Проблем с "апандисит" ?!

10.07.11
17:07

Тренирам от 1 месец фитнес,но преди 4 дни ме сви долу в дясно корема,болките ми бяха тачно като на апандисит.Ходих в пирогов,направиха ми всички изследвания и ми казаха,че не съм за операция и директно си ме върнаха.Думите а доктора бяха “Не всяка болка е апандисит”.Сега от 4 дни нямам такива болки,добре съм,просто ми е леко некомфортно долу,не ме боли,но имам чуството,че ако мръдна ще ме заболи,което не е така,но се надявам да отшуми и това.Въпроса ми е да дадете мнение,кога да се завърна в залата и като се върна,как да си продължа тренировките ?!

АН

10.07.11
18:29

Може да си разтегнал нещо. Зягрявай добре. Бягането е решение.

10.07.11
18:52

И аз съм имал подобна болка, отшумя в рамките на седмица. Получи се от бягане + изометрия, така че не знам до колко бягането би било решение.

Не казвам, че е това, но все пак прочети статията за спортна херния и виж дали има нещо като писаното и при теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1