07.07.11
11:28
Здравейте, на всички в бб-теам!!
Значи на 17 г. съм тежа 107 кг. висок съм 184 см. Та въпроса ми е ще може ли да ми дадете добри диети, съвети или някакви други неща да мога да отслабна за 2 месеца и половина ? Моля ви много ! от днес започнах тази диета! с тренировки ще я дам да я видите и вие и ако може да коригирате нещо!? Благодаря, на всички за отделеното време. линк: http://dox.bg/files/dw?a=5c294614c3
07.07.11
11:38
Прекалено малко хранения с много малко храна в тях. Това си е същински глад. Първо - с толкова малко храна се съмнявам да издържиш. Второ - дори и да издържиш и да отслабнеш ще свалиш и малкото мускул, останал по тялото, и резултатът няма да ти хареса, и трето - веднага след като я спреш ще си върнеш килограмите, та дори и двойно. Казах ти какво да прочетеш и какво да направиш след това - ти се правиш на луд и чакаш на готово. Щом нямаш търпение и желание да почетеш няколко часа за здравословното хранене, много се съмнявам, че ще имаш търпение и желание да водиш такова хранене. Но и за такива като тебе има решение. Даваш си парите (които можеш да дадеш за храна и др полезни нещица) на някой инструктор/диетолог и той ти прави режим - обаче дали ще случиш на някой, който наистина си разбира от работата, и дали тази диета ще ти свърши работа и ще донесе резулат - мистерия.
07.07.11
11:47
Добре за кое здравословно хранене да прочета дай ми линк нещо и да прочета ...!????
07.07.11
11:48
Всъщност пича ми писа по скайп и аз му дадох тази диета тя е за моите килограми аз като я започнах бях 87 ,сега съм 82 да съм загубил 1кг мускул и то от краката поради многото натоварване ,но в първоначалния план на диетата имаше 3 пъти дневно БЦАА и 2 протеинови шейка и бърнер който неща той е извадил.Но като се има предвид че няма мускул и до сега сигурно е ял боклуци това е доста здравословно хранене и ще му се отрази добре и ще постигне целите ,но гладът в началото е убийствен да особено като е без бърнера.И Георги е много прав като не ти се чете върви давай пари на инструктори и се надявай да не са “ключари” ,Аз ти казах как да отслабнеш ти ако искаш ме слушай.Аа да и не смятам че ще върне килограмите после при едно правилно излизане от режима.
Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 07.07.11 11:50.
07.07.11
11:57
Аз, че диетата я спазвам я спазвам но най-много ме е страх като я спра след 3-4 месеца или там колкото е и втората дето ми даде ме е страх най-много да не си върна същите колограми пак ?? аз дето няма да спра да тренирам няма !!
07.07.11
12:01
казано от rjdp penkov на 07.07.11, 11:57:
Аз, че диетата я спазвам я спазвам но най-много ме е страх като я спра след 3-4 месеца или там колкото е и втората дето ми даде ме е страх най-много да не си върна същите колограми пак ?? аз дето няма да спра да тренирам няма !!
Няма да си върнеш килата ако така ставаше аз до са да съм 200кг след като вече не я спазвам диетата.
Ами то затова правилното хранене не се почва и спира, ами се спазва цял живот ;)
07.07.11
12:07
казано от Петко К на 07.07.11, 12:02:
Ами то затова правилното хранене не се почва и спира, ами се спазва цял живот ;)
Много си прав :).Ама за жалост хората си мислят сега почвам диета отслабвам и после си ям к’вот ми е кеф и ще сам си слаб.Да ама не :)
07.07.11
12:08
Добре тогава
07.07.11
17:47
Приятел само не прави грешката да слабееш бързо и да гладуваш , така става ,обаче резултата ще е много добър когато си с дрехи , голичак ще изглеждаш доста зле . Преди 3 години аз направих такава грешка .Бях 105 кг 180 см 18 години и не бях много добре запознат с това което правя и за седем месеца смъкнах 28 кг и целия увиснах приятел и сега се чудя какво да правя лутам се като ненормален и се мъча да поправям огромна грешка , за която не знам дали може да се поправи :) Така , че хапвай си достатъчно протеинчета , почети малко на сам на там поразпитай за да не страдаш после като мене ..... Успех !
Е бързото отслабване не се постига само с гладуване...Важното за крайния резултат е дали режимът ти е запазващ ММ или някакъв безумен с малко ккал. Ако си цакаш протеин и мазнини, загубата на ММ ще е минимална. 28 кг за 7 месеца не е нещо прекалено - излиза 4кг/месец, което е в рамките на приемливото отслабване. Въпросът е колко от тези 28 кг са активна маса, колко мазнини ...
14.07.11
23:03
казано от Крум Атанасов на 07.07.11, 17:47:
Приятел само не прави грешката да слабееш бързо и да гладуваш , така става ,обаче резултата ще е много добър когато си с дрехи , голичак ще изглеждаш доста зле . Преди 3 години аз направих такава грешка .Бях 105 кг 180 см 18 години и не бях много добре запознат с това което правя и за седем месеца смъкнах 28 кг и целия увиснах приятел и сега се чудя какво да правя лутам се като ненормален и се мъча да поправям огромна грешка , за която не знам дали може да се поправи :) Така , че хапвай си достатъчно протеинчета , почети малко на сам на там поразпитай за да не страдаш после като мене ..... Успех !
В момента съм това което ти си бил преди - Едно към едно , ако си добре запознат с темата за отслабване и редовни тренировки бил те помолил да удариш едно рамо за това какво да правя да се пооправя. Време , воля , стадион близо до нас ги имам , само ми дай началото , защото ти човече ме уплаши , твоя резултат ми се струва доста време пък ти казваш че е кратко , доста лошо ще ми прозвучи нормалното май :S