Тичане

04.07.11
19:57

Хора от днес сутринта започнах да тичам и мисля да тичам всяка сутрин 6:30 добре ли ще е защото искам да сваля малко всеки ден без събота и неделя

04.07.11
20:09

Ми ако почнеш да сваляш, значи е добре, ако не сваляш, значи нещо не е както трябва. Ако тичаш всеки ден, но след това се тъпчеш с боклуци, няма да има ефект.

04.07.11
20:12

казано от jey2 на 04.07.11, 19:57:

Хора от днес сутринта започнах да тичам и мисля да тичам всяка сутрин 6:30 добре ли ще е защото искам да сваля малко всеки ден без събота и неделя

Ако ти е за първи път няма да издържиш, почни през ден, дори през два докато тялото ти се адаптира към натоварването.

04.07.11
20:24

Аха,ами сега се чувствам горе-долу добре но краката са ми схванати и се чудя утре дали да ходя или в сряда :?

04.07.11
20:26

Пропусни утре, а най добре и вдругиден, защото тогава ще е истинската мускулна треска.

Н

04.07.11
20:30

Да бяга пак ама по-бавно и по-малко , тома ще помогне за адаптацията по-бързо ;)

04.07.11
20:31

Мисля да пропусна утре защото краката доста са ме схванали а утре ще сам сигурно скован доста :( защото се познавам и знам какво ще стане и не съм тичал от 7 месеца :(

04.07.11
21:37

Ако искаш да изчистиш (мазнини не мускули и вода) без хранителен режим няма да стане

05.07.11
21:46

Оффффф...добре като почнете с тея смотани диети и глупости аз познавам хора които са сваляли без диети и свалят и хора които разбират казват че става и без диета но по - бавно а така ще започна диета и ше сваля например и после трябва постоянно да пазя диети вместо така както си ям и ще горя повече от колкото приемам и всичко ше си е ок ;) не ми говорете за диета само щото колко деца даваха по телевизията дет пострадали са от тия диети просто ако няма да ми помогнете не пишете а ако съм нарушил някое правило от форума ме БАН :)

05.07.11
22:20

Пострадали са невежи деца като теб, които смятат, че думата диета означава непременно пиене на сокчета и тук-там някоя ябълка, в продължение на месеци.

06.07.11
07:00

казано от jey2 на 05.07.11, 21:46:

Оффффф...добре като почнете с тея смотани диети и глупости аз познавам хора които са сваляли без диети и свалят и хора които разбират казват че става и без диета но по - бавно а така ще започна диета и ше сваля например и после трябва постоянно да пазя диети вместо така както си ям и ще горя повече от колкото приемам и всичко ше си е ок ;) не ми говорете за диета само щото колко деца даваха по телевизията дет пострадали са от тия диети просто ако няма да ми помогнете не пишете а ако съм нарушил някое правило от форума ме БАН :)

яж си дюнерите, шоколадите, баничките и хамбургерите и после ходи тичай и казвай “къде са ми плочките ??? “

06.07.11
08:28

Аз не мога да разбера защо пускате теми тука и искате съвети като в края на краищата не ги приемате.

06.07.11
12:40

Пускаш тема защото искаш да чуеш отговорите,които няма да дойдат и тичаш като си мислиш,че това ще компенсира положението с липсата ти на мотивация за диета и обща култура,но-Не.

09.07.11
02:23

А даже се учудвам,че толкова малко хора ме нападнаха :) не приемам диетата защото доста тренери ми казват,че това което искам аз може да се постигне и без диети ;) и аз не искам да имам плочки или да бъда модел а просто да сваля малко килограми...а това,че експертите сега ме мислят за луд,тъп,невеж и необразован мен не ме засяга :)

09.07.11
14:59

казано от jey2 на 09.07.11, 02:23:

А даже се учудвам,че толкова малко хора ме нападнаха :) не приемам диетата защото доста тренери ми казват,че това което искам аз може да се постигне и без диети ;) и аз не искам да имам плочки или да бъда модел а просто да сваля малко килограми...а това,че експертите сега ме мислят за луд,тъп,невеж и необразован мен не ме засяга :)

То ти дефакто си невеж по темата, това е очевидно. И в крайна сметка няма нищо лошо, никой не се е родил научен. Очевидно и не всеки иска да се научи, което също е ОК - няма как всеки да разбира от всичко.

Я дай обаче да уеднаквим понятията - аз лично от писанията ти не схванах какво значи “диета”, “тренер” и “да сваля килограми” в твоята глава? Дай по едно определение за първите две и някакви цифри за третото, за да се знае за какво се говори и с какъв човек се говори.

10.07.11
01:36

Ами може да съм невеж за вашите стандарти но аз си знам колкото ми трябва и съм доволен :) не съм специалист като вас,но съм доволен от постигнатото от мен и ученото от мен в училище по ТМСТ.Просто бих искал да сваля 3-4 килограма без диети защото не ми вдъхват доверие и тва е ;)

10.07.11
09:50

Диетите не ти вдъхват доверие,но пиците и дюнерите да - така ли да те разбирам? Не знам за мен понятието диета отговаря на ограничение,за това и не го ползвам.Просто се храни здравословно.Важно е също да знаеш кога,какво да хапнеш и как се отразява,погълнатото на организма ти.
Успех ;)

10.07.11
17:26

казано от jey2 на 10.07.11, 01:36:

Просто бих искал да сваля 3-4 килограма без диети защото не ми вдъхват доверие и тва е ;)

Продължава да няма отговор на въпроса какво е “диета” според теб, а това е много важно за каквато и да било дискусия.
3-4 килограма можеш да свалиш по твърде много начини, ако е просто за бройка килограми, ако е за 3-4 килограма мазнини без някаква форма на диета трудно ще минеш, защото това не е чак толкова малко.
Но нека първо да знаем ти какво разбираш под тази дума.

12.07.11
01:51

Ами доколкото знам думата по-принцип означава начин на хранене и по този начин се прави определена диета с помоща на която човека сваля килограми,това разбирам аз а и съм пробвал диета и нямам ефект това също е една от причините да не карам диети.

12.07.11
08:17

Тичай всеки ден или ако не можеш през ден.Не е нужно да спазваш супер строги диети,а просто да внимаваш какво хапваш.Намали пицата на парче и вафлите и резултата ще дойде.Лично аз опитах един метод на тичане,който страшно много ми помогна.Значи при тичането редуваш бавни и бързи интервали (кросчета,спринтове и каквото още се сетиш).Тоест тренировката ти (тичането) трябва да НЕ е еднообразна. При мен това даде огромен резултат.Ако искаш го опитай и ти. Успех

12.07.11
21:46

Тичам през ден и съм намалил приема на храна не диета или нещо такова,но просто ям по - малко...ще пробвам това дето казваш за сменянето (крос,спринт) и други хора са ми казвали,че дава добър ефект :)

26.02.13
01:26

Здравейте.Искам да помоля за съвет относно честотата на тренировките с тичане.Цяло лято го правех ежедневно по около час всяка вечер,сега поднових тренировките си по същия начин.Но наскоро разглеждах една програма,в която пишеше,че е желателно интервалите между отделните тренировки да не са по малки от през ден и по големи от 2-3 дни.Та въпросът ми е може ли да има някакъв негативен ефект това,че го правя всеки ден,дали да си разредя тренировките или всичко е ок и няма нужда да ги разреждам след като толкова време досега са така..?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1