10.07.11
01:14
Възможно ли е да свалиш за 20 дни 10 килограма трайно и да запазиш максимално мускул.Горим за реални 10 килограма не за обезводняване и как е възможно с въглехидратна ротация с продължително пазене на 0 въглехидрата или ?
10.07.11
01:25
Мислех си нещо от рода на 0-0-500 или само 0,кардио по два пъти да ден, сутрин карнитин преди тичане бърнар ?
Малко по-дълъг отоговор:
1гр. мазнина съдържа 9 ккал. За да “изгориш” 500гр. мазнини на ден, дори и приемайки че това е много лесно, ще трябва изгаряш по 4500ккал мазнини на ден. За да ги изгориш ще ти трябва голям енергоразход и много отрицателен калориен баланс. Това вече изключва максималното запазване на мускул.
Зарежи тая идея с бързите резултати, не се подигравай със здравето си.
Плажовете ще работят и догодина.
10.07.11
02:15
Ми аз 15 свалих, но вече не ми остана търпение и искам да ангажирам резултата с дата, а 4500ккал принципно не са непостижими.
Наясно ли си колко трябва да си физически активен да изгориш 4500ккал ? Няма да споменавам нездравословните последици от такова действие...и да успееш, стриите са ти 100% сигурни при такова драстично спадане на теглото...Оптимално се свалят 2-5кг на месец :)
10.07.11
08:08
Реално колкото и да бяга 1-2 кг на седмица може останалото е мускул и вода :)
Мнението беше редактирано от Никола Николов на 10.07.11 08:09.
10.07.11
12:16
Бързата кучка слепи ги ражда.
казано от Николай Русев на 10.07.11, 02:15:
Ми аз 15 свалих, но вече не ми остана търпение и искам да ангажирам резултата с дата, а 4500ккал принципно не са непостижими.
4500 чист разход и то на мазнини над приема на храна са си бая непостижими ще знаеш ;)
С бързане нищо не става, но ако искаш да се ангажираш с ориентировъчни дати това е друга работа. 10 кила мазнини (при наличие на що-годе тренирана мускулатура под тях и изпипано хранене) са ти постижими за края на август. Ако си начинаещ +1 месец на това.
Разбира се, може и 20 дена просто да не ядеш и ще стане, ама не мисля че е удачно.
11.07.11
02:54
Ще пробвам с нули и Stimulant X в ревюто на продукта колегата адреналин пише, че на 23 ден е свалил 9 килограма, аз и 7 да сваля пак добре, мисля и да превиша малко дозата и за 20 дена да ги изпия всичките.
Колко мъка има боже на този свят, боже...Стимулант-а един от най-силните бърнери, той само малко да превишил дозата, че да станели нещата по-бързо. Ама народа е казал - остави магарето само да си счупи главата...само се надявам да не му стане нещо на пича, я с кръвното, я нещо друго...
11.07.11
09:58
Всичко вече е казано. Аз искам да помоля автора да сподели резултата след като свърши с харакирито...така де, отслабването. Предполагам ще е доста поучително. :)
Ми аз ти предлагам да почнеш да тренираш и сутрин като станеш да пиеш чаша лимонов сок! Яж извара и печено месо, сурови плодове и зеленчуци - по-добре повече зеленчуци, и никакви сладкиши, пици, хамбургери и разни подобни! А най-добре не бързай толкова - едва ли ще е здавословно!
11.07.11
12:13
казано от Тихомир Велев на 11.07.11, 09:58:
Всичко вече е казано. Аз искам да помоля автора да сподели резултата след като свърши с харакирито...така де, отслабването. Предполагам ще е доста поучително. :)
Еми той като завиши стимулант-а не знам какво ще може да сподели :) Евентуално ние ще го посетим лично в часовете за визитация ... (освен ако не е Valdis под друг ник - тогава може и цялата опаковка да изпие наведнъж ... и да ходи да спи :D).