Суроватъчен протеин - REDIS NUTRITIE

06.07.11
21:27

Обмислям купуването на малка разфасовка от този протеин - http://redis.bg/bg/product-view/29.html?gclid=CJOi45yr7akCFc0P3wodhRsDZA , но си нямам идея дали е добър + никога преди не съм чувал този производител.
Втория който гледах е този - http://redis.bg/bg/product-view/27.html , обаче никак не ми вдъхва доверие с цената си, която ми се струва твърде ниска. Въпросът ми е дали някой може да даде мнение за тях ако е ползвал или е чувал отзиви?
Благодаря предварително! :)

Темата беше редактирана от Crank на 06.07.11 21:30.

HE

06.07.11
21:56

Румънски, качество според мен - средно м/у родните и Немските /примерно/. Пробвал съм суруватъчния, но не ми допадна при изискванията, които имам към протеиновите пудри, да не мога да говоря за възстановяване и т.н., а това, което съм казал се отнася за вкус и разтворимост.
На тази цена можеш да си вземеш нещо по-доказано, като марка. Не разбирам защо малка разфасовка - ако искаш да го пробваш на вкус и разтворимост ОК, но ако си решил да добавяш липсващи белтъчини в менюто по такъв начин - няма да стане.
И да ти кажа, че да си знаеш - от това няма да качиш мускулна маса, тя се качва при правилен хранителен и тренировъчен режим, а не с добавки. С протеин можеш да компенсираш ако поради накъква причина не си набавяш необходимия белтък от храната, но това не означава автоматично да се пренебрегва правилното хранене с “Аз сега ще пия едно протеиново шейкче”, защото се връщаме на предните две изречения.
По- точно мнение за самите добавки можеш да потърсиш в дневника на Кольо Пияндето или да изчакаш той да пише в темата. До колкото си спомням ги употребяваше по едно време и смятам, че ще даде напълно обективно мнение.

06.07.11
22:00

МАЛКА разфасовка от ТОЗИ протеин” = 0. Останалото се съдържа в горния пост.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.07.11 22:01.

06.07.11
22:18

казано от head_hunter на 06.07.11, 21:56:

Румънски, качество според мен - средно м/у родните и Немските /примерно/. Пробвал съм суруватъчния, но не ми допадна при изискванията, които имам към протеиновите пудри, да не мога да говоря за възстановяване и т.н., а това, което съм казал се отнася за вкус и разтворимост.
На тази цена можеш да си вземеш нещо по-доказано, като марка. Не разбирам защо малка разфасовка - ако искаш да го пробваш на вкус и разтворимост ОК, но ако си решил да добавяш липсващи белтъчини в менюто по такъв начин - няма да стане.
И да ти кажа, че да си знаеш - от това няма да качиш мускулна маса, тя се качва при правилен хранителен и тренировъчен режим, а не с добавки. С протеин можеш да компенсираш ако поради накъква причина не си набавяш необходимия белтък от храната, но това не означава автоматично да се пренебрегва правилното хранене с “Аз сега ще пия едно протеиново шейкче”, защото се връщаме на предните две изречения.
По- точно мнение за самите добавки можеш да потърсиш в дневника на Кольо Пияндето или да изчакаш той да пише в темата. До колкото си спомням ги употребяваше по едно време и смятам, че ще даде напълно обективно мнение.

Благодаря много!
Целта ми е да нормализирам приема си на протеин, защото често пропускам едно от четирите хранения на ден, които успявам да направя. Тренирам с тежести от няколко месеца и не търся супер бърз ефект, а просто да успея да попълня липсата на протеин в определена част от деня си. Казвам малка разфасовка защото нямам начин да събера средствата наведнъж за да си купя голяма, затова по-скоро ще купувам още една малка след като първата свърши и т.н.
(:

HE

06.07.11
22:55

За заместване на хранене - не знам дали е подходящо. Все пак винаги можеш да хапнеш нещо някъде, а това ще ти се върже по-скъпо от 20 мин. хапване на една пилешка пържола някъде.
Все пак ако държиш на нещо такова е добре да разгледаш MRP-тата на различни фирми - това са точно заместители на хранене въпреки, че съм противник на заместването на храна с пудра, но понякога е наложително. Съветвам те да направиш това само ако наистина нямаш възможност да се храниш, а не ако те мързи!

10.06.13
01:03

Някой пробвал ли е суроватката на тази фирма и като цяло протеините им ? Интересува ме главно вкуса и разтворимостта,защото чух,че изобщо не се разтваряли ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1