмнявам. И ще те помоля да бъдеш малко по-мек в изказванията си защото въпросът ти е меко казано смешен. Ако знаеше какво е азотен буустър какво се съдържа в него и как повлиява на тялото ти нямаше да се стигне до тази тема. А по ирония на съдбата цялата информация може да намериш ТУК в този сайт.

HE

04.07.11
18:40

казано от justme justme на 04.07.11, 17:48:

Искам да попитам хората КОИТО СА ГО ВЗИМАЛИ,а ти head_hunter едвали си го взимал : ) нека тези които са го взимали само те да изкажат мнение от продукта  коментари от хора говорещи наизуст не ми се слушат

Аууу така ли? И по какво позна - чакай, звездите ти го говорят! И аз не искам да чета смешни изказвания то хора, които не отбират от добавки, но факт - ти си тук и дрънкаш на кухо!

JJ

04.07.11
19:02

head_hunter абе балък  ти говориш за добавка която ДАЖЕ ТИ НЕ СИ ВЗИМАЛ  това е все едно някой да говори  как се пилотира самолет без  да  е пилотирал никога ... осъзнаваш ли неадекватните си действия не знам за добавки,но ти явно си на някакви наркотици ...

някой пита за съставките нямам кутия не съм го купил все още но намерих това

Nitrix е единственият продукт, който преминава през поносимостта и поддържа обема на кръвоносните съдове и мускулите, не просто 24 часа, а по време на седмици продължителна употреба ( напр. Циклични времеви рамки ). Поради тази причина Nitrix е истинското определение на категорията “ Съдо – мускулни увеличители “

Фолиева киселина (витамин B9) (200 мкг): Поддържа функцията на азотния оксид. Фолиевата киселина може да помогне за поддържане нивата на хомоцистеин вече в нормални граници, насърчава здравословно сърдечно-съдовата система.

Ace 3 (Тройно действаща азотна матрица) (3.000мг)

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG): Условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта.

L-аргинин Етил Естер: тази аминокиселина води до повишена абсорбция, както и подобряване на функцията на L-аргинина и преодоляване на нейните ограничения.

L-Citrulline: Една аминокиселина, която може да се преобразува в аргинин.

AVPT (Advanced Volumizing & performance technology) (4250g)

Натрий креатинфосфатна Матрица: натриевата сол на креатин фосфата увеличава разтворимостта му във вода. Веднъж влезли в кръвния поток натриевия хлорид е отговорен за превозването на креатина към мускулните клетки. Така чрез комбиниране на креатин с натриев хлорид, възприемането и усвояването на креатина е значително увеличен.

Креатин естер-Бета-Аланин двойно-дейстаща комбинация (CarnoSyn ®): BSN ™ е най-новата патентована смес, предназначена за увеличаване на разтворимостта на липидите на креатина във вода. Бета-Alaninesupplementation увеличава производството ofcarnosine, дипептид, който е буфера на млечната киселина за натрупване и намаляване на водородните йони. По този начин чрез комбиниране на мазнини и водно разтворим креатин с бета-Аланин, тя позволява на креатина да функционира извън обичайната си ограничена скоростна система, водещи до високо усвояване и ефективност.

Creatinol-O-фосфат: известен с ролята си в подкрепа на сърдечно-съдовата система, повишава кислородната наличност, издръжливостта, способността за работа и времето да изтощение. Креатинът предизвиква повече АТФ, като по този начин ние имаме повече енергия.

Креатин Aab ™ (креатин алфа-амино-N-бутират): Последният креатино-аналогов в AVPT. Както и при предишните подобни, усвояването и ефективността са увеличени, увеличаване на производството на АТФ и по този начин се получава анаболен ефект. За разлика от другите аналози в креатиновата матрицата, креатин алфа-амино-N-бутират има антикатаболен ефект. Леуцина в разклонената верига аминокиселини, се метаболизира до ketoisocaproate, който след това се метаболизира до алфа амино-N-бутират, този метаболитен протеин увеличава синтеза на протеина и свежда до минимум щетите от интензивните тренировки. Не само, креатиновата абсорбция и ефективността се увеличават в тази връзка, но и се получава един елемент на анаболизма и анти-катаболизма.

Дикалциев фосфат, калиев фосфат Ди, ди-натриев фосфат: увеличава фосфокреатиновите нива, като по този начин увеличава ATФ нивата, силата и издръжливостта. Калций, калий и натрий са свързани с регулирането на силата.

няколко мнения и все от хора които не са взимали продукта ....... нека поне 1 който го е ВЗИМАЛ изкаже мнение..

justme justme, не бъди толкова уверен кой точно е балък. Уверявам те, че състава на Nitrix всички тук можем да си го намерим самостоятелно и да си го прочетем. Някои хора, обаче, имат известен опит и познания. Хайде сега опитай да намериш чрез търсачката мнения за този продукт... има и от хора, които са го приемали. После пак ще говорим... става ли?

04.07.11
19:19

Ключ ? (wasntme)(tmi)

JJ

04.07.11
19:23

аз ги прочетох очаквам отговор от някой който е взимал..  вярно е имаше коментари,че бил шит но тези хора,които казват това не пишат колко по точно от нитриха са пили  времето което трябва да се пие е 8 седмици=2 месеца ... ако тези които пишат,че е шит са пили малката опаковка от  180 хапа която нестига за 2 месеца, наистина може да няма ефект аз ще взема голямата от 360 да видим ( все пак този който го е взимал да напише мнение)

Кольо Пияндето  давам съставките, защото 1 по горе ги искаше да разсъждава дали от тези съставки може да се очаква написания ефект

Мнението беше редактирано от justme justme на 04.07.11 19:25.

04.07.11
19:31

justme justme

пил съм доста бустери,и никой няма 25 часов ефект,дори 8 часов няма
от този съм пил 2 дози от мостра,и да ти кажа не го усетих

ако искаш 24 часово напомпване,и то 24/7, ************* дневно и си 6! дори телесната температура ще ти е напомпана винаги!

извинявай,не отива на човек с 2 годишен стаж да очаква чудеса от аргинин и креатин

Модерация: Непозволено съдържание! Моля, въздържайте се от подобни съвети в този форум!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.07.11 19:34.

казано от justme justme на 04.07.11, 19:23:

Кольо Пияндето  давам съставките, защото 1 по горе ги искаше да разсъждава дали от тези съставки може да се очаква написания ефект

Точно пък за него ти гарантирам, че знае къде и как да види съставките... уверявам те, че едва след това ти е отговорил. ;) Аз не съм приемал Nitrix, но също не виждам в съставките му компонент, за който има шанс да ме държи напомпан 24/7 (дори при правилен прием).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.07.11 19:32.

JJ

04.07.11
19:36

казано от Кольо Пияндето на 04.07.11, 19:32:

казано от justme justme на 04.07.11, 19:23:

Точно пък за него ти гарантирам, че знае къде и как да види съставките... уверявам те, че едва след това ти е отговорил. ;) Аз не съм приемал Nitrix, но също не виждам в съставките му компонент, за който има шанс да ме държи напомпан 24/7 (дори при правилен прием).

аз не съм пуснал темата за да  разгадавам гатанки ... а иначе не не ми е отговорил ... досега азотни бустери не съм взимал  спрях се на този нитрих все пак чакам мнение от някой който го е пил ама не само мострата както каза 1 по горе ами по продължително време ...  другия азотен бустер за който си мислих е джакед

Мнението беше редактирано от justme justme на 04.07.11 19:40.

По темата се каза достатъчно, а епитетите са още по-достатъчни, за да архивираме това начинание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1