13.06.06
22:50
Искам само да попитам как така става, спрях да тренирам защото тръгнаха да ми излизат стрии, а те се овеличиха.
:(
Вместо да пишеш тема “Стрии”, напиши “Стрии” тук (Цък!) :wink:
14.06.06
13:37
[quote author=“luis_”]Искам само да попитам как така става, спрях да тренирам защото тръгнаха да ми излизат стрии, а те се овеличиха.
кожата не може да се адаптира към новия размер!
:)
14.06.06
17:02
Ам мн добре че видях подобна тема че да ми помогнете :wink:
Излизат ми стрии на гърба от нормален растеж - имам 2-3 черти на гърба.Обаче сега искам да взимам креатин и са чудя дали ако започна да взимам стриите ще ми се увеличат :(
Давайте съвети че нз кво да правя :?:
По всяка вероятност ще станат повече. Ако искаш опитай с разните кремове против това (в аптеките ги има, дискутиран е въпроса многократно), но не знам на каква цена са. Само искам да вметна, че стриите не са задължително вследствие на рязка промяна в размера (било то отслабване или покачване), аз лично имам, ито откак се помня, а тренирам от 2 години. Може да се получат от много неща, може би дори на място, където кожата често е “смачкана” и нагъната поради някаква тежест (например над задника в основата на гърба от седенето по цял ден; виждал съм по трапеца от носене на раници; и прочие). В общи линии ако ти е писано да се случи - ще стане, каквото и да правиш. Така че си преценяваш сам, най-добре е така
15.06.06
19:01
Ми сега смятам да почна креатина пак после ще видим ко ще става :)
Благодаря все пак, но разтежа го няма защото спрях да тренирам. Никога не съм взимал някакви стероиди. Последното което го взимах беше аминокиселини. От това е сигурно или може да съм си развалил метаболизма.
Ама чесно да си кажа за първи път чувам стрии на гърба :РРРРРРРРРРРРРР
[quote author=“withOUT”]Ам мн добре че видях подобна тема че да ми помогнете :wink:
Излизат ми стрии на гърба от нормален растеж - имам 2-3 черти на гърба.Обаче сега искам да взимам креатин и са чудя дали ако започна да взимам стриите ще ми се увеличат :(
Давайте съвети че нз кво да правя :?:
Ми не знам човек, до сега не съм чувал за подобно нещо, но мисля че няма да има проблем да взимаш креатин
[quote author=“luis_”]Искам само да попитам как така става, спрях да тренирам защото тръгнаха да ми излизат стрии, а те се овеличиха.
От стриите няма отърваванв мой човек.Пробвай с В12,фолиева киселина...но се самнявам че ще има кой знае какъв ефект...
[quote author=“bgtrener”][quote author=“luis_”]Искам само да попитам как така става, спрях да тренирам защото тръгнаха да ми излизат стрии, а те се овеличиха.
кожата не може да се адаптира към новия размер!
:)
Можеш да всемеш Acne out от аптеката и пише 4е помагат при всякакъв вид кожни заболявания аз лично нямам но един мои приятел имаше и му помогнаха за 2 седмици !
според мен ако си предразполовен към стрии никакви мазила или витамини няма да ти помогнат, самата ти кожа е много тънка и не може да се приспособи към проманата на която си подложен единствения на4ин да ги позали4иш е като се пе4еш на слънце
29.06.11
23:47
Искам да попитам и аз имам проблем със тях като почнах да тренирам и ми излязоха много стрии. И сега понамалих малко килограми,работи могат ли да продалжът да излизат ощи , ако става развитието по бавно ?
Явно на много голяма част това им е проблем . Също така и аз имам този проблем със стрии и то само от лявата страна на тялото имам при предното рамо и от лявата страна на кръста доло под перките незнам вече какво да права . Много неприятно е това с тези стрии , нека ако някой знае някакво решение да го каже и да е сигурен , а не като половината чули недочули дай да коментираме .... Сега нарочно намалих тренировките и свалям килограми дано се скрият тия стрии . Само искам да разбера от кофичките могат ли да ми излезнат още м/у гърдите и рамото .
10.07.11
02:08
Всичко е до типа кожа-ако е податлива към нацепване ако ще кремчета и мазилца от по 100лв да си купите няма да има ефект.А и е напълно нормално след като се разтегне кожата да се нацепи.Има и хора,чиято кожа е доста разтеглива и не се получава при тях,но повечето трениращи редовно го имат този проблем.Единственото нещо е и само леко заличава стриите,както ви е казал bat_goshko-няколко слънчеви бани и няма да се вижда толкова.Зависи и в какъв стадии са.Има един крем на Mustela за интензивно премахване на стрии.Доста спортисти,бременни и раждали жени го използват.Намалява видимоста на стриите ама ако са в начален стадии и са пресни още.Има ефект.Пробвала съм го и съм доволна.Влезте в сайта на Mustela и има най-разли4ни кремове.