Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Стоян на 11.07.11, 20:06:

хх добре ги измислят :D:D
http://vbox7.com/play:145aec8321

Сложи само това - e63658d245 , а не целия линк и ще ти стане клипа ;)

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 11.07.11 20:12.

Тяга 140 кг 1 ца - аз съм 1х180кг
Клек 100кг 5 ца аз съм 1х120кг
Лег 90 кг 1 ца аз съм 1х100кг ( предполагаемо не съм правил 1ца )
Раменна преса 70 кг 2 4х70кг
Бицепсово сгъване 40 кг 5 ца 5х45кг преди месец и повече

ем то незнам как с такива мускули неможеш да ми биеш тежестите с 30-40кила отгоре... с какво са пълни тея мускули :) просто си е чудно и ти трябва да признаеш ;)

11.07.11
21:31

казано от kristiancho на 11.07.11, 21:29:

просто си е чудно...

Изобщо не е чудно, много си е ясно даже. :D

MT

11.07.11
21:35

Хаха айде ела пробвай ??????? Защото ти си този дето е много надъхан и големия разбирач .......  ........ продължавай да дишаш и не спирай да се мислиш за голям - а ти си по нисък от тревата момче гледай майкати да не разбере какво мога да говоря ..... някаде да съм споменавал семейство или прочие? не намествай семейстовото форумна машина

Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!

Модерация2

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.07.11 21:59.

11.07.11
21:42

head, що си изтри коментара?

HE

11.07.11
21:44

казано от Thrashmetal на 11.07.11, 21:42:

head, що си изтри коментара?

Не съм аз ;)
п.п. Лапето си делна и постовете със все снимката и дневника :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.07.11 21:48.

11.07.11
21:52

Нали се сещаш, че си в такава ситуация, че това може да звучи някак.. невярно (дори да е)? : )

Траше зобай си Пикк-ото и не наливай масло още в огъня :D :D :D

HE

11.07.11
22:03

казано от Thrashmetal на 11.07.11, 21:52:

Нали се сещаш, че си в такава ситуация, че това може да звучи някак.. невярно (дори да е)? : )

Вече не съм мод и съответно не мога да трия и редактирам мнения, освен своите собствени ;) Дори и да искам не мога да си изтрия мнението, а всеки от сегашните модове може да го потвърди :)
п.п. Сега ми поиска адреса - ще идва да ме бие :D Стискайте палци да мине - обещавам клипче ако дойде ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.07.11 22:08.

11.07.11
22:13

казано от kristiancho на 11.07.11, 21:58:

Траше зобай си Пикк-ото и не наливай масло още в огъня :D :D :D

Че аз СЪМ на гребена на вълната, ама точно в момента не ми е това продукта. Такова не съм пил сигурно година и половина. Все ме мързи да се дотътря до склада.

11.07.11
22:21

казано от head_hunter на 11.07.11, 22:03:

всеки от сегашните модове може да го потвърди : )

По-зле е работата, админ е вече :D

Мнението беше редактирано от emzo на 11.07.11 22:21.

HE

11.07.11
22:25

казано от emzo на 11.07.11, 22:21:

казано от head_hunter на 11.07.11, 22:03:

всеки от сегашните модове може да го потвърди : )

По-зле е работата, админ е вече :D

Тихо сега - аз като лъжа, ти ще мажеш :D :D :D

11.07.11
22:35

Абе, тия откачалки в техномаркета нямаха нищо мп3ки, квото пише в сйата, некви убити мп3 плеъри на космически цени,имаше един по евтин 40 кинта, и то 1 гб умряла работа, и няакъв такъв голям, никва работа не ми върши. Днес си зех новите цайси, предишните един приятел ми ги изкриви и аз му изкривих малко лицето след т’ва, новите са 2 пъти по-скъпи (250 лева), ако някой ми ги изкриви/счупи, ще го осакатя до живот честно. Ще му обърна гръбнака и ще го удуша с червата му.

Окей.. разбрахме, че си бияч с пари :)

11.07.11
22:45

ХАаххаха, нещо не си ме разбрал...Но като ти счупа нещо за 120 кинта, като 10 секунди преди т’ва си ми казал да внимавам, че ще го счупа, от нерви мисля, че ще ми изкараш белите дробове през гърлото. И между другото, сега като се замисля, не е кой знае каква цена, все пак говорим за очите.. и за нещо, което евентуално не се сменя често, тая цифра не е голяма. Но в България, всичко е скъпо. Да ви се похваля, в Пловдив има един магазин, продават 5 кила свинско за 21 лева, е не съм бил по-щастлив някога ;Д

Мнението беше редактирано от Riko на 11.07.11 22:46.

11.07.11
22:46

казано от Rikoo на 11.07.11, 22:35:

Абе, тия откачалки в техномаркета нямаха нищо мп3ки, квото пише в сйата, некви убити мп3 плеъри на космически цени,имаше един по евтин 40 кинта, и то 1 гб умряла работа, и няакъв такъв голям, никва работа не ми върши. Днес си зех новите цайси, предишните един приятел ми ги изкриви и аз му изкривих малко лицето след т’ва, новите са 2 пъти по-скъпи (250 лева), ако някой ми ги изкриви/счупи, ще го осакатя до живот честно. Ще му обърна гръбнака и ще го удуша с червата му.

аз съм с този има и с 4г за +10л,в за толкоз пари си свири само че не разчитай на слушалките му

11.07.11
22:48

казано от emzo на 11.07.11, 19:39:

Преди малко плямпаха за жегите и че 70кг човек трябвало да пие поне 2литра течност.

Интересно ... до момента съм изпил 1 литър точно.

Аз с моята работа навън по цял ден пия по 8 литра горе-долу :D:D

11.07.11
22:50

казано от Стоян на 11.07.11, 22:46:

казано от Rikoo на 11.07.11, 22:35:

аз съм с този има и с 4г за +10л,в за толкоз пари си свири само че не разчитай на слушалките му

2гб е добре, но 1 наистина е малко. Звънях на една майна, вика утре ще те заведа на едно място, 20 кинта, 2 гб, само, че слушалките са слаби.. Та ще видим, иначе, то е ясно май май, че ще трябва да си купя отделни слушалки, ако мп3-то е 20 лева.. Ама от една страна и немога да намеря хем малко, хем приемливо като цена. Това, което ми го линкна същност ми харесва, но пък и отделни за слушалки трябват кинти.. Незнам, ще реша, явно няма да мина с 30 кинта както го бях намислил, те сега всички мп3ки са с някви мини-дисплейове, абе заеби. Като тръгна вече да търся нещо, гледам да е евтино, че криза, брат, виш в горния пост к’во писах ;Д 5 кила свинско 20 лева страшна оферта е няма много кокал, не съм сигурен какво е, ама мяза на врат или плешка ;Д В германос бях също, ма те пак там нямаха под 60 лева ;Д

е Рико кофти е и аз имам очила за 100лв. от две години ги нося и са страхотни от всякъде... и преди да ги дам на някой му оглеждам главата ако е много голяма не му ги давам :D но все пак коментара ти прозвуча твърде надъхано затова казах и аз ‘’ бия с пари’’ :D пък аз да ви се похваля вчера оправих един гардероб вкъщи, тръбите за мивката бяха запушени и ги отпуших, оправих два коша с пране, наготвих малко... и другите неща не са за казване ! :)

11.07.11
22:57

Т’ва последното си е чиста гавра с мен, все пак ако някой от Пловдив желае, щях да му кажа откъде да си купи евтино качествено месо, но явно по-скоро някой го мислят по друг начин.

11.07.11
23:00

Това е моя избор, отговаря на всичките ми критерии за кардио мп3-ка. Малка е, има си щипка, изключително лека, 2гб, 11 часа възпроизвеждане, какво му трябва повече на човек?

11.07.11
23:05

Харесва ми, доставката от тоя сайт к’ва е ;П ? Иначе аз утре така или иначе ще ида до проверя до т’ва място дето ще ме заведе една майна. Между другото, май някой днес не са в настроение много много от тия жеги, само аз ли не се влиая от климата (е друго е да си носиш водичка в теб винаги, то така или иначе глад не се усеща..)

11.07.11
23:11

Момчета, аз нося очила за 7лв. Засрамете се.

11.07.11
23:12

казано от Boby_ на 11.07.11, 17:51:

казано от Синдел . на 11.07.11, 16:53:

Трябва ли да има някаква връзка? (wasntme) Както при някои жени, русото е състояние на духа, така и при някои мъже, педерастията не е сексуална ориентация, а начин на поведение. Ето ти връзката, какво не разбра? :D

Забележката изглежда като да е насочена към мен, а едва ли сме си разменили някога дори и една реплика, така че останах изненадан от такова отношение и продължавам да не разбирам причината. 
Както и да е...

Чакай сега, нали към мен беше отправен въпросът ти за връзката между русото и педерастията?  Отговорих ти. И защо трябва някога да сме или не сме си разменяли реплики, за да те “заговоря” за пръв път? Нещо не мога да схвана логиката на разсъжденията ти...
И ако може да ми дефинираш “такова отношение”...Съвсем спокойно и нормално ти обясних какво съм имала предвид. ;)

11.07.11
23:22

казано от Thrashmetal на 11.07.11, 23:11:

Мойте имат няк’ви екстри, дьоптър т’ва онова, соларни п*д*растии, цилиндри и незнам си к’во ;Д Да не повярваш ;Д

11.07.11
23:31

Кристиянчо, ти пък кога направи 180 тяга мойто момче...

11.07.11
23:36

казано от Rikoo на 11.07.11, 23:22:

казано от Thrashmetal на 11.07.11, 23:11:

Мойте имат няк’ви екстри, дьоптър т’ва онова, соларни п*д*растии, цилиндри и незнам си к’во ;Д Да не повярваш ;Д

Именно, бре! Знам ги - бършат ти задника, ходят до магазина и те будят за работа. Няма нужда да ставаш от леглото по цял ден - те живеят вместо теб. Сега схвана ли ми мисълта?

11.07.11
23:42

Мисля, че схванах, но тия ‘екстри’ не са ей така, само защото наще обичат да дават пари, за да се гъзаря от очила който не понасям да нося.. Същност положението на очите ми е доста зле, повярвай ми ;-).. Та ако ти кажа, че без цаки, не виждам добре, ама наистина не виждам. Е добре, че мога да си обърша гъза без очила ..

11.07.11
23:42

Ае има хора дето незнаят къде да си тикат парите, или пък толкова им е ъкъла да се водят по мода за да са фешън, мацките като ги видят да си мислят че са готяни пичуе. А пълна комплексария... Момчета нямама нищо лично против вас, но наистина ли 250лв за очила ? Не мислите ли че има в нещо по-полезно да ги вложите тия пари ?
Ако имаш проблем с очите наистина , то това е друга тема вече и се извинявам за горно написаното :)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 11.07.11 23:43.

11.07.11
23:50

Абсолютно е извинен ако действително има нужда от толкова скъп продукт поради здравословни причини, но съвпадение ли ще е, ако същото важи за останалата част от пичовете с очила high-tech / low life?

11.07.11
23:52

Ха, няма да споделям какви проблеми имам с очите, но се замисли колко са 250лв за ОЧИТЕ по дяволите? Имам познат, чийто очила струват около 600 лева, но човека е богат и си позволява всичко, той също има проблеми с очите след катастрофа с автомобил в неговия случай, и може да избере да си купи цаки от 200 лева или 1000 лева. Сега сериозно ли мислиш, че за очила, който ще носиш най малко година... освен ако не се промени дьоптъра, а може да ги смениш и след 5, са много 250 лева? За теб може да са 2 кофи протеин, за друг да може да хвърли (види) на 10 метра..
@Траш, фешъни винаги е имало и винаги ще има, не ми пука за тях, същност ми е жал.. Но т’ва е друг въпрос. Лека вечер от мен, съжалявам, че за някой 250 лева са много, за най-важния сетивен орган..

Мнението беше редактирано от Riko на 11.07.11 23:53.

11.07.11
23:53

Лошо няма в хубавите очила, грозното е да се парадира с цени ;)

П.П.: пише се диоптър!!!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.07.11 23:55.

12.07.11
04:41

Мнението беше редактирано от T-X на 12.07.11 04:42.

Ех какво ми припомниха без да искат преди малко :

KR

12.07.11
10:44

Шумен БГ http://vbox7.com/play:27f9755e78 пример за подражание 8-)

Вече почти не ме боли главата (party) пък и косата ми е пораснала и нямам проблеми с обличането. :D

Сега е момента да се обръснеш отново :D :D :D

Сутринта преди да отида на практика на строежа ми хрумна страшна идея за реклама на Crossfit :D

1кадър: -Обстановка: Океан, бурни вълни високи няколко метра, буря страшна.
        - Действащо лице: Кросфитър облечен в спринтьорско облекло
        - Действие: Кросфитъра бяга между огромните вълни с обувки коят горят.
        - Обобщаващ надпис: Speed / Скорост
2кадър: - Обстановка: Небе, пълни с хищни грабливи птици ( може да не са реално същестуващи ами някакви чудовища )
        - Действащо лице: Кросфитър облечен с къси панталони гол до кръста
        - Действие: Кросфитъра прави силови възлизания на халки които са огнени разбира се и се измъква от нападите на чудовищата с перфектната си координация
        - Обобщаващ надпис: Coordination / Координация
3кадър: - Обстановка: Скали до чиито скали има огромна пропаст, земетресение, светкавици
          - Действащо лице: Кросфитър облечен с потник и къси панталони
          - Действие: Кросфитъра прави мъртва тяга като дисковете на щангата горят, земята между краката му се разцепва на две и това всичкото на ръба на скалата до която е огромната пропаст
          Обощаващ надпис: Power / Сила
4кадър: - Обстановка: Трите описани картини една до друга в един кадър разделен на три
          - Действащи лица: тримата кросфитъри
          Действие : идват от дадената обстановка в която е бил всеки
          - Обобщаващ надпис: Скорост, Координация и Сила без значение от обстановката, климата и условията... Това е кросфит
( това незнам на агнлийки как би звучало и как би се написало :D )

как мислите интересно ли ви се струва ? :D

ПП: идеята на сцената е да влязат силите : земя, вода и въздух и огъня който си присъства във всяка сцена...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.07.11 11:54.

Точно се зачудих какво общо има огъня. :-)

Много добра идея,готина е,а и аз мога да дам някоя друга идея :
Примерно на сцената с океана може да е координацията,защото да бягаш “между вълни” определено си трябва координация.
2ри кадър : въпросните чудовища и т.н гонят 2ри фитър,който прави “Предизвикателството на треньора ” - тук е скоростта
За сила - в кадъра със скалата - 3ти фитър прави HSPU на ръба на скалата на фона на земетресенията и т.н
и 4ти кадър : 3те спортиста пристигат едновременно при Юли,който им отчита времето. :-D

Това последното е шега,дойде ми точно в последния момент.

Определено е интересно. :P

HE

12.07.11
12:16

Препоръчайте посредник за доставка от Англия?
Набутах се и поръчах от някакви смешници - easy2buy и още си чакам доставката (nbadno)
Май първия ден от отпуската си ще прекарам в техния офис, а останалите дни да обяснявам на компетентните органи, защо съм постъпил така (devil) При положение, че съм им превел парите същия ден, 5 мин. след превеждането на сумата им пратих сканирани документи за плащането и 19 дни по-късно нищо не могат да ми кажат за поръчката. Бесен съм меко казано и почват да ми се въртят мисли за данъчна проверка и икономическа полиция (swear)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1