Предизвикателството на треньорите 1 (от Vic)

Прескочи до:

27.06.11
11:50

Опитах се да направя класиране след първия кръг на Предизвикателството. Нека видим дали една такава класация няма да се радва на достатъчен интерес и да стане редовна традиция.
Идеята: всяка (през?) седмица пускаме Предизвикателство и участват трениращите от групите в края й. При интерес ще измислим как да го направим и за останалите желаещи.
Атлетите са разделени по пол и още един признак, който намерих за достатъчно достоверен да бъде тежестта на пудовката, с която правят повечето упражнения. Т.е. дамите са с 24, 16 и 8кг, а мъжете - 32, 24 и 16кг. В зависимост от това правя отделни класации. На всяко предизвикателство всяка група се подрежда според резултата, като на първото място се дава 1 точка, на второто - 2 и т.н. При еднакъв резултат - еднакви точки за всеки от участниците. Накрая правим и отборно: общия брой точки, спечелен от групата, разделен на броя участници.

Ето и класирането след 1 кръг:

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.07.11 09:16.

Мале... с моя резултат дори не съм попаднал в ранг-листата... (giggle) (sun)

казано от Кольо Пияндето на 27.06.11, 11:56:

Мале... с моя резултат дори не съм попаднал в ранг-листата... (giggle) (sun)

Това е пробен вариант. Ако се хареса идеята вече и всеки ще подхожда по-сериозно и състезателно. А и за самата класация ще се направи подходящ скрипт и т.н.

Като цяло се шегувах, защото правих предизвикателството с 16 kg-ова пудовка, която не е баш моя калибър.
От друга страна - предизвиках и сам себе си, което е също толкова приятно. :)

27.06.11
12:52

Здравейте, трябва да включим и Ивчо от Ловеч

Мнението беше редактирано от ISB на 27.06.11 12:52.

казано от ISB на 27.06.11, 12:52:

Здравейте, трябва да включим и Ивчо от Ловеч

Ивчо е ясен, там няма какво да говорим. А и проверен лично от Славко :)
Сега го няма, защото не участваше тази седмица, иначе като пускаме Предизвикателства ще ги съобразяваме и с него - да може и той да ги прави през съответната седмица.

27.06.11
13:27

Прекрасно начинание!!!

IS

27.06.11
17:50

Здравейте,на мен също ми харесва инициативата:) Не се натискам да ме впишете в класирането сега,а само информативно:

Време: 04:34 мин.  Пудовка: 32кг.

А,Славко има и клипчето:))))

Поздрави!

27.06.11
23:22

какво клипче...:)))))))))))))

Не забравяйте, че до края на седмицата е валидно първото предизвикателство, след което ще бъде направено класирането след 1 кръг. Който не е могъл да присъства/направи комплекса на тренировките на открито от миналата седмица, може да го направи в събота или неделя тази. Както и който смята да участва в следващите месеци в друга (по-горна) от групите за мъжете и жените.
Участниците, които са от други места, могат да участват, но с клипче.
Очаквайте следващата седмица прясно предизвикателство #2 от Славко :)

02.07.11
12:38

малеее тая 32ка ми взе живота :D като за първи сериозен комплекс тази година МНОГО ЗЛЕ!!! нямам никаква издражливост :( сила много но издражливост никаква... времето е 13:59 :( мисля да прекратя на deFranko програмата и да започна повече кросфит щото положението е плачевно. първата серия 30 и после се одървих тотално 10,15,15,15,15 :D

Мнението беше редактирано от Стенли на 02.07.11 12:39.

02.07.11
12:47

Няма логика първия да получава 1 точка а втория 2.
и btw - аз с коя пудовка трябва да правя ?

Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.11 12:55.

Брат казах ти 12:59 ....

Сашо, 24 или 16-ката аз със 16 кг ще го правя утре.32-ката ще ти тежи според мен.

02.07.11
13:52

Абе тежи не тежи, то трябва да има някакъв критерий според който се избира тежестта на пудовката.

Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.11 13:57.

Колкото по-малко точки имаш, толкова си по-напред в класирането. Затова се дава 1 точка на първия и т.н. По подобен начин се класират в кросфит игри, бодибилдинг състезания...
Общото класиране след всеки кръг ще е брой точки, разделен на брой участия. Т.е. Иван се е класирал веднъж трети и има 3 точки. Петър е участвал 2 пъти и има 4 точки. Петър е на по-предна позиция от Иван в крайното класиране, защото 4/2=2 < 3=3/1.
Категориите са разделени на по 3 за мъже и жени. Всеки си избира в коя да участва и вече за нея си прави комплексите. Първото предизвикателство е особено подходящо за случая, защото е точно с пудовка.

02.07.11
14:25

Е всеки си избира е малко прекалено обобщено, аз примерно не мога да си избера.

02.07.11
14:40

Юли мен ще ме сложиш ли в класирането или не? (think)

казано от Стели на 02.07.11, 14:40:

Стели, класирането ще бъде обявено най-рано понеделник. Надявам се не държиш още сега да влезеш в примерното, което съм пуснал отначалото? :)

02.07.11
19:46

моето време е 6:52 със  24ката.утре ще го правя пак,надявам се да обявя по-добро време.

02.07.11
23:35

казано от Oranje на 02.07.11, 17:04:

казано от Стели на 02.07.11, 14:40:

Стели, класирането ще бъде обявено най-рано понеделник. Надявам се не държиш още сега да влезеш в примерното, което съм пуснал отначалото? :)

Аз просто информативно питах :) мерси

7:49 - 16кг пудовка.

03.07.11
19:04

2;52 със 24ката,без да пускам.

04.07.11
09:53

казано от nikypl на 03.07.11, 19:04:

2;52 със 24ката,без да пускам.

Ники,

Направо ме хвърляш в тъча с това време. Неколкократно съм експериментирал 100 суинга до хоризонтала (руски суинг) със 16 кг. Резултатът е 02:20-02:30 мин. Как да си обясня 100 суинга до вертикала с 24-ка за 172 сек? Вярвам безусловно, че можеш да ги направиш на една серия с тази тежест, но времето...

04.07.11
11:44

Той се е объркал явно, няма как за няколко дни да си подобри времето с 4 минути.

04.07.11
12:53

Vic той брат ми е бил свидетел и вика че за толкова ги е направил. ама сигурно не е заключвал напълно и заради това се получава това време :)

04.07.11
13:09

казано от Стели на 04.07.11, 12:53:

Vic той брат ми е бил свидетел и вика че за толкова ги е направил. ама сигурно не е заключвал напълно и заради това се получава това време :)

Не съм бил там, не мога да твърдя нищо, просто ми се струва физически невъзможна такава скорост при пълен обхват на движението. Съгласи се, че на суинговете няма как да има значителни разлики в скоростта на изпълнение.

04.07.11
13:34

Ей за това всеки който иска да участва , да ползва така нареченото заснемащо устройство ” Камера ” ;)

казано от Madboy на 04.07.11, 13:34:

Ей за това всеки който иска да участва , да ползва така нареченото заснемащо устройство ” Камера ” ;)

Затова и бях казал, че ще се пишат резултатите нарпавени на груповите тренировки, които организираме. И всеки, който отделно иска да се включи, да праща видео.
Сами можем да си направим едно интересно нещо, а и сами можем да си го съсипем. Въпрос на избор.

04.07.11
16:57

казано от Vic на 04.07.11, 13:09:

казано от Стели на 04.07.11, 12:53:

Не съм бил там, не мога да твърдя нищо, просто ми се струва физически невъзможна такава скорост при пълен обхват на движението. Съгласи се, че на суинговете няма как да има значителни разлики в скоростта на изпълнение.

Така е :) но скоростта зависи и от височината на човека :) колкото е по-нисък толкова по-бързо ;)

05.07.11
09:41

юли това беше групова тренировка,просто откакто го няма слави се събираме малко хора.ако искаш ме включи в класирането с 6;52,но това не променя факта че съм ги направил за 2;52.

05.07.11
10:23

Тук съм бре...продължаваме си...просто малко разредих заради състезанието...
Десйтваме с пълни сили...събирайте съмишленици...не се притеснявай за суингването...ще го направим с клип, когато кажеш.

05.07.11
11:01

казано от nikypl на 05.07.11, 09:41:

... но това не променя факта че съм ги направил за 2;52.

Ники,
На твое място щях да си отстоявам постижението и да направя възможното да го докажа.

Аз от своя страна ще направя опит на 24 кг, да видим как ще се получи и какво ще е времето.

05.07.11
13:36

Сашо, стига си плещил и си се правил на тъп...32-ката ли искаш да суингваш бе пишка...нали ще го правиш 40мин. Какви критерии искаш още...има 3 пудовки...16,24,32…хващаш една и правиш, после Юли те вписва в горната таблица...какво не си разбрал?????

В неделя при нас още няколко души опитаха Първото Предизвикателство. Нека уточним долните 2 неща и в петък ще пусна крайното класиране след първи кръг.
@Венцислав Игнатов: Към Плевен или Варна ще се водиш?
@nikypl: Има ли вариант да го направиш пак в четвъртък?
Междувременно Второто предизвикателство е в сила до края на следващата седмица (17 юли)!

05.07.11
17:42

казано от Oranje на 05.07.11, 15:56:

В неделя при нас още няколко души опитаха Първото Предизвикателство. Нека уточним долните 2 неща и в петък ще пусна крайното класиране след първи кръг.
@Венцислав Игнатов: Към Плевен или Варна ще се водиш?
@nikypl: Има ли вариант да го направиш пак в четвъртък?
Междувременно Второто предизвикателство е в сила до края на следващата седмица (17 юли)!

Юли, Венцислав Игнатов дали от Плевен или от Варна ще се води при положение че ми е брат? (think) ;)

казано от Стели на 05.07.11, 17:42:

Юли, Венцислав Игнатов дали от Плевен или от Варна ще се води при положение че ми е брат? (think) ;)

Знам, че ти е брат, но нали по едното време двете групи спорехте чий е :D

05.07.11
17:52

казано от Oranje на 05.07.11, 17:45:

казано от Стели на 05.07.11, 17:42:

Знам, че ти е брат, но нали по едното време двете групи спорехте чий е :D

Това беше за Валери - родом от Плевен, но учи и тренира във Варна. ;)

О, ясно, моя грешка тогава. :)
То Валери не е към Варна, него ще го вземат в отбора на СССР :D

05.07.11
17:56

казано от Oranje на 05.07.11, 17:54:

О, ясно, моя грешка тогава. :)
То Валери не е към Варна, него ще го вземат в отбора на СССР :D

Ако междувременно не го прилапат в USA… 8-)

05.07.11
22:33

Валери е мое откритие, шъ мъ извинияате...:)))

05.07.11
23:08

Аааа, Орандж, трябва да си по-добре запознат с групите, кой от къде и за какво се бори... 8-) Вие само София знаете и това е... : )))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1