Какво представлява каиш за упражнението 'слънце" от какво е направен и как се слага

11.07.11
02:41

Здравейте искам да попитам има ли някой който може да ми прати снимка на така известиня каиш за “слънце” и да ми обясни как става захващането с него за лоста и да ми каже от каде мога да го купя или от какво мога да го направя ... Благодаря предварително :)

11.07.11
10:38

Ако правилно съм разбрал говориш за фитили http://assets.bb-team.org/content/originals/000395e.jpg ? Пичовете пред блока с това правят слънцето :). Захващането става като го слагаш на ръката , стягаш и после увиваш около лоста , може да се закупи от всеки магазин за добавки. Но внимавай как си го хванал , защото при слънцет ако не си го хванал правилно фитилите няма да се завъртят и си чупиш китките. Надявам се да съм помогнал ;п

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 11.07.11 10:40.

11.07.11
12:33

Тези фитили ги знам но те са като тези за слънцето ,на този клип  http://www.vbox7.com/play:b06db3a097&start=112 на 1:51 отстрани по лоста има от тези каиши.Това което си ми пратил ти е наи обикновенни фитили който се слагат във фитнеса за да не изпуснеш лоста но неможеш да се вартиш със тях :)

11.07.11
13:13

Кайша за слънце можеш и сам да си го направиш.Значи взимаш здрава лента(от раница или просто от магазин за шивашки стоки) и зашиваш двата и края.Относно слагането ето едно клипче там е обяснено и как се прави и как се слага, но е на руски език:

11.07.11
19:11

казано от Genadi Ivanov на 11.07.11, 12:33:

фитили който се слагат във фитнеса за да не изпуснеш лоста но неможеш да се вартиш със тях :)

Айде бе :) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1