Помогнете ми.Чудя се какво да си Купя.

DO

26.05.04
00:06

Здравейте.Сега научих за този форум и веднага се регистрирах.Моля ви кажете ми какво да си купя ,става въпрос за добавките.Креатин или нещо друго по силно.Искам да направя няква маса.Не сам няква хилка ,и преди сам ходил на фитнес ама малко около 1 месец и се отказах.
10х предварително.

Адски общ въпрос - хубаво, искаш маса (мускулна предполагам). Да беше споменал поне с какви пари разполагаш на месец, за да знаем в какви граници попадаме. Отделно е хубаво да помислим дали си струва да си взимаш добавки, защото тяхната роля е важна, когато храната не е особено на лице. Дай малко повече информация.

PA

26.05.04
09:15

Еми пич - ето ти - купи си ХРАНА. Що всеки си мисли, че добавката ще го направи състезател за Олимпията незнам. Викаш ходил си 1 месец на фитнес...ми ти сега започваш. Виж почети малко - инфо в Интернет поне бол. Тука много хора от форума ще ти помогнат. ОБАЧЕ
1. направи си програма или по-добре отиди при някой да те види и да ти направи програма (някой дет разбира де). Аз съм привърженик човек сам да ги прави тия работи щот тялото почти винаги ти подсказва.
2. прочети инфото тука за храната - направи си балансиран хранителен план и го изпълнявай (без хранителен план си ЗАГУБЕН - демек правих нищо).
Аз ти гарантирам че и без добавки ще дръпнеш много напред, НО бавно става.
Все пак зависи от това какви кг си, на колко години,какъв тип е тялото ти и ред други неща.
Пък пари ако имаш за харчене и не ти трябват (е все пак и такива хора има на света) почваш - Протеин, Глутамин, Аминокиселини, BCAA, Креатин..........толкова хранителни добавки има...само парички да имаш.
Обаче в основата са си здравите тренировки и доброто хранене.

Търпението му е майката.

26.05.04
14:44

za da ima efekt kreatina,4ovek trqbva da e treniral pone poluvin godina

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1