04.07.11
21:30
както написах и в дневника си ‘’ Непринудената простотия си остава загадка за науката’’ :D :D :D
head_hunter, kristiancho, ето ви да видите как се прави. :).
Ако още мислите да влизате в бизнеса де.
Той Кристиян продава вече но не се справя май, надявам се това да му помогне. :D
Редакция: То имало тема за това чудо ама кой да види ;).
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 04.07.11 22:58.
04.07.11
22:51
‘’Точната програма, която използвах за да се напомпам’’ - как е възможно :D ами аз не съм свикнал да лъжа хората до такава степен незнам :D трябва да се утракам малко и ще тръгне... та аз още продавам Creactiv много хубав стойностен продук нова формула над 110% растеж на каквото си избереш ! първоначалната му цена е 150лв. но аз ще го дам за 35лв.... трябват ми спешно кинти :D сега е момента да ме прецаката и да го купите на безценица !!
реших да му пиша
kristiancho
Коментарът ви очаква одобрение
04.07.2011 в 19:53
moje li da popitam zashto pishesh gluposti i lujesh 14 godi6nite ;d
според вас дали ще ми го одобри.. незнам според мен въпроса ми е най-състоятелен от всички които са писали над мен ?
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.07.11 22:53.
04.07.11
23:18
http://dragofitness.net/?p=1
“Научи как направих мускули за по-малко от 4 седмици… Ти също можеш да го направиш!
”Не похарчих излишни пари по протеинови шейкове и DVD-та с упражнения, и не „живея” във фитнес залата – Всичко започна с един безвреден продукт ”
Тъкмо навреме за морето го открих това :D
П.П. Ако не съм първият, който го открива съжалявам...
05.07.11
10:52
Тез от силабг не е като да са написали България с малка буква на новите условия за доставки...
05.07.11
11:23
Навсякъде БГ си е с главна. Да не гледаш друг магазин? :D
ПС: Видях. То на самия банер, братче. (tmi)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.07.11 12:15.
Мисля да заменя компютъра си с qwerty телефон с интернет (очевидно..). Консумирането ще бъде ограничено, а потреблението ще е същото, просто в по-минималистичен вариант, което de facto е целта на занятието. Предимства и недостатъци? Чуждо мнение, моля. Образовам се и сам, но става бавно.
Цените не ме кефят, но като продам компютъра и стария телефон, няма да бъда на загуба. По груби сметки, поне. С каква операционна система на телефона бихте ме посъветвали да търся - Windows, или фабричните на различните марки GSM-и? WAP пред HTML? GPRS пред EDGE? Aко някоя търпелива душа желае да вкара яснота - нямам скайп, не ползвам вече, затова или тук, или на лични.
05.07.11
11:54
Много зависи какви приложения използваш. Не мисля, че дори последното поколение телефони може да се сравнява с настолен компютър или лаптоп по производителност и практичност за постоянна употреба.
Теглих чертата, направил съм си сметката. Настолната машина не е незаменима за моите потребности и нужди. Твърде малко правя на него, и с нищо не би се наложило да правя компромис. Чета pdf книги, уроци, търся случайна информация и слушам музика - това е 90% от времето. Има там някакви 10% за убиване на време. Отново - нищо, което да прави компютъра незаменим. Главната ми цел чрез тези действия е принудително да спра да правя ненужни и деградиращи неща, прекарвайки прекалено много време от деня си именно в правейки ги! Усещам тенденция на пристрастяване, с която сам не мога да се справя при наличието на изкушението, затова предприемам драстични мерки за да мога да спра да си губя времето с ненужното и да нямам избор и да наблегна на важното. Hight-tech, low-life.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.07.11 19:55.
По добре се насочи, към таблет и телефон отделно, така хем ще си по-функционален, хем ще минеш по тънко.
Най-добрата симбиоза, може ви е Dell Streak, но нито е добър телефон заради размерите, нито е добър таблет пак заради размерите.
Мнението беше редактирано от Valdis на 05.07.11 13:42.
казано от Valdis на 05.07.11, 13:26:
По добре се насочи, към таблет и телефон отделно, така хем ще си по-функционален, хем ще минеш по тънко.
@Валдис, одавна чаках някой да нареди тоя пич да некст, майна ;Д
Ами нареждайте го тези дето спорите с него, аз с него спор не съм имал, но за сметка на това ме дразни адски.
Добър ден, от Перник се обаждам !
- Е-e-e от първата дума и със заплахите...
@Trash - имах подобни помисли. Телефонът (ако ще айфон) е крайно неудобен за браузване дори и за кратко. Лично мен ме изнервя поне. Подкрепям предложенията за таблет и теУефон.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.07.11 14:14.
05.07.11
14:22
казано от Thrashmetal на 05.07.11, 12:56:
Теглих чертата, направил съм си сметката. Настолната машина не е заменима за моите потребности и нужди. Твърде малко правя на него, и с нищо не би се наложило да правя компромис. Чета pdf книги, уроци, търся случайна информация и слушам музика - това е 90% от времето. Има там някакви 10% за убиване на време. Отново - нищо, което да прави компютъра незаменим. Главната ми цел чрез тези действия е принудително да спра да правя ненужни и деградиращи неща, прекарвайки прекалено много време от деня си именно в правейки ги! Усещам тенденция на пристрастяване, с която сам не мога да се справя при наличието на изкушението, затова предприемам драстични мерки за да мога да спра да си губя времето с ненужното и да нямам избор и да наблегна на важното. Hight-tech, low-life.
Ориентирай се към някакъв по-евтин телефон и iPad. Работих с iPad около месец и останах много доволен. Като цяло е страхотен таблет и можеш да си вършиш перфектно работата на него(стига да не се налага интернет банкиране - това все още е проблем) а за телефон - iPhone 3GS или 4,зависи от това,какво очакваш от телефона. :-)
05.07.11
15:21
05.07.11
15:29
Всяка прилика с действителни лица и събития (не) е случайна
Иванчо, форумният върл юзър, вече е направил 1000 поста. Тоталното му вманиячаване води до:
1.
Учителката:
- Иванчо, ти днес пак ли идваш на гости?
- Извинявайте, госпожо, забрайх се логна.
2.
- Иванчо, абе защо си казал на Петьо, че е глупак?
- О-о-о, ей сега ще си едитна поста!
3.
- Иванчо, усмихни се бе, какво ти става?
- Съжелявам, мамо, ама съм забранил емотикони!
4.
- Иванчо, да кажа ли на госпожата, че Митко ме бие?
- Не, това няма да помогне. Говори с админа да го банне.
5.
Иванчо изпраща приятел, който заминава в чужбина.
- Хайде, и да пращаш лични съобщения по-често!
6.
Иванчо седи до другарчето си в часа. Учителката говори. Петьо недоволно прошепва:
- Бла бла бла!
- Стига си флуудил бе – скастря го Иванчо.
7.
Иванчо прави международен паспорт в полицията. Попълващият документацията пита:
- Име?
- Иванчо.
- Фамилия?
- Иванчев. А сега ако ме питаш и за паролата ми, няма да ти я кажа.
8.
Иванчо се запознава с момиченце от съседен клас.
- Здр! Кажи линк към профила си…
9.
- Иванчо, това тук се нарича античен форум.
- Да бе! А къде са му творческия и специалния раздел?
10.
- Ученици! Кажете кое есе ви харесва повече – на Петьо, на Митко или на Марийка?
- Еми да беше напрайла анкета, само флууд ще става…
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.07.11 15:36.
05.07.11
17:18
казано от Стоянчо на 05.07.11, 14:09:
Добър ден, от Перник се обаждам !
- Е-e-e от първата дума и със заплахите....
много силно бат Стоянчо ! :D
Малкото сперматозоидче отишло при баща си да го поразпита малко, защото се притеснявало за бъдещето си:
- Тате, добре а сега като изляза как да разбера накъде да ходя да търся яйцеклетката?
- Еми ще пообиколиш малко и ще търсиш едно такова черничко
Така и направило, след като излязло, сперматозоидчето започнало да обикаля и по едно време, тъкмо когато започнало да се отчайва, че ще последва съдбата на двумилионните си братя, в далечината забелязало нещо черничко. Отишло при него и го попитало:
- Здравей, ти ли си яйцеклетката?
- Не бе брато, аз съм кариес
Един мъж се напикавал всяка нощ. Вече не издържал и решил да отиде на лекар. Влязъл и лекарят попитал:
— Какъв е проблемът?
— Ами докторе, аз всяка нощ се напикавам....
— И защо така се случва, какво Ви кара да се напикавате?, попитал лекарят.
— Всяка вечер като си легна, казал мъжът, сънувам едно джудже. То идва при мен и ми казва: „Айде да пикаме”, и аз се напикавам.
— Ами тогава, довечера, когато дойде джуджето, като ти каже така, ти му кажи: „Ааааа, аз вече пиках” и проблемът ще се реши!
Тръгнал си мъжът, легнал си вечерта, на другия ден се връща при доктора посърнал.
— Какво стана, дойде ли джуджето?, попитал доктора
— Ами, дойде....
— И? Какво стана?
— Каза ми „Айде да пикаме”, аз му казах, че вече съм пикал, тогава то каза „Ами айде да акаме!“
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.07.11 17:45.
05.07.11
17:47
казано от Стоянчо на 05.07.11, 17:40:
Малкото сперматозоидче отишло при баща си да го поразпита малко, защото се притеснявало за бъдещето си:
- Тате, добре а сега като изляза как да разбера накъде да ходя да търся яйцеклетката?
- Еми ще пообиколиш малко и ще търсиш едно такова черничко
Така и направило, след като излязло, сперматозоидчето започнало да обикаля и по едно време, тъкмо когато започнало да се отчайва, че ще последва съдбата на двумилионните си братя, в далечината забелязало нещо черничко. Отишло при него и го попитало:
- Здравей, ти ли си яйцеклетката?
- Не бе брато, аз съм кариес
:D няма да коментирам тва’ е бест оф дъ бест...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.07.11 20:13.
Тоя 2рия виц съм го чувал от слави, но първият ме разби от смях. Паднах от стола направо. АХАХАХАХАХАХХ
Мнението беше редактирано от Riko на 05.07.11 17:51.
Пфф, така тренирах трапеца, че немога да си държа главата права, пада надолу ;Д
05.07.11
21:39
ее значи си се разкършил Рикчо...
та аз да питам имаше една тема в която се обсъждаха маратонките за тичане ( марки, модели и прочие.. ) Валдис беше активен там но сега не я намирам може ли да помогнете малко пичуи.. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.07.11 21:39.
казано от kristiancho на 05.07.11, 21:39:
та аз да питам имаше една тема в която се обсъждаха маратонките за тичане ( марки, модели и прочие.. ) Валдис беше активен там но сега не я намирам може ли да помогнете малко пичуи.. (wasntme)
Е малко по-нагоре де!
05.07.11
22:30
къде нагоре не те разбирам Валдис ?!? :D
казано от kristiancho на 05.07.11, 21:39:
Нещо ме ебаваш с тия точки след името ми.. ще си имаме проблеми с теб летен кросфитър билдер плажен културист
05.07.11
23:00
чакай чакай спокойно и дишане :) жив и здрав ти при твойта щанга аз при мойта ...
пък и интересно какви проблеми може да си имаме :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.07.11 23:42.
Някой по-горе беше казал, че Master of Puppets бил издаден през ‘84-85-та. :) Нищо подобно, беше през ‘86-та. Последният албум от възхода на Metallica. ‘88 вече беше по-слаб, а ‘91 - началото на края. Добре, че се появиха групи, които да поемат щафетата, че и досега щях да си въртя South of Heaven и Seasons in the Abbyss. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.07.11 23:53.
казано от Boby_ на 05.07.11, 23:53:
Някой по-горе беше казал, че Master of Puppets бил издаден през ‘84-85-та. :) Нищо подобно, беше през ‘86-та. Последният албум от възхода на Metallica. ‘88 вече беше по-слаб, а ‘91 - началото на края.
“Беше” - ей, друго си е... Инак знаех да поправя за годината, ама айде издребняване. На мен, обаче ми харесват повече албумите им след 90-те. Oт тогава насам имат жестоки кавъри, също. Kirk никога не съм го уважавал, но James си е James. St. Anger по мое мнение е най-добрият им албум изобщо.
Като цяло две основни неща ме впечатляват най-много в аранжимента на музика - нечовешка комплексност, която звучи добре, или нечовешка семплост, която звучи добре. На Металика нито едно от двете не им звучи добре до “началото на края - ‘91”. :)
Но както и да е, аз очевидно съм от друго време и не ги чаткам тия стари истини. Само да вметна, че nickname-a ми е 1. в памет на един приятел и 2. защото самата дума звучи badass. Казвам го за да няма разминавания като ми четеш и си викаш на акъла “Тоя путьо, ‘дето нищо не разбира, пък чак thrashmetal се кръстил”. :D
Eх, good day to be alive, sir. ;)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.07.11 00:10.
Имаш поздрави от моя човек.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.07.11 00:21.
казано от Thrashmetal на 06.07.11, 00:10:
казано от Boby_ на 05.07.11, 23:53:
Някой по-горе беше казал, че Master of Puppets бил издаден през ‘84-85-та. :) Нищо подобно, беше през ‘86-та. Последният албум от възхода на Metallica. ‘88 вече беше по-слаб, а ‘91 - началото на края.
“Беше” - ей, друго си е... Инак знаех да поправя за годината, ама айде издребняване. На мен, обаче ми харесват повече албумите им след 90-те. Oт тогава насам имат жестоки кавъри, също. Kirk никога не съм го уважавал, но James си е James. St. Anger по мое мнение е най-добрият им албум изобщо.
Като цяло две основни неща ме впечатляват най-много в аранжимента на музика - нечовешка комплексност, която звучи добре, или нечовешка семплост, която звучи добре. На Металика нито едно от двете не им звучи добре до “началото на края - ‘91”. :)
Но както и да е, аз очевидно съм от друго време и не ги чаткам тия стари истини. Само да вметна, че nickname-a ми е 1. в памет на един приятел и 2. защото самата дума звучи badass. Казвам го за да няма разминавания като ми четеш и си викаш на акъла “Тоя путьо, ‘дето нищо не разбира, пък чак thrashmetal се кръстил”. :D
Eх, good day to be alive, sir. ;)
Ами мнения разни... Според мен St. Anger е комерсиална боза. Load и Reload бяха опит да се направи от нищо нещо - с месец записи да се изкара някой долар за черни дни. И въпросът не е във времето, а в музиката. Има си групи на гребена на вълната, много по-млади от Metallica, които си държат нивото и не прощават на старците - Lamb of God, Gojira, Devildriver, Rotting Christ са сред личните ми фаворити, а защо не и една идея по-старите гении от Opeth.
Metallica са отдавна изпята песен. Вече дори старите им неща са ми противни, като се сетя за St. Anger и тоя новия албум с окосмен женски полов орган на обложката и звук като от гаражно студио.
На всичко отгоре Metallica не са никакви родители на траша, нито пък имат много общо с това течение в метъла. Я имат една-две песни, които могат да попаднат под този етикет, я не, а и повече от година преди “Lepper Messiah” Slayer вече бяха издали “Hell Awaits”.
Ето какво всъщност представлява истинският метъл и откъде идваха шийните хернии през 80-те:
:D
Писах, писах, браузера заби... Както и да е - wrap up: просто не ме изкефи как изведнъж ги отписа Metallica само защото не пеят една и съща песен като Slayer вече 30 години. Е, така де, аз поне не искам да слушам “Kill Em All”, “And Justice For All…” и “Master of Puppets” цял живот, това ми беше мисълта. Теб ако те кефи, ти пожелавам цял живот да ти е в кръвта, макар и да не схващам тематиката на тия момчета.
A ако ще си говорим за татковци - при цялото ми уважение, че имам позитивно мнение за теб, ама слушам достатъчно VH… Притрябвало ми е да слушам 1:1 солата на Eddie Van Halen от 70-те още, завити в китарни галопи (от английското gallop, думата обяснява значението) на една и съща струна, настроена 2, 3 и 3 и 1/2 тона надолу вече 11 албума. Ако ти е направило впечатление, че пускам страшно много Buckethead по форума, това е защото от ‘90+ има близо 40 собствени албума, отделно работа с други артисти по близо 50 албума - е, човека изглежда не ходи и до тоалетната, но е всично друго, но не и еднообразен.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.07.11 02:26.
06.07.11
09:58
Презаредих мотивацията за седмици напред! Още един великолепен клип от Zhasni!
06.07.11
10:27
Той тоз човек прави уникални клипчета. Супер мотивиращи.
Не знам какво ви мотивира толкова в тези клипове, но аз определено не бих желал да приличам на героите заснети в тях. Истинската мотивация е резултатът, който виждам в огледалото, едва ли съществува нещо което би ме мотивирало по-силно.