10.07.11
14:10
Здравейте,значи тренировката ми за корем е следната
Три пъти в седмицата правя 3 упражнения по 3 серии с 15 повторения упражненията са крънчове ,крънчове с повдигнати крака и обратни коремни преси
тичам към 3 пъти седмично,храненето ям 5-6 пъти дневно като гледам да не поемам въглехидрати следобяд ,но резултат особен няма и корема си ми седи същия
ето и снимка
http://www.prikachi.com/images/3/3552003F.jpg
http://www.prikachi.com/images/5/3552005u.jpg
какво мога да подобра в тренировката си за корем плс кажете
10.07.11
16:48
ОТ колко време тренираш коремната преса така ? Щом нестава така пробвай да смениш програмката, дай му малко зор на корема. Опитай през 1 ден да го тренираш ;)
10.07.11
19:15
Корема е мускул като всеки друг,затова го прави с тежест! Повдигане на краката от вис,обратни коремни-с тежест на глезените! Другото перфектно упражнение е с колелцето от колене или от стоеж! В ,,Спорт Депот” го има и струва 13-14 лв. Другото упражнение,което си заслужава е ренегатско гребане с тежест,потърси в този сайт.
10.07.11
19:29
Прави най-обикновени коремни преси,но с 10 секунди почивка между сериите по 30 повторения.Ти си преценяваш колко серии да правиш.Можеш да сложиш и тежест на корема си.
Успех
какво ще рече да му дам почивка
?
веднъж в седмицата ли да го тренирам само?
Според мен, просто си слаб. Липсва ти маса в коремните мускули. Когато качиш маса навсякъде, ще качиш и в коремните мускули.
12.07.11
01:19
казано от master93 на 12.07.11, 00:19:
не мога да разбера какво общо имат другите мускулни групи с корема
Ами много общо имат първо каквото и да тренираш корема участва той е като всички останали ако го преумориш не се развива и не става това което искаш има много начини да го тренираш примерно през ден по малко упражнения или 1 път седмично ама яко докато не можеш да станеш от земята ;) ти си избираш но не прави такива изказвания корема е като всеки друг мускул и никога не си почива като тренираш. :)даже и като ходиш пак работи дори и малко(тука сме малко офф топик вече :) ).
Но в твоя случай Отговора на въпроса е просто нямаш корем защото си много ама много кльощав. качи 20-25 кг направи корем и ще видиш как хубаво ще изглежда :) За мене преса на 50кг не е преса ;)