01.06.11
13:20
Здрасти,
Имам питане относно зареждането на сайта - само на мен ли ми зарежда адски бавно ? Под бавно разбирам по-бавно и от он-лайн галериите на други сайтове ? За форума да същата работа - няколко секунди чакам да ми отвори текстови страници без картинки . Също така понякога (1 път дневно задължително) ми излиза на хиперлинкове без фон всичко.
Принципно ползвам Google Chrome за информация .
01.06.11
19:06
1.Смени браузъра
2.Ако не стане нищо провери си доставчика!
01.06.11
19:36
Преди седмица имаше проблеми с единия ни сървър, който беше сменен и от тогава не сме засичали нещо нередно със системата ни.
Може ли да опиташ да изтриеш кеша на браузъра или поне този, свързан с bb-team.org - да видим, дали не е заради него.
01.06.11
21:58
казано от BOR на 01.06.11, 13:20:
Здрасти,
Имам питане относно зареждането на сайта - само на мен ли ми зарежда адски бавно ?
Принципно ползвам Google Chrome за информация .
Ами и аз съм с Google Chrome и нямам никакви проблеми, така че наистина провери си интернет доставчика.
02.06.11
12:05
Само да потвърдим - от чужбина или България влизаш?
Извинявам се, че пиша късно , но сега видях темата.
Да, принципно от чужбина имах тоя проблем само че сега съм си в БГ и всичко е точно. Мерси все пак !
15.07.11
07:26
Може би не е точната тема, но към кого да се обърна относно това, че не мога да публикувам мнение под статия.
Изписва ми “Грешка някаква” а отдолу пише “The name you are posting with is reserved. Please choose a different name”.
Благодаря Ви
15.07.11
08:56
Горе вдясно има линк към форма за контакт с техническата поддръжка. :)
От 3-4 дена зареждане или рефреш на страница в сайта ми отнема между 15-30 секунди.Това се случва само и единствено тук.Имам 3 лаптопа и навсякъде е така.Кеша на браузъра е изчистен ,рутера ресетнат и пинга пак е насечен и с променлив тайминг.
18.01.16
22:36
Здравей, моля да ми пишеш, ако все още имаш такъв проблем.
И при мен се “запъва” периодично от няколко дни както от офиса, така и от нас.
21.01.16
14:32
През последните няколко дни имаше спорадичен проблем със свързаността към сървърите ни. Изолирали сме го като проблем, като проследяваме, дали, къде и защо продължава. Би следвало да не обаче.
22.01.16
10:03
Ще ти пиша на лично за тази грешка, да проверим някои детайли.