05.07.11
12:51
Здравейте ! Мисля,че доста дълго продължих с НВД-то [26 март стартирах] и е време вече да го спра,така и така мисля,че спрях да слабея !
Благодарение на тази прекрасна диета свалих 11 килограма,промених се изцяло ефекта е поразителен но мисля,че сега е време за нещо ново започвам да мисля за стягане и ако може още малко отслабване.
Цяло лятп ще имам възможност да ходя на плуване,да тренирам и стриктно да спазвам хранителен режим с,каквато ми трябва храна.
Просто не знам,какво се прави след НВД... тези дни започнах малко по малко да връщам въглехидратите и то чрез боклуци,като вафли и т.н,продължавам да тичам ...
Та въпроса ми е,каква диета да започна сега,целта ми от тук нататък ще е стягане на тялото и още малко отслабване,благодаря ви :)!
05.07.11
12:55
аз лично бих направил въглехидратна ротация на 2 дни НВД 1Ден РБД или 1ден НВД 1ден РБД даже някъде бях гледал една тема с една диета на един колега тук от форума която много ми хареса слагам снимка да я погледнеш :) но съответно не знам дали е за твойте кг
Идеята не е лоша, само че никъде не видях човека да е споменал за тренировки. Ако липсва силова тренировка, ротацията губи смисъл.
05.07.11
13:12
казано от Valdis на 05.07.11, 13:09:
Идеята не е лоша, само че никъде не видях човека да е споменал за тренировки. Ако липсва силова тренировка, ротацията губи смисъл.
Да сега забелязах прав си.
Към автора ако имаш силови тренировки направи ротацията ако не РБД според мен така е най-удачно