Тежести

Решил съм да си купувам допълнителни тежести (жилетка за тежести, тежести за ръце, за крака и т.н.). Ако може да кажете от къде ще ми е най- изгодно да си купя и от какъв материал е по-добре да си купя ? И струва ли си, има ли резултати от тях, ползвали ли сте тежести ?

Н

10.07.11
11:22

казано от Владислав Петков на 10.07.11, 09:54:

ползвали ли сте тежести ?

Не :D

Като селзеш надолу първата пряка в дясно на 100-150м... на тъп въпрос тъп отговор ще получиш :D какво търсиш - сайт, магазин, барака, павилион ?? при положение, че може да сложиш дъмбел между краката и да переш яко с него набирания защо ти е тая жилетка.. не ми се вярва да тръгнеш да бягаш с нея ама знае ли човек...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.07.11 11:27.

Н

10.07.11
12:11

казано от kristiancho на 10.07.11, 11:26:

Като селзеш надолу първата пряка в дясно на 100-150м... на тъп въпрос тъп отговор ще получиш :D какво търсиш - сайт, магазин, барака, павилион ?? при положение, че може да сложиш дъмбел между краката и да переш яко с него набирания защо ти е тая жилетка.. не ми се вярва да тръгнеш да бягаш с нея ама знае ли човек...

То мани бягане с жилетката :D Ми той иска и за краката и ръцете :D :D :D XD XD Направо не си го представям да бяга с по 10кг на двата пищяла :DДоколкото помня в детското “Нарутоо” имаше нинджи дето носят такива :D , може автора от там да си е взел идеята :D

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 10.07.11 12:12.

АЧ

10.07.11
16:51

Ако си лостаджия и ти е леко със собствено тегло ще е добре да добавиш допълнителни тежести. И да, има супер ефект, мускула става по-силен и расте.

Ами няма значение откъде, дали ще е от сайт или от магазин. Живея в София.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1