Разлика в мускули

06.07.11
13:08

Не знам дали темата е за тук , извинявам се ако не е. Имам проблем от малък - когато съм се раждал са ми стиснали по-силно десния крак и ми се е изместила кост, чак когато съм пораснал 2-3 години се е видяло, че има разлика в прасците и са ми я изместили (преди да ми изместят коста е спрял растежа на прасеца) . Сега крака си ми расте , но никога няма да настигне другия та въпроса ми е мога ли да го тренирам по някакъв начин за да настигне другия , дори и с години да стане това аз ще съм постоянен ?

П.П Не говоря за разлика от 1-2 см , десния крак ми е 23 см , левия е 34 .

Темата беше редактирана от dorianyates Borisov на 06.07.11 13:09.

Н

06.07.11
16:06

казано от dorianyates Borisov на 06.07.11, 13:08:

Не знам дали темата е за тук , извинявам се ако не е. Имам проблем от малък - когато съм се раждал са ми стиснали по-силно десния крак и ми се е изместила кост, чак когато съм пораснал 2-3 години се е видяло, че има разлика в прасците и са ми я изместили (преди да ми изместят коста е спрял растежа на прасеца) . Сега крака си ми расте , но никога няма да настигне другия та въпроса ми е мога ли да го тренирам по някакъв начин за да настигне другия , дори и с години да стане това аз ще съм постоянен ?

П.П Не говоря за разлика от 1-2 см , десния крак ми е 23 см , левия е 34 .

Естествено че ще го настигне ! 2 пъти в седмицата тренирай прасеца , не много интензивно и малко по-леко и яж както трябва и ще стане :)

06.07.11
16:50

Как точно да го тренирам ? И и двата прасеца ли да тренирам или само единия ? :)

тренирай и двата прасеца но вкарай упражнения на един крак в тренировката :)

TO

06.07.11
17:04

С постоянство ще можеш да ги изравниш...Но като разте единия не очаквай другия тотално да спре да расте и да го изчака ;дд
Можеш ли да сложиш снимка на 2та си крака един до друг,интересно ми е как изглежда такава разлика..

Мнението беше редактирано от Torres9 на 06.07.11 17:05.

06.07.11
23:07

Да де , знам, че няма как :) Иначе мерси на всички , снимки ще кача сигурно по-късно или утре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1