Изгаряне на лицето

11.07.11
14:28

Здравейте , доста често ходя на плаж (градски) и винаги ми е изгаряло лицето (особено носа). Около 4 пъти в седмицата ходя и на две седмици ми се бели носа по един път. Тъкмо се обели и като отида новата кожа пак изгаря. Бихте ли ме съветвали нещо.

П.С  Мажа се с слънце защитни мазила от време на време , но като че ли не помага.

11.07.11
14:54

Ами, ако отиваш в най-голямата жега в 12-13 часа и стоиш до 6-7, 4 пъти в седмицата дори и слънце-защитният крем няма да ти помогне.Просто не стой толкова много под слънцето или си носи чадър :)

през чадър пак се изгаря ; )

12.07.11
10:22

Колкото и пъти да пипаш нагорещения котлон, толкова пъти ще се изгаряш. Да, след време ще претръпнеш и няма да чувстваш, че изгаряш, но това не значи, че не изгаряш. Просто избягвай големите жеги от 12 до 16 часа. ;)

12.07.11
11:17

Слънцезащитната козметика за лице е различна от тази за тяло. Купи си крем с висок SPF - 50 примерно.

13.07.11
12:41

Мерси за съветите

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1