разширени вени предизвикани от употребата на азотен бустер

Темата е заключена.

12.07.11
21:42

Здравеите дано някои от вас може да ми помогне и посъветва така купих си азотен бустер и след около 2 максимум 3 седмици започнаха да получавам разширени вени на ръцете спрях бустера но проблема си остана някои от вас сблъсквал ли се е с нещо подобно и как си е решил проблема сега гледам реклами на разни кремове и капсоли но незнам дали на мен миха ми помогна ли моля ви помогнете и благодаря за оделеното ми внимание :)

12.07.11
22:42

Каква е причината да пускаш два пъти темата след като в първата ти беше отговорено?

HE

12.07.11
22:49

На 17 къде си тръгнал с азотни бустери да се занимаваш?
Не се оправят - така си седиш. И ме съмнява, че са разширени вени, а изпъкнали въпреки, че всичко е възможно ;)
Бегай на доктор и следващия път, като решиш да ставаш як с прахчета да си помислиш хубаво :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1