Biotech 100% creatine monohydrate

08.07.11
08:44

Здравейте, искам да ви питам дали ако взема Biotech 100% creatine monohydrate (silabg.com/bg/900-BIOTECH-100-CREATINE-MONOHYDRATE.html) ще кача сравнително бързо (1 месец г/д) мускулна маса и добре ли е да го пия като съм футболист ? дали ще ми се отрази на бързината на краката (да стана по тромав) ?

ПП: Понеже не разбирам от такива неща, искам да кача мускулна маса от кръста на горе (краката са ми здрави а на горе :X) ако това не е подходящо да ми препоръчате нещо ?

Темата беше редактирана от Yordan Bogoev на 08.07.11 08:47.

08.07.11
09:06

Пил съм го и останах доволен,но като те гледам как нямаш елементарни познания за спортно хранене и добавки-по-добре не го взимай!И ако мислиш,че с 20 лв се става як,значи сериозно трябва да си промениш нагласата ;)

08.07.11
12:00

Мислиш ли че ако имах познания относно добавките щях да пиша ? за спортното хранене имам познания и не знам къде ги намесваш тях ... не мисля че с 20 лв ще стана “як” (аз по принцип не искам да ставам як а само да кача малко да не съм чисто кожа и кости) и все пак не получих отговора който търсех “Ако го пия ще стана ли по тромав ?”

-Благодаря все пак

HE

08.07.11
12:07

Ами като не знаеш можеш да прочетеш нещо от сорта -  http://www.bb-team.org/articles/1444_hranitelni-dobavki-pri-novatsi#axzz1RVD9Hjc3 има и доста други.
Тук колегата се е постарал много да направи тема за видовете креатин - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218
Да не говорим, че ако използваш в търсачката думата “креатин” ще ти излязат толкова теми, че даже ще ти стане ясно защо всяка трета тема в тоя форум е креатин.
Точно монохидрата няма да е приложим за теб във футбола. А щом си запознат с храненето сигурно си наясно, че точно от хранителния режим /съобразен с тренировъчния/ се качват килограми, а не от монохидрат за 20 лв.

08.07.11
15:29

Мерси за линковете а иначе спазвам хранителен режим и тренирам (фитнес+лостове) но сила имам и само релеф правя а маса нямам почти никаква

10.07.11
15:08

Е Дачо е лудак консултирай се с тренера преди да започнеш да зимаш креатин!! :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1