27.03.10
10:12
Скоро ще имам подобно нЯщо в къщи и ми е много интересно има ли някой, който ползва подобен? Въобще рекламата им е яяяката работа.... пържиш без мазнина вариш без вода :blank: дали накрая няма да си остана на старото Тефалче :cheese:
Иначе на няколко места във форума гледам, хората си готвят на някакви тенджерки ли фурнички ли незнам ... ама така и не можах да намеря повече инфо! Мисля, че Oranje беше единия .!?№$ Ако някои има, моля да сподели за какво иде реч...
Темата беше редактирана от to4ka на 27.03.10 10:13.
Аз имам Цептер. И не само тиган.
Какво да кажа- това ми е от най- успешните покупки в последните 2-3 години. Тефлона ряпа да яде пред Цептер-а.
Ако имаш въпроси, питай.
казано от korpusito на 30.03.10, 11:16:
Ква пара са тея тигани, че съм чувал добри отзиви ?
Около 220 240е, ако не ме лъже паметта.
казано от TAISa на 31.03.10, 12:12:
казано от korpusito на 30.03.10, 11:16:
Ква пара са тея тигани, че съм чувал добри отзиви ?
Около 220 240е, ако не ме лъже паметта.
Това за 1 тиган ли е или за цял комплект
За цената не знам, даже не искам и да питам, че ще ми стане лошо :cheese:
TAISa за картофи и зеленчуци ще го ползвам най-вече и ме интересуваше дали стават прилично без мазнина?
Мнението беше редактирано от to4ka на 02.04.10 09:54.
06.07.11
18:56
За продуктите на Цептер няма да коментирам. Човек сам трябва да се убеди в качеството им. А това може да стане само след употребата им.Aз лично съм доволен !
Нищо лично, ама това си е чиста реклама вашето.Все едно на тефлона неможе да се готви без мазнина, или защото маслото и зехтина са вредни.. рофл
Напротив, лично е! Няколко последователни мнения на потребители, които пишат за първи път, с тез номера на битпазара! Елементарен и глупав начин да се опитваш да пробуташ каквото и да е било. 200-250 лева за тиган??? За тези пари мога да измисля поне 100 по-полезни и належащи уреди и пособия за едно домакинство.
здравейте,
...
Модерация: Мнението Ви е в противоречие с точко 4.7 от Правилата на форума.
Моля, спазвайте Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.07.11 14:40.
Здрастиии :D
Незнам цептер ли е какво е но за тая цена ще си взема 1 кашон тигани Tefal и всеки ден от седмицата ще готвя на нов. За тази цена само ако си майстор готвач и това ти е работата е оправдано според мен.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.07.11 22:28.
иииииииииии,
всеки има собстено мнение за съдовете в които да приготвя храната си.
Ползвам съдовете на Цептер и мога да кажа, че храната приготвена в тези съдове запазва вкусовите си качества и полезните си съставки. Почти не ми се налага да вземам допълнителни витамини с изключение на рибено масло.
Всеки сам решава в какво да си вложи парите.
Хубаво е да мислим различно. Това се нарича комуникация.
Я да видим, хващам една вратна свинска пържола.
Имам 3 тигана:
- обикновен тефлонов
- тефал
- Цептер/Зептер/Мептер или къвто и да е там
И к’во ? С Цептера протеините ми се удвояват по две ли ? Токсините в месото изчезват ли ? Билогичната стойност на протеина се увеличава ли ?
Да, да -
Мнението беше редактирано от emzo на 08.07.11 21:55.
казано от AIM140 на 08.07.11, 20:45:
иииииииииии,
всеки има собстено мнение за съдовете в които да приготвя храната си.
Ползвам съдовете на Цептер и мога да кажа, че храната приготвена в тези съдове запазва вкусовите си качества и полезните си съставки. Почти не ми се налага да вземам допълнителни витамини с изключение на рибено масло.
Всеки сам решава в какво да си вложи парите.
Хубаво е да мислим различно. Това се нарича комуникация.
А като си го сложиш на главата, можеш ли да се набереш на дръжката??? :D
12.07.11
22:16
всеки има право на свое мнение, но не говорете много преди да сте пробвали. хубаво е човек да говори от личен опит. имам и съм ползвала различни съдове за готвене (тефлонови, емайлирани,стъклени и др). попринцип не съм от най-внимателните и все нещо им се случва, и след като пострада поредната съдинка, трябва да купувам нова. но откакто имам съдове на Цептер нямам никакви притеснения. разбира се, всички неща имат упътване за ползване и е добре да бъдат спазвани, за да бъде всичко ОК.честно казано това е най-добрата ми покупка за кухнята. :)
13.07.11
08:02
Само тези, които ползват съдовете на Цептер имат мнение за качеството на приготвяната храна. Другите могат само да гадаят или да коментират цената. Истината е, че качеството си носи и своята цена.
13.07.11
09:31
Ама разбира се - ползващите тези съдове почти нямат нужда от допълнителен прием на витамини. Уау...
Храната запазвала хранителните си качества... нещо невиждано в световен мащаб, нали?
Тези приказки са достойни за сборниците на Шехеразада!
Благодаря, но след прочетените няколко мнения на хора, които са се регистрирали САМО и ЕДИНСТВЕНО за да похвалят тази марка, нещо не съм очарован (да оставим на страна опитите за директна реклама, които налагат стриктното наблюдаване на темата - моля, не правете такива от тук нататък).
казано от Мая Гилева на 13.07.11, 08:02:
Само тези, които ползват съдовете на Цептер имат мнение за качеството на приготвяната храна. Другите могат само да гадаят или да коментират цената. Истината е, че качеството си носи и своята цена.
Само тези дали 200 лв. за тиганЯ имат нужда от сглобяването на високопарни слова и клишета за да оправдаят постъпката си. Другите могат само да им се смеят.
Цената не е непременно гаранция за качество.
Тигана не съм го и виждал, но и никой от ползващите не отговори конкретно на въпросите на автора на темата. Отговорите съмнително наподобяват стила на онзи с голямата обица от Телешопа.
П.П. Цептер навярно правят много хубави съдове. Който има достатъчно пари да дава. При мен положението би било на гол г@# чифте тигани, затова и не бих си взел.