Масирано орелефяване

Здравейте! Накратко, на 17 съм, 182см. 80кг. Имам мазнини в областта на корема, гърдите(в долната част, отвратително е...) ханша и седалището. Не ми е да орелефя до 70-75кг. Стаж 1 година и половина в залата. Имам 2 месеца през които съм готов да намаля рязко въглените и да кача протеините. Мога да тренирам 4 пъти в седмицата и съм се спрял на това искам и 1-2 пъти седмично да вкарам интервални тренировки. Ако можете да ме упътите към друга програма, ако има такава, която да е по-подходяща от тази за комбиниране с високо интервални тренировки ще съм ви благодарен. Рано сутрин е и ако съм написал нещо не като хората или не съм доизяснил, някои неща моля да ме извините и да попитате. ; )

11.07.11
13:15

Недей да намаляваш въглехидратите рязко. Нека стане постепенно, за да намериш точното количество, с което хем се чувстваш добре, хем изглеждаш по-добре. Нали не искаш и силата ти да спадне рязко, а също и много други процеси в тялото ти. Може на тяхно място да вкараш и мазнини. Пробвай ВМ+НВД. Не казвам стриктно да се придържаш към нея, а да прочетеш разбереш самата идеология. Общо взето пробвай различни неща, но недей да изпадаш в крайности. ;)

През лятото може да вкараш и малко плуване, ако имаш възможност. Бягането също е добра възможност, ако искаш да сваляш.

Споменах, че писах темата рано сутрин нали ? Не ги дърпам рязко. Имам предвид, че сладките неща, захарта като цяло си заминава, остават малко зърнени култури, картофи и т.н. За бягането казах, че ще приложа H.I.I.T. 1-2 пъти седмично, защото съм и танцьор(народни танци 2 пъти седмично по 2 часа). Тази програма добра ли е за целите ми или да заложа на някоя друга :?

Благодаря на колегата, че се отзова, но ми е тъжно, че другите просто ми пренебрегват темата..

11.07.11
23:31

Еее ти пък не ни отписвай толкова бързо :) Аз лично не подкрепям мнението на колегата за спада в силата при едно добре изготвено НВД няма да имаш проблем със силата а резултата ще е по-бърз от ВМ-НВД и доста по ефектен тоест може да стане за 2та месеца.Няма смисъл да пиша 1 нещо 100 пъти погледни дневника ми и виж аз как свалих за това лято ;) точно за 2 месеца и малко :) Нямам загуба на мускул нито на сила дигах си 100 на лег зимата дигам ги и сега като съм на диета :).

Ти човече наистина си феномен, просто пълна промяна и затова ще те послушам ; )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1