най-добрата хран. добавка за сваляне

DA

01.06.05
11:58

кажете ми най-добрата хранителна добавка за сваляне .. дали ще бъде амино или бурнер няма значение от цената пари имам :) .. е до 150-200 лв някаде :) Казвайте марки и от каде може да се намери от Бургас сам ... ама казвайте ако мога да порачам от някаде мерси Предварително!

01.06.05
12:09

Clenbuterol+Efedrin+Asperin+Kofein
ако издържи организма ше се стопиш за 20 дена  8)

[quote author=“Voltmachine”]Clenbuterol+Efedrin+Asperin+Kofein
ако издържи организма ше се стопиш за 20 дена  8)

Това са хран. добавки и хич не е безвредно.

Иначе ако искаш нещо скъпо се сещам за Universal AnimalCuts. Ако някой го е ползвал нека каже.

01.06.05
13:58

Voltmachine, тва са от спецялните добавки  :D . той схе се стопи, ама въпроса е да не угасне за винаги :wink: бая ше си натовари съцето. може да мехне кленбутерола.

DA

01.06.05
21:15

интересува ме с цените и да не вреди много да е нещо като Л-Карнитин ... говоря за качество не за количество!

DA

02.06.05
14:52

моля ви кажете с цени и кой колко вредят найстина ме интересува Мерси предварително !

DO

02.06.05
20:50

ами може да разгледаш стоките на мусаши казват че при фет бърнарите ги бива виж там фет лосс формула ала бала

BA

05.06.05
08:46

Комбинирай: Л-карнитин + Фет Бърнър + Кафе + Аспирин. И тренирай след това бягай около 30 мин. и ще свалиш ненужните масти за отрицателно време. А за енергията не се притеснявай от тази комбинация ще имаш даже в излишък. Аз пия само Кафе + Фет Бърнър и съм като динозавър не ми трябват други добавки ;) Пробвай и кажи какво е станало. Успех

DO

05.06.05
10:35

бед бой ти какъв фет бърнар използваш и доволен ли си :) ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1