Bench press & Ring dips

08.07.11
15:41

За време 21, 15 и 9 повторения от:

Лег
Кофи на халки

Легът е на 77.5% от макса.
Скалирането: по-лека тежест на лежанката и/или кофи на успоредка (пейка за дамите).

Добро комплексче и за билдери :)

08.07.11
22:38

21/15/9 - 8.50 минути
Повдигане от лег с широк хват 35 кг /70% от 50 кг/ и кофички на пейка

Изводи: Рано ми е за такъв комплекс. С кофичките нямах проблем, но легът, тегаво беше :(. Първите 15 повторения не бяха проблем, но после се наложи да накъсвам повторенията, защото ръцете ми са много слаби, а и напоследък правя малък брой повторения, което също оказа някакво влияние.
По-важно е че опитах, видях и разбрах, че такъв комплекс не се прави в края на тренировката, а по в началото след една добра загрявка. Ако реша да опитам отново, а това е сигурно че ще стане някой ден в близкото бъдеще трябва да отделя известно време на повдигането от лег с повече повторения 12-15, за да може да ми е по-лесно иначе няма как да подобря времето.

Мнението беше редактирано от T-X на 08.07.11 22:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1