Прегаряне на нервната система ?

10.07.11
22:36

Здравейте.
Надали съм претренирал, но все пак... Да попитам кога разбирате, че сте претренирали нервната ситема, не само мускулите...
Дали преди да се удари дъното има период в който въпреки тежките тренировки и намаления сън усещате еуфория и сякаш нямате умора. В смисъл такъв тялото да влиза в някакъв “авариен режим” за да се справи със извънредното натоваване и после изведнъж да се сринете ?
Учудвам се откъде ме удря тази еуфория последните дни. Отивам след работа - тренирам и после направо се чуствам презареден и готов за 2ра тренировка, а всъщност нямам много останали сили. Да отбележа, че не използвам никави стимуланти, освен обичайните 1-2 кафета на ден. Също имам моменти в които от голяма еуфория изведнъж ми “свършва тока”. Странна работа...

АН

10.07.11
22:48

При липсата на психически стрес е така. Здрав дух, здраво тяло! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1